Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Serkan'cığım merhaba,

Artık hedefine iyice yaklaştın.Projene başlarken nasıl sıkıntılar yaşadığını bilen bir arkadaşın olarak seninle gurur duyuyorum.Emin adımlarla ilerlemene çok seviniyorum.Aman dikkatli ol dinlenmene ve beslenmene dikkat et.

Yolun ve bahtın hep açık olsun kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Merhaba Arkadaşlar,

Sona doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her ne kadar tek başıma görünsemde yanımda olanları hissetmek büyük zevk veriyor bana. Sabah Çanakkale'de Feribot yolculuğu ile başlayan günüm, rampalar ile Keşan'da son buldu. Çok güzel yerlerden geçerek geldim buraya. Gelibolu Yarımadasında (Çanakkale Boğazı ÖDA) bir çok kuş gördüm. Ardından Saros Körfezi ÖDA ile devam ettim. Eğlenceli bir gün oldu.

Gün Toplam: 114.84 Km
Tur Toplam: 7034.14 Km 7000'i geride bıraktık...

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah 7 gibi Keşan'dan hareket ettim. Süper bir rüzgar vardı. İki kat daha fazla yorulduğumu hissediyordum. Zar zor bitkin bir halde Edirne'ye girdim. Havsa taraflarında Yiğitcan(McYC),Serdar(AloneInTheDark) ve Necati Amcam(Necati Bilgen) karşılamaya geldiler. Buradan çok çok teşekkür ederim. Herşey yolunda gidiyor. Son 5 günümüz kaldı. Amacımıza yavaş yavaş yaklaşıyoruz.

Gün Toplam: 111.11 Km
Tur Toplam: 7145.25 Km

Sevgiler...

Serkan kardeşim merhaba,

Anadolu'dan başladın şu an avrupa kıtasındasın.Mükemmel gidiyorsun seninle bir bisiklet sever olarak gurur duyuyorum.Umarım son 5 günde sağlıcakla geçer ve İstanbul'da harika bir finalle bu gezini tamamlarsın.

Erzincan'dan İstanbul'a kadar seni yanlız bırakmayan pedalıyla veya mesajlarıyla destekleyen tüm dostlara selamlar.Necati abimin ellerinden öpüyorum...

Serkan'cım merhaba

Aslında seni İstanbul'da da karşılamak isterdim ama, İstanbul'u çok iyi bilemediğim için ( Asya tarafında kaldığım için ) Seni karşılamaya gelmem biraz zor olacağından, bende pazar günü Kadıköy iskelesinde seni ve grubu karşılamayı düşünüyorum.

Tabi kısmet diyelim.

Görüşmek üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi her yerde Serkan abiyi karşılama fırsatı buluyorsun.Süpersin ya:)
Son 5 gün kalmış...Günler ne çabuk geçmiş.Bitti sayılır artık.Şimdiden tebrikleri kabul etmeye başla Serkan abi.:)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri