Scudo Sports

Pendik

Bende f 1 pist tarafi omerli taeafi gezmek istiyorum tek basina aynen riskli bir gun cikip kesfetmek lazim bende viaport yakininda oturuyorum

Scudo
Selamun Aleykum burayada yazayim dedim. Salcano uskup ile aranize katildim. Ekipmanim vs yok yek bisiklet :) zaman ile maddiyatim el verdikce alip tamamlamaya calisacayim Insallah.Umarim aranizda yerim vardir. :mlk:Saygilar.

selam bisiklet dostları ben pendik kavakpınardan ramazan can... kendimi bildim bileli bisiklet ve motosiklet sırtındayım... motosiket forumlarında iyi tanırlar.. yıllardır ekmeğimi karayollarından kazanıyorum..ilk zamanlar kuryelik sonrasında ise şöförlük yapmaya başladım.. otobüs kamyon tır kullandım... 2012 yıllında bir ameliyat olup uzun yol şöförlük hayatıma son verip kendime bir servis aracı alıp personel ve öğrenci taşımacılığı yapmaya başladım... sonrasında elimde bulunan demir klasik ağır bisikleti yiğenime verip nisan ayında kendime carraro force 540 modelini aldım... çok fazla binemiyorum genelde akşamları 3-4 km biniyorum.. şuan yaklaşık 420 km oldu.. bisikletten gayet menunum... ama bisiket konusunda öğrenecek çok şeyim var... motosiklet araba denilince elime bir çok insan su dökemez çünkü okurken tamihanede çıraklık yaptığımdan çok geliştirdim kendimi... bu arada sıgma km sayacı ve mercekli ön arka far da aldım... jel değil ama geniş bir selede aldım... tanışmak bilgi edinmek için en uygun yer burası olduğunu düşündüm... herkese teşekkürler ederim...

@Melih Muratoğlu

baya var pendik kartal tuzla ve kurtköyden anladığım kadarıyla..

Ramazan kardes eger egim calismasina katilmak istersen pazar gunu viaport hareket gocbeyli. Bickidere kurtdogmus bu civarda egim olan yollarda calisiyoruz ilginize girerse bekleriz

@irfanyazicitunc

bu hafta ek servis e gideceğim ... dolayısıyla gelemeyeceğim inşallah başka zaman a ....

@alperK

kesinlikle bir gün karşılaşırız bu yollarda....

Evet forumdaşlar varmı aydosa giden gitmek isteyen mtbciler

Yol bisikletleri biliyorsun sahillerde vs. uçak gibi gidiyor yetişemiyoruz, o yüzden biz mtbcilere yakın bir aydos var.

haftasonları kış gelmeden bir kaç tur yapalım diyorum varmı gelen mtbciler.

başlama noktası bostancı iskele sahilden maltepe köprü ve başıbüyük rampası oradan aydos ormana dalıcaz dönüşte pendik üzerinden geri bostancıya döneceğiz.

önümüzde ki ay yağmurda olsa ben her haftasonu gitmeyi düşünüyorum

pazar sabah saat 07:30 bostancı iskele çıkış

yedek iç lastik, kask ve pompa olması şart...

Kaskimi Alabilseydim Katilabilirdim Ancak Daha Alamadım Bulamadım İnternetten Sipariş Vericem İki Hafta Sonra Yeniden Giderseniz Tuzladan Katilabilirim.Birde Arkadaşım Var Gelir,Oda Forumdan.

ben pendikteyim burdan giden olursa gelirim,veya kartalda buluşup beraberde gidebiliriz.

ben bu pazar kesin giderim. hava durumuna bakmak istemiyorum, ne olur ne olmaz kontrol edelim;

(link)

cumartesi de güneşli pazar da 23 24 derece 10 km rüzgar var süper ötesi ne sıcak ne soğuk havada açık bu fırsat kaçmaz

21 eylül pazar hava çok iyi

28 eylül 40 60 km arası rüzgar var o yuzden bu hafta kesin gidiyorum ben

(link)

Güncel

Pazar sabah saat 07:30 bostancı iskele çıkış

Yedek iç lastik, kask ve pompa olması şart...

Güncel

Pazar sabah saat 07:45 bostancı iskele çıkış

Yedek iç lastik, kask ve pompa olması şart...

10 dakika beklerim 07:55 de çıkarım bostancı iskeleden

erken çıkmak lazım, trafik olmaz gidişte ve dönüşte, erken kalkan yol alır.

https://i.hizliresim.com/9p4AaN.jpg

dönüşte pendik sahile ineriz

https://i.hizliresim.com/9p4AaN.jpg

Bostancı aydos ormanı ortalama 17 km. zaten aydosta mola vericez...

dönüşte pendik sahile ineriz

Kurtköyden herkese merhaba,ismim mehmet kurtköy de yaklaşık 15 yıldır bisiklet satışı ve tamiri ile uğraşmaktayım her salı akşamı saat 20 00 de emsey hastanesi önünden viaport a kadar gidip gelebilecek bir tur ekibi kurmak niyetindeyim foruma yeni üye oldğum için yeni konu açamadım onun için buradan yazıyorum ,sakin ve yorucu olmayan bir güzergah belirledim amacımız kurtköyde bulunan bisiklet sevdalısı arkadaşları bir araya getirmek ilerleyen zamanlarda performans durumumuza göre rotamızı değiştirebiliriz.Saati 20 00 yapmamın sebebi genelde kullanıcı arkadaşlar çalışan insanlar olduğu için herkesin işten gelip sakin kafayla stress atmasını düşündüğüm için bu saati uygun buldum her türlü fikir ve öneriye açığım şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle tüm Pendikli bisiklet severlere merhaba...

Carraro Big 927 ile Pazar sabahları bir arkadaşımla düzenli olarak Fenerbahçe'ye kadar bisikletle gidip geliyoruz.
Dragos Sosyal Tesisleri mola yerimiz. Yarın sabah güneşe kalmamak için sabah biraz erken çıkacağız. 08:00'de Pendik'ten hareket edip Kadıköy istikametinde seyredeceğiz.
Katılmak isteyen olursa bekleriz.

Slm öncelikle bir aksilik olmaz ise yarın sabah Pendik den 3 arkadaş Bostancı yönüne pedallayacağız belki rastlaşırız bisikletlerimiz KTM,İDEAL VE SALCANO

Geri