Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

@Serkan Taşdelen

merhaba serkan
5 gün artık güzel bir rakama benzemiş herşeyin istediğin gibi gitmesine sevindim.bu sayede bu kadar çok güzel insanlarla tanışma vede buluşma şansının olması senin için en büyük ödül olmuştur sanırım.son 5 gün de her zamanki gibi yanında olacağız
iyi yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
artık bitiyor ha serkan...
biz takip ederken yorulduk ama
senin yüzünde hala neşe.
çok şey öğrettin bize.
binlerce teşekkür.

denizli sözünü unutmadım ha :)

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün 4 kişi yolculuk yaptık. Necati Abim, Fikret Albayım, Dursun Ali Abi ve ben olarak çok güzel bir gün geçirdik. Yaş ortalaması 60'ın üzerinde olduğu için fazla zorlamadık. Çok eğlenceliydi. Şuan Kırklareli'nde dolaşıyoruz.

Gün Toplam: 81.88 Km
Tur Toplam: 7227.13 Km

Sevgiler...

serkancığm....
büyük geçmişler olsun... turunu tamamlamana az kalmış....
başarılarının devamını diliyorum.....
karşılama da baya bi şaşalı olacak sanırsam... zaferiinin tadını çıkarman temenlimle....
sevgi ve muhabbetle kal....

• Beğen
Güzel trakyayı güzel insanlarla geziyorsunuz Serkan Bey...Tatil olmasa idi,ben de edirnede olur ve sizi karşılardım.Tebrikler,yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz...

• Beğen
pazar gününe denk gelseydi istanbula girişin , seni oradada karşılayacaktık serkancım .. ama iş güç maalesef :( devlet memuru olamadıkki yav. cumarteside tatil yapsak. :(

ama en azından diğer arkadaşlar yanlız bırakmıyor seni.. :)

sırası gelmişken serkanı yanlız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.....

• Beğen
şanssızlığa bak yaa :(
Serkan abi sen edirneye geliyon ben akşamı geliyom bisikletim yok :( burada
sen istanbulda olacan ben hala edirnede olacam :( karşılayamacağım maalesef

• Beğen
@Blick

Keşke bir ayarlama yapsaydın blick Cumartesi günü beraber karşılamaya giderdik Serkan'ı fakat sen yoksun. Bende tek başıma gideceğim. Hani benim kuri vardıya onun o geceki turdan sonra bütün göbek dağılmış. Ona güzel bir bisiklet almaya karar verdik. Bakalım hayırlısı. Pazar günü'de Tanışma turunada katılacağım. İnşallah :)

@soneryen

adama da masraf çıakrttık valla :( neyse inşallah güzel bir bisiklet alırsınız da birlikte turlarız ;)
belki de bi gün anadolu turu ile serkanı görmeye gideriz ;)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Merhaba Arkadaşlar,

Sabah yine yol 4'lü grup olarak çıktık. Pınarhisar'da Necati Abim ve ben ayrıldık. Saat 14:00'de Lüleburgaz'a girdik. Lüleburgaz'da Askerlik yapan yöneticilerimizden Fatih'i (atletic) ziyaretten sonra Cahit Hocam ile buluştuk. Yemek yedik ve çay içtik. Herşey yolunda gidiyor.
7250 km olarak hesaplamıştık ama biraz fazla sürecek.

Gün Toplam: 63.09 Km
Tur Toplam: 7290.22 Km

Sevgiler...

Serkan Kardeşim; senden çok özür dilerim. Cuma gününden beri önce Tekirdağ sonra da İstanbul'da olduğumdan seni karşılayamadım. Tekrar özür diliyorum. Umarım genç arkadaşlar seni iyi ağırlamışlardır. Turun da sonuna geldin. Seni tebrik ediyorum. Lütfen kusura bakma...

Geri