Scudo Sports

Pendik

Scudo
@sadık arıcan

Sadık Bey yarın görüşürüz.
Arkadaşın bisikleti de Lapierre

aslında gelecek olan varsa bilgili de birisi varsa aydos çevresi tur yapılabilir mi şu an? saat ve hava uygun aslında. 1 saat içinde 2-3 kişilik vs bir grup ve tur olmaz mı? :)

@cattepiller

Aydos çevresi biraz sıkıntılı bölgeler hocam. Aydos yerine Pendik köyleri tercih edilebilir.

@mcetinkaya74 ben kadıkoyden hep maltepe kopru e5 uzerınden aydosa çıkıyorum sıkıntı derken neyı kastettınız kopekler bıle yok araba desen hıc yok bol bol oksıjen ve ağaç var biraz da rampa tabı istanbulun en yuksek tepesı

aslında ben de anlamadım :) tamam köpek var ama o kadar sıkıntı yapmaz sakin hayvanlar var. Yokuşu bol tek sorun o olabilir :)

@Cem Ç.

Trafik olan yollarda bisiklet kullanmak biraz sıkıntılı hocam. Aydos'a ulaşmak için epey bir rampa çıkıyorsunuz zaten. Köpeklerden zarar gelmez. Ama güvenlik babında belki sıkıntı olabilir. Malum ıssız yerler.

@cattepiller

Bölgenin ıssız oluşu ve çok rampa oluşunu kastetmiştim. Tabi tercih sizin. Ama önerim Pendik Köyleri olur. (Kurna, Kurdoğmuş, Ballıca, Göçbeyli vs.)

@mcetinkaya74 hocam ne yaptın asıl azılı köpekler dragos evlerinde kapı önlerinde bekleyen ve formula göçbeyli arası yollarda bekleyen köpekler aydosda ben haftada 3 defa çıktığım halde tek köpekle karşılaşmıyorum

oralarda köpek yoksa yokuş çıkmayı sevmeye başladım. Bol bol tırmanırım oralara. Ama dün aydosun orada pazar yolu var. 2 köpek kovaladı, aklım çıkacaktı neredeyse bir anda fırladılar :D

@Cem Ç.

Köpek olayı aslında tüm İstanbul'un ve büyük şehirlerin sorunu diyebiliriz. Köyler bölgesindeki köpekleri hiç sormayın. Dediğiniz gibi daha saldırganlar. Dragos evlerinin önündekilerde genelde evlerin bahçelerinde ve kapalı yerlerde oluyor. İstanbul'da bisiklete binmek gerçekten sıkıntılı iş hocam. Birtek hafta sonları binebiliyorum.

@cattepiller

Tırmanmak sorun değilse Aydos ideal bir yer sizin için :) Köpek olayına gelince de dikkat etmek lazım. Malum trafik olan yerlerde kaza riskini doğuruyor.

Birgün köy yollarında köpekle karşılaştığımda neler olduğunu inşallah çekmezler.Tıklanma rekorları kirabilirim :D

Geçen Cumartesi günü bir arkadaşımla birlikte Carraro Big 927 MTB serisi bisikletimle Pendik merkezden sabah 09:00 hareketle Dragos'a kadar gidip geldik.

IMG_7298.jpg

• Beğen
Tepkiler: gezgin ozkan
Arkadaşlar.forumda yeniyim akşam turlarına ve gezilere bende katılmak isterim haberdar edeseniz sevinirim teşekürler

Bu arada ramazandan sonra omerli barajında kamp yapmayı düşünüyorum ilgilenen olursa beklerim hafta sonu yani cumartesi oglen gidip cadırımızı kurucaz oltamızo atıp hem balık tutucaz hem kamp akşam tabiki muhabbet sohbet ilgilenen arkadaşların bilgisine teşekürler

@gezgin ozkan Pendik'te burası var bildiğim başka yerler de var ama tam isim bilemiyorum şu an. (link)

Pendik Orhangazi Mah.'deyim ben. Her Cumartesi sabah 8'de çıkıp Kadıköy yapıp geliyorum. Birlikte pedallayabiliriz uyan arkadaşlar ile.

@gezgin ozkan Normalde 8 de çıkıyorum geçtiğimiz hafta 10:30 da çıktım ve eve geldiğimde kollar kapkara idi bildiğin amele yanığı oldu :)
Özellikle dönüşte sıcaklık ciddi zorladı.

Pazar günü 2 nolu kapıdan aydos turu yapılacaktır gelmek isteyenler

(link)

Geri