Scudo Sports

Pendik

Merhaba ben Ömer kocaman Yenişehir de Emsey hastanesinin yakınında oturan lise 1 öğrencisiyim cumartesi pazar günleri musaitim isterseniz tura çıkabilirim

Scudo
hangi gün saat kaçta nereden nereye olduğunu yazarsanız gelmek isteyenler cevap yazacaktır diye düşünüyorum bisikletiniz hayırlı olsun yeni galiba

@barış barış

Hafta içi müsait oldukça(işten firsat buldukça:)) akşam saatleri ve haftasonları. Henüz net bir saat belirlemedim. Bu konuya arkadaşlarla beraber karar verebiliriz.

Ayrıca teşekkür ederim. Bisikletim yeni sayılır. Memnun oldum. ;)

Hava çok güzel. Pendikten başlayarak Kadıköy' e doğru pedallamayı düşünüyorum. Katılmak isteyen var mı?

Merhabar ben kaynarcadayim musait zamanlar uyarsa sahil turu olr bu pazar olabilir ingilenen beyler ...

Merhaba Arkadaslar

Forumdaki ilk yazim bu :)

Pendik civarında bisiklet turlari olur ise veya bu civardaki arkadaslarla birlikte bisiklet turlari yapmak isteyenlere katılabilirim

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Merhaba arkadaşlar pendik kaynarcada ikamet edyorum hemen hemen hergün öğleden sonra tura cıkıyorum sahilde ortalama 30 ila 50 km arası birlikde pedallamak isteyen olursa sevinirim

mesajları görmedim bugün yanlız turladım başka sefere inşallah katılırım size kurtköydeyim bende yakın sayılır

@ayhandeniz71 kardeşim merhaba bende kaynarcadayım hemen hemen hergün cıkarım tura eşimin işe gittiği günler akşam altı dan sonra cıkabiliyorum ancak pazartesi ve perşembe yani diğer günler sıkıntı yok bu gunde akşam cıkabilirim isterseniz tanışıp turlayabiliriz selamlar

• Beğen
merhaba ben bugün 24 saat çalışıyorum sonraki 2 gün boşum çalışma saatlerim bu şekilde yarın ve öbür gün gelebilirim
ayda 20 gün boşum yani

@ayhandeniz71 tamam ayhan bey bi aksilik olmassa forum üzerinden konuşup biyerde buluşabiliriz kolay gelsin iyi günler

• Beğen
@barış barış barış bey biz bi aekadaş buldyk sizlede tanışmak isteriz ilerideki günlerde forum üzerinden haberleşelim kolay gelsin iyi günler...

@barış barış tamam çarşamba günü veya cuma görüşebiliriz akşam bende bi arkadaşla tanışıcaz böylece üç kişi olduk kolaygelsin size

allah kaza bela vermezse görüşrüz ozaman katılmak isteyen arkadaşlar olursa onlarıda bekleriz inşallah pendik kartal maltepeden

@Ömer. k ben de doğa kolejinin orada oturuyorum çıkabiliriz arada genellikle aydostaki mrb parkurunda takılıyorum (Downhill olarak fakat her turlu mtb ye de uygun)

Merhabalar bende Kurtköy-Şeyhlide oturuyorum yapacağınız turlara katılmak isterim.

şeyhlideyim bende, maltepe velodrome a gidiyorum genellikle, katılmak isteyen olursa cuma sabahtan çıkıcam inşallah

Geri