Merhaba ben Ömer kocaman Yenişehir de Emsey hastanesinin yakınında oturan lise 1 öğrencisiyim cumartesi pazar günleri musaitim isterseniz tura çıkabilirim
Hafta içi müsait oldukça(işten firsat buldukça) akşam saatleri ve haftasonları. Henüz net bir saat belirlemedim. Bu konuya arkadaşlarla beraber karar verebiliriz.
Ayrıca teşekkür ederim. Bisikletim yeni sayılır. Memnun oldum.
Hava çok güzel. Pendikten başlayarak Kadıköy' e doğru pedallamayı düşünüyorum. Katılmak isteyen var mı?
Merhaba arkadaşlar pendik kaynarcada ikamet edyorum hemen hemen hergün öğleden sonra tura cıkıyorum sahilde ortalama 30 ila 50 km arası birlikde pedallamak isteyen olursa sevinirim
@ayhandeniz71 kardeşim merhaba bende kaynarcadayım hemen hemen hergün cıkarım tura eşimin işe gittiği günler akşam altı dan sonra cıkabiliyorum ancak pazartesi ve perşembe yani diğer günler sıkıntı yok bu gunde akşam cıkabilirim isterseniz tanışıp turlayabiliriz selamlar
@Ömer. k ben de doğa kolejinin orada oturuyorum çıkabiliriz arada genellikle aydostaki mrb parkurunda takılıyorum (Downhill olarak fakat her turlu mtb ye de uygun)