Scudo Sports

Pendik

Scudo
Bu akşam 20.00 gibi Kartal - Bostancı - Kartal yapacağım aynı istikamette sürecek olan varsa grup halinde gidelim.

Selamlar bende kurtkoy harmandere deyim aksamlari 6 dan sonra turluyorumama tek basina bi yere kadar aksamlari cikan olursa zor kulvar olmamakla takilirim sevgiler.

Aksam 6 dan sonra bu civarlarda turlama yapmak ve performans arttirmak icin gelebilecek amator arkadaslar varsa bulusabiliriz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Nerelerde turluyorsunuz? Ben Ugetamın oradayım.

Via port atlantis harmandere bu civarlar isterseniz aksam goruselim belli biyerde bulusuruz

Bu aksam tura cikicakmisiniz cikarsaniz msj atin bulusalim emsey hastane civari uygunmudur

Şehir dışındayım, Pazartesi günü döneceğim. Pazartesi ve Salı günü pedallayabiliriz.

Ok pazartesi og sonra buradan netlestiririz

Selam, kurtköydeyim. Eşimle bizikletleri arabaya yükleyip sahile inebiliyoruz, zira kurtköy civarı köpek sürüleri teridgin ediyor. yoksa akşam 19:00 sonrası biz de katılmayı isterdik.

Valla kopekler pek bir sey yapmiyor genelde bireysel olunca atak yapiyor siz durunca vaz geciyorlar siz bilirsiniz yinede

Selamlar.
Yenişehir'deyim ben de. Kuçular sebebi ile ömerli civarında gezmeye çekiniyorum, arabaya atıp sahile iniyorum sadece.

Bu akşam ufak bir tanışma turu yapalım ne dersiniz? 19.00 gibi evde oluyorum.

Saat 19 .15 civari emsey hastane onu uygunmudur

ok, hastane giriş kapısı, taksi durağının orada.

Tamam görüşürüz

Geri