Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah Cahit Hocam'da güzel bir kahvaltının adından Necati Abim ile düştük yollara. Aynı anda Süleyman Şatır ve Kemal Tecimen Abilerimde İstanbul'dan Tekirdağ'a doğru yola çıktılar. Biz öğlen saatlerinde vardık Tekirdağ'a. Diğer grup'ta 16:00 gibi geldiler. Yarın birlikte Silivri'ye pedallıyoruz. Tekirdağ'da İslam(i.gölge) Kardeşimiz ile buluştuk. Herşey yoluna gidiyor.
Bekle bizi İstanbul....

Gün Toplam: 62.44 Km
Tur Toplam: 7352.66 Km

Sevgiler...

Scudo
@Serkan Taşdelen

Yok Abi
Malesef beklemiyecekmiş
çok taze yeni aldığım bi habere göre İstanbulun tayini çıkmış Erzican ile Erzurum arasına taşınıyo 24 saat içinde ve bana dedi ki Serkan a selam söyleyin acelem vardı gitmek zorundayımmm:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
gerçekten tebrikler serkan abi turunun sag salim sonuna ulaştın artık sni ist baya şaşalı bi tören beklio galiba tabi snde bunu hakediorsun abi ayaklarına saglık ESKİŞEHİRE yolun bidaha düşerse bekleriz abi ESKİŞEHİR ÇEVSAD

• Beğen
vay be , kardeşime yol dayanmıyor. keşke istanbulda da karşılayabilseydik seni. içime dert oldu valla :( Allah yolunu açık etsin kardeşim . Sağ salim bitiyor çok şükür.

• Beğen
gel serkanım gellll..... bitmişşşşş.... ne kaldıki şunun şurasında..
yarın son gün... yanlız turdan sonra eve gittiğinde 1 hafta belkide daha uzun süre kendini toplayamazsın sana söyleyeyim... insan böyle güzel ve uzun turlardan sonra eve döndüğünde kendini boşlukta sanıyor ve ne yapacağını bilemiyor...
bende senin eve döndükten sonraki ilk haftaki halini çok merakk ediyorum... :d

• Beğen
Merhaba Serkan tur projeni basından beri takip ediyorum birbirinden güzel fotolar ve maceralar ile serüvenin sonuna yaklaştın,bir aksilik olmazsa istanbul buluşmasına katılacağım :)
tebrikler,sevgiler,saygılar

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

103 gün olarak yaptığımız proje 5 gün önce sona erecek. Yarın inşallah Taksim Meydanında son bulacak. Şuan Silivri'deyim. Yarın Necati Bilgen, Süleyman Şatır, ben ve iki İtalyan arkadaşımız ile yola çıkıcaz. Öğlen 14:00 sularında bir aksilik olmaz ise İstanbul Taksim Meydanında olmayı planlıyoruz. Yüzdük yüzdük sonuna geldik sayılır. Ama yarın tamamlanmadan ben bitmiş gözü ile bakmıyorum. :)

Bugüne kadar geldiğime şükürler olsun.

Gün Toplam: 69.34 Km
Tur Toplam: 7422 Km

Sevgiler...

hayırlı uğurlu olsun serkancım.. inşallah kazasız belasız son günü de zevkle ve huzurla tamamlarsın memleketine dönersin...

yaptıkların için tebrikler... ufkunda artık yurt dışı turları vardır senin bi de :D
allah gönlüne göre versin ne diyelim

• Beğen
Serkancım, turun hayırlısıyla bugün sonlanıyor, tebrikler kardeşim... Kazasız belasız tamamına erdirdin, eline ayağına gönlüne sağlık!...

• Beğen
Tebrikler Serkan. Güzel bir şekilde başladığın turu yine güzel bir şekilde bitirmen dileğiyle....

• Beğen
Serkan,söylediğine göre şu an taksim civarında olman gerekiyor....Hadi gözün aydın...Bitti seninki...:)
Tebrikler...

Serkan'cığım merhaba,

Artık sona iyice yaklaştın sayılır.Hatasız ve kazasız gezini bitirmeni diliyorum.Seni yanlız bırakmayan değerli abilerime saygılarımı sunuyorum.Hayırlı yolculuklar dilerim..

Geri