Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Arkadaşlar hem Cumartesi karşılama, hemde Pazar turu mükemmel oldu. Hele pazar turu oldukça kalabalıktı. Resimler bir an önce gelsede herkes görse.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
tebrikler serkan,
sen bizim için cesur yüreksin...

ne iyi yaptın serkancim, bir de kilometre saatinin fotoğrafını eklermisin:) benim saatinin görmeyeceği bir kilometre nasıl gözükiyormüş bi görelim,

mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum,

saygılar

Süpersin ve geçmiş olsun.Çok başarılı bir iş yaptın.Ben kendi adıma "Seninle Gerçekten Gurur Duyuyorum." Teşekkürler Serkan.

Serkan kardeşimin PEDALLA TÜRKİYE TURU Allahın izniyle Sağlıklı,kazasız,
sorunsuz BİTTİ...

Kararlılığın,azmin, sabrın sonu BAŞARI.. TEBRİKLER SERKAN'cığım..

Trakya'ya geçişinden sonra onu yalnız bırakmamaya karar verip 13 Ağustos Pazartesi günü Fikret Albay ve Dursun Ali abi ile onu Edirne'de karşıladık Keşan'dan beri rüzgarla ve yoğun çıkış inişlerden sonra çok yorgundu. Biraz istirahat ettikten sonra akşam Edirne'li Bisiklet dostlarıyla güzel sohbetler ettik.

14 Ağustos Salı sabahı pedallara basıp Lalapaşa, Süloğlu,KIRKLARELİ..

15 Ağustos Perşembe Kırklareli Pınarhisar burada Fikret Albay ve Dursun Ali abi ayrıldılar. (onların planları köy yolları) Bizde pedallara daha kuvvetli molaları daha az zevkli yolculukla Lüleburgaz..

16 Ağustos Lüleburgaz Sabah yeğenim Cahit'in evinde güzel bir kahvaltıdan sonra Büyükkarıştıran sapağından Muratlı'ya kadar geniş ve güzel yolda arkamızdan esen rüzgarla güzel bir sürüş buradan sonra çıkış ve inişlerle Tekirdağ Öğretmen Evine varış. Akşama doğru Süleyman ve Kemal beylerin gelişi..

17 Ağustos Sabah Tekirdağ'dan dörtlü ekibimiz yola daha neşeli çıkarak Marmaraereğlisi buradan karşımızdan esen kuvvetli rüzgarla mücadele ederek son etap Silivri'ye giriş..

18 Ağustos Cumartesi Bugün SERKAN için önemli bir gün TURUN 98. VE SON GÜNÜ Kaldığımız otelin komşu odasına iki bisikletli İTALYAN geldi..Bu sabah bizimle gelecekler. Saat 07.15 te hareketle yola çıktık, Kamiloba dan sonra bizlere eşlik etmeler başladı. Büyükçekmece tırmanışı hepimizi ve bilhassa beni çok yordu.
Bakırköy Yenimahalle evimin önüne gediğimizde eşim üç büyük pet soğuk suyla bizi karşıladı.Bize katılanlarla 18 kişiydik burada en güzel olay Antalya'dan gelen ENDER beyin bize katılmasıydı. Çok sevinçli zevkli bir BİSİKLET GURUBU sahil yolunun bir şeridini kapatarak Yenikapı,Unkapanı, TAKSİM e vardığımızda saatler 12.50 SERKANIN KİLOMETRESİ 7500

Bizim Edirne'den Serkan'a eşlik edişimiz 368 km..

Taksim'de tahmini 21 kişiydik

Değerli BİSİKLET DOSTLARI Bu tur,yaptığımız turlar yazıldığı kadar kolaymı ?

Çıkın güzel ülkemizi BİSİKLETİNİZLE DOLAŞIN zorluk ve güzellikleri yaşayın

Sevgili SERKAN'CIĞIM Zoru kararlılıkla başardın, Bundan sonraki hayatında ve bisiklet turlarında sana sonsuz başarı ve sağlıklar dilerim. S e v g i l e r i m l e..

Necati Abi, yine döktürmüşsün. Pazar günü basınada çok güzel konuştun. Ben olsam 100 kere şaşırmıştım, lafları karıştırmış ve rezil olmuştum. Seni yürekten tebrik ediyorum.

serkancım ayaklarına sağlık... 98 günde 7500 km yol almak kolay deil... gün ortalaması 76,5 km.. peşpeşe bu kadar yolu yapmakta kolay deil gerçekten.. canı yürekten seni tebrik eder hayatının devamında başarılar dilerim....

bu arada pazar günü gerçekten güzeldi... uzun zamandır 30 bisikletli ile bir tur olmamıştı... senin sayende güzel bir pazar günüde geçirdik.... gece yarısına doğru dün çektiğim fotoları göndereceğim..

buna benzer nice turlarda tekrar görüşmek üzere...

sevgiyle ve pedalla kal...

Serkan sen bu gidişle Erzincan'a gitmeden 10.000 km. devireceksin :)

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Tebrikler Serkan,
Azmin, arzun, hedefleme yeteneğin ve belirlediğin hedefi gerçekleştirme başarından ötürü tebrik ederim. Bir kaç gün de olsa sana eşlik etmekten çok keyif aldım. Daha kapsamlı, daha organize ve bol sponsorlu yeni projelerde yeniden birlikte olmak dileğiyle.
Sağlıcakla kal kardeşim.

Canım Kardeşim Serkan,

Güzel projeni kazasız, belasız ve planladığın gibi bitirmene çok sevindim. Yolculuğun son günlerinde kısa süreliğine de olsa seni ağırlamak büyük keyifti. Bisiklet üzerinde ve değilken, kısaca tüm yaşamın boyunca herşey dilediğince olsun....

@Serkan Taşdelen

Tebrikler Serkan ' cım . .

Saygı ve Sevgilerimle,
Tolga Gürgün

Eskişehir-Bursa fotoğraflarını hala yayınlayamadım :( Askerlik, KPSS tercihleri v.s. derken bu hafta uçtu gitti. Ancak videoları burada da paylaşayım en azından... Daha dün gibi...

Artık bitti... :)

Eskişehir-Bozüyük arasında Poyra'dan sonra... Düz yol 35-40 giderken :)

Bozüyük-İnegöl arasında Mezitler civarında...

Not: Uludağ zirve tırmanışında 75-80 km hız yaptığımız yerde kayıt yapmayı düşünüyorduk da :D Bu sefer rüzgara mağlup olduk :(

• Beğen
Dostum sağ sağlim bitirdin. Ayaklarına sağlık. çektiğin tüm fotorafları ve anıları ile birlikte formda yayınlar mısın? Hepsini 1 defada görmek okumak bir başka olur bizim için.

Gelecekde başka planlar var mı şimdiden?

Başarılarının devamını dilerim!!

• Beğen
Serkan'cım merhaba

Sen bizim gururumuzsun.
Erzincan'dan başlayıp, İstanbul Taksime, bisikletin zaferinin bayrağını diktin. Senin yanında, bu son bayrak dikişinde olabilmek, benim için, çok büyük bir ödül idi. ;)

Hayatın boyunca hep zaferler kazanmanı, her tuttuğun işi başarmanı diliyor ve her zaman yanında olacağımı bilmeni istiyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

http://img474.imageshack.us/img474/8031/18082007stanbul114pt9.jpg
Shot at 2007-08-21

@Serkan Taşdelen

Bu güzel projenin minicik bir kısmanda bile olsa seninle olabilmek ve tanışmak çok güzeldi Serkan, bunun gibi daha pek çok tura imza atacağına şüphem yok ne de olsa yolda ollmak işledi bir kez içine! Bundan sonraki planlarında da başarılar diliyorum umarım tekrar karşılaşırız bir gün :)

Geri