bende netten çok şey aldım halada alıyorum ama artık üstümde görmeden denemeden almıyorum bu arada geçmiş olsun
bu akşam tura gelcek varmı hava fena rüzgarlı gelen olursa bile bostancıya değilde dragos veya maltepeye kadar anca gidebiliriz. haber veren olmazsa eve gitcem ona göre
son 15 dakika biras sorna işten çıkıcam eğer cevap gelmezse giderim kartala belturun orda beklerim rüzgar beni uçurmazsa ordan tekrar bakarım baktım cevap yok eve giderim kimsenin geleceğini sanmıyorum bu havada bisikletle kapıdan çıkan 100 metre sonra geri döner bi ben varım deli
abicim kargo bekleyemem bi an önce almak istiyorum bu hafta içinde sirkeciye gidicem ordan alıcam artık, samet abi bugün okuldaydım telefonla oynuyodum yanlışlıkla seni aradım
önemli diil umutcan şimdi eve geldim kartalda birileri gelir diye bekleseydim kesin denize uçmuş olurdum felaket rüzgar vardı çok zor geldim eve bisikleti altımda zor zaptettim bi sağdan bi soldan bi önden esiyo rüzgar yarında karşıya geçicem bisikletle binemicem büyük ihtimal.
Hava yarın ve öbür gün de rüzgarlı galiba. İş yerinden yazamadığımdan artık haber veremiiyorum gelemiyeceğimi. Şimdiden sööliiim yarın ve öbür gün gelme ihtimalim çok düşük.
şimdi sedat abiyle konuştuk çıktınızmı diye sordu o çıkmış biras biner eve dönerim gidemiyorum dedi bende eve çok zor geldim yarın karşıya geçicem öbür günde böyle olursa çıkamam heralde kartal pendik arası sahil önü açık rüzgar var pendikten sonrasıda rampa ve rüzgar epey zorladı beni ama sabah çok güzeldi hava maltepeye gittim sonra şirkete geri döndüm toplam 17 km yaptım sabah
Ben Pazar günü kendim kendime Dragosa' a kadar (öhö öhö ) gittim ve geri döndüm hemde otobüsle değil bisikletle. Mass'dan aldığım gazla daha ilerilerede de gidebilirdim ama çok rüzgarlıydı. Giderken rüzgar arkadan ittirdi hızlı hızlı gittim. Dönerken çok zorlandım. Kısa kollu giyinmiştim dondum, titredim. Öbür Mass'a kadar en azından Bostancı'ya bisikletle gidebilirim diye düşünüyorum.
ooo süper pazar günü harbiden baya bi rüzgarlıydı pendiğe indik biraz dolandım oturalım dedik sahilde rüzgardan tirtir titredik geri döndük hemen iyi gidip gelmişsin valla bidahaki mass a kadar bence iyi bi antrenman yap bizimle göztepeye kadar gel
bende etkilendim bugun işe bisikletle gittim
kartal köprüden aşağı sabah sabah yardırması iyi oluyoda akşam dönüşte rüzgarı karşına alıp o yokuşları çıkması ölüm geliyor insana :smily143:
özcan abi telden hem rahatsız etmek istemedim hemde tahmin ettim kimsenin gelmeyeceğini bu havada bisiklete binmek karlı havada binmekten daha zordur pedal çevirmekte zorlandım 100 km yol yapsaydım bu kadar yorulmazdım kartaldan pendiğe yüksek performansda pedal çevirerek gittim normal şartlarda 30 km nin altına düşmemem lazım o pedal basmaya yanlız 15km bi geçemedim eve zor attım kendimi iyiki siz çıkmamışsınız
rsy ersoy senin ev nerde? kartal köprüsünü fazla kullanma bence evini söyle başka rotalar söleyelim sana iş yerinide tabi mesela ben kartal meslek lisesinin üst tarafında çalışıyorum kurfalıda oturuyorum kurfalıdan direk sahil ordan kartal iş yerime 25 dakikada varıyorum hemde sıfır rampa gelirken 3 km rampa var oda yormuyo zaten alıştım 25km hızla çıkıyorum o rampayı bile
ümit senin sansına kardeşim geçen hafta sen gelmedim hemen hemen hergün görüştük heralde bu hafta sen müsaitsin hava şartları elverişli değil.
ali atay yarın ben yokum diğer arkadaşlarda rüzgar olmazsa yani hava şartları iyi olursa gelirler ama çarşambaya kadar böyle sanırım
benim ev soğanlıkta işyeri yavuz selim devlet hastanesinin orda ama esentepe tarafından geldim akşam ordaki yollar biraz karışık gibi ama iyi bir rota bilen varsa beri gelsin diyebilrim
Ali hocam havalar rüzgarlı olduğu için sahilde sürmek çok zorlaşıyor akıntıya karşı kürek çekmek gibi birşey o yüzden havalar düzelene kadar çıkmayı fazla düşünen yok bende dahil ama siz konunun takipçisi olun düzeldiği ilk akşam toplanacağız inş.