Scudo Sports

Pendik

teşekkürler burak abi en kısa zamanda bi tur daha düzenleyelim :) mesela önümüzdeki hafta 1 mayıs işçi bayramı tatil :) biyere gitmicek olan varsa değerlendirebiliriz o günü pazarda sudüşene gidicem ben

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
Scudo
Burak resimler güzel olmuş..

En kısa zamanda yapalım bi tur daha benzer nitelikte.

Bu sabah sahilde kullandım anlamsız geldi laf aramızda..

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
@Ozcan SEMET

sahil turları bundan sonra uzun turlar için antreman niteliğinde olacak sanırım:D

pendikten yalovaya feribotla geçtikten sonra yalova çınarcık arası 16 km yalovadan teşvikiye 7 km ordan armutlu 35 km 51 den biraz fazla ama yalovadan çınarcığa giderken bi kaç tane sağlam rampa var %10 eğimi olan :) çınarcıktan armutluyada hep rampa ama çok tatlı hafif rampalar hiç yormuyor ;) biz gerçi esenköye kadar gitmiştik orası öyleydi :)

sahildende nasıl zevk alınacağını bulduk sağolsun eren sayesinde :) bisiklet yolundan çıkmayarak milletin üstüne üstüne hızlı bi şekidle sürerek çok güzel oluyo sağa sola atıyolar kendilerini bide düdük tamamdır :) dün gidiş ve dönüşte süper eğlendik sahilde hızımız 30 km nin altına çok nadir düştü deli gibi gittik resmen biçtik ortalığı kalablık olan yerlerde zigzaglar falan yata kalka geldik valla :D

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@samet_özdemir

maltepede sinirlenen amca çok komikti :) "burada bisiklete binmek yasak bak orada tabela var" diyen,motorsiklet tabelasını gösteriyor:D
Bu arada armutlu da yazlık var bizim ve esenköy sonrası armutluya kadar yol hep tırmanıştır haberiniz olsun. Biz armutludan esenköye çok giderdik eskiden ,
yokuş aşağı iniş çok zevkliydi ama geri dönmek hep gözümüzde büyürdü .Yalova tarafında termale giden yolu da düşünebilirsiniz,baraj gölü vs var oralarda ama giriş serbestmi bilmiyorum,orasıda yine biraz rampa.

GPS ile gidip arka tarafta ki ormanlık alandan gitmek lazım bence. İşte o zaman tur zevkini doyasıya yaşarsınız. Haftaya C.tesi gelebilirim sanırım ama pazar için hiç bişey diyemiyorum şu an maalesef :)

Valla şimdi baktım abi benim dediğim tur armutluya kadar çok zorlu olur. Ben daha öncede o civarda bir orman turu yapılır diye düşündüğüm için şimdi armutluya kadar gideriz diye düşündüm ama zorlayıcı bi tur olur :) . Herşeyden önce sağlam ekipmanla gitmek gerekir.

Benşm Planım teşvikiyeden girip bir yuvarlak çizerek sahil kenarına dönmekti.

Arkadaşlar Armutlu için anladığım kadarıyla gidiş-dönüş yaklaşık 100 km lerden bahsediliyor.

Bu tur için sabahın en erken saatlerinde çıkmak gerek bence. 100 km yol dinlenme ve yemek molaları artı bol rampalı yollar.

İyi planlanlamamız ve tam ekipmanlı katılmamız gereken bi tur kanımca.

Ancak sonsuz keyifli duruyor..

• Beğen
Tepkiler: gokhanpala
erdem abi bırak ya o adamı ne dediğini bilmiyo sinirimi bozdu üstüne sürünce tabi korktu bey amca ondan ne dediğini bilmiyo hızlıydımda biras :D geçen hafta çınarcık esenköy yapmıştık süper resimleride gördünüz zaten o yol yormaz ama ordan sonrasını bilemem ama o kadar güzel yerler varki tadı damağımızda kalır o kadar söylüyorum :) dere kenarları ormanlar sera yok :D sinek yok :D artı olarak çardak altlarında çay yapanlar var :D

sedat abi yorulmazsın ya sen baya bi antrenman yaptın hafta içi ufak çaplı binersen kendini yormadan seni hiç kasmaz o yol ;)

ahmet abi armutluya gidemezsek bile çınarcık teşvikiye delmece yaylası şelaleler falan ordada çok güzel yerler var ;) teşvikiyenin biraz üst tarafı orda sucuk bile yapabiliriz :)

özcan abi ekipmanlarımız zaten var tek eksiğimiz iç lastik yok heralde benim bildiğim ben yama seti pompa alyan düz yıldız bulunduruyorum yanımda sendede var ahmet abidede var fazla olarak :) bunun dışında ne gerekebilir ki? akort anahtarı falanmı lazım olur?

umutcan benim aldığım kask 45 tl sirkeciden aldım delta bisikletde sirkecide yine 20 euro ya yani 40 liraya geotech ler var korcandaki kasklardan onlarada bakabilirsin bunun dışında eldiven alman iyi olur düştüğün zaman ilk zarar görcek yerlerin başında geliyo avuç için bunun dışında ufak tefek şeyler pompa yama seti alyan takımı falan ;)

Ya bizim grup coşmuşş :)

abi yavaş takip edemiyorum sizi:)bi fren e basın yaw.

Özcan abi sahile küsme! seni en memnun edecek yer orası olacaktır:)

Samet, şu tur'u Armutlu değil de Esenköy olarak yapsan daha iyi olmaz mı?
birde kesin bir tarih varmı?Ona göre org. olalım.

tşk.

dostlar armutlu gezisini samet dostum düzenlerse gelebilirim
9 mayıs pazara geliyor yalnız o gün accuya baktım hava yağmurlu

daha bişey belli değilde eğer olursa bu cumartesi gidelim diyolar arkadaşlar pendik grubu olarak tur düşünüyoruz kudret abi ama sadece pendik değil herkezi bekliyoruz cumartesi esenköy armutlu delmece falan buralardan biri pazarda su düşen şelalesi hatta ikisinede katılmak isteyen olursa çınarcıkta ev var orada kalabiliriz git gel yapmayalım bidaha :)

@umutcan şimşek

merhaba ,
eğer 15-20 gün kargo beklerim dersen amazon da buraya göre % 30-40 ucuza kasklar bulabilirsin,ama her satıcı Türkiyeye göndermiyor .Biraz araştırırsan kesin gönderen birini bulursun.Burada giro-indicatora 55 € dediler,amazondan kargo dahil 50 $ a aldım ,henüz ulaşmadı ama ülkeye giriş yapmış,yaklaşık 20 günde burada oluyor .

erdem abi 25 lira içinde riske girilmez bea abi kask bu büyük olur beenmezsin falan bide yazık olur parana yinede hayırlı olsun inş. Olur

@samet_özdemir

deneme olayında haklısın,ben bir mağazada denemiştim o zaman 55€ fazla diye düşündüğüm için almamıştım,önceden gördüm kaskı o yüzden sorun olmaz,size da universal zaten bakalım artık yamuk kırık vs gelmez inşallah.ben her aldığımı eşimede almak durumunda olduğum için uygun olanını kolluyorum :D yurtdışından bisiklet parçası dışında çok şey aldım henüz hiç sorun yaşamadım biraz şans belki,ama mesela mediamarkttan tv aldım,yurtiçi kargo getirdi ürünü bende sorun yok diye teslim aldım,açınca anladımki ürünü düşürmüşler ekran komple kırıktı .İnsanın başına birşey gelecekse birşekilde geliyor yani .:(

Geri