Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Gerçekten bravo!Hani yazının sonunda yazmışsın ya;"...değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz ve izlediğiniz için çok çok teşekkürler." diye.Esas biz sana ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.:) :) Bizleri harekete geçirdiğin için,monoton hayatıma -her gün nete girerek bugün nerede diye heyecan içinde beklettiğin için- bir renk kattığın için çok teşekkür ederim.Lütfen kendine dikkat et.Bir daha ki mesajına kadar hadi iyi bak kendine.Hoşçakal:D :D :D

Scudo
Serkan'cım merhaba

Hem fotoğraf çekip foruma atıyorsun, hem pedal basıp kilometreleri yiyip bitiriyorsun, bionik adam gibisin. :D

Eline ayağına sağlık. ;)

Görüşmek üzere ,

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Çok güzel fotolar yakalamışsın cidden, ellerine sağlık...

Serkan yahu bi' şey sorucam. Sen iyice zayıfladın mı, yoksa bana mı öyle geliyor...

Bu arada o kdr bisiklet sürüp yada başka aktiviteler yapıp da tek zayıflayamayan bi ben varım herhalde hahahaha....:D :D :D :D

valla kevsercim bana da öyle geldi zayıflamış sanki... dikkat et serkan yemene içmene...! bursada seni bekliyor olucam sabırsızlıkla bekliorum kazasız belasız pedallamalar dikkat et kendine...

• Beğen
Serkanım fotoğraflar harika eline gözüne sağlık.;)

Yurtiçi kargo ile Çankırı Merkeze kargo çıkardım güle güle kullan...;)

hayırlı yolculuklar Serkanım..

Yapmış olduğun yol muhteşem resimler bir harika sanırım formdaki arkadaşların yarısından fazlaı buraları görmemiştir sayende buralarıda gördük teşekkür ederim.Sağlıklı bir şekilde turunu tamamlamanı dilerim.Hoşçakal

Tüm Dostlarıma ayrı ayrı teşekkürler...

23 Haziran Cumartesi ve 24 Haziran Pazar Ankara'dayım...

Ankara'daki arkadaşlar ile tanışmak isterim. 23 Haziran Cumartesi Sabahı Çubuk'tan Ankara'ya hareket edicem katılmak isteyenlerin bilgisine...

Sevgiler...

serkan'cım harikasın ya,sana yetişmek mümkün değil.formu her açtığımda başka bir yerdesin:) :)
sağlıcakla kal,
denizli'den geçmiyosun ama inşallah sana yolunun bir kısmında eşlik edebiliriz

• Beğen
Serkan çok iyi gidiyosun. tarifi mümkün olmayan duygular yaşıyorsundur eminim.Seni takip edenlar de (bizler :) ) senin duygularına ortak olmaya çalışıyorlar. Yalnız olmasaydın çok daha iyi olurdu eminim. Çünkü insan gördüğü güzellikleri paylaşmak istiyor. Buradaki paylaşım yeterli değil. İhtişamlı olan şeye yanındaki biriyle beraber bakman çok daha farklı olacaktı... Kim bilir, belki bir sonraki yolculuk, çok daha organizeli, çok daha ses getiren kalabalık bir yol arkadaşı ile olabilir. Kendine dikkat et. Allaha emanet ol. iyi yolculuklar....

• Beğen
Bir bisiklet severin yapabileceği en güzel şeylerden birini gerçekleştiriyorsun!
Yolun açık, bünyen kuvvetli, bisikletin problemsiz olsun...

Nice turlara...

• Beğen
Merhaba....

Bugün çok zorlu ve eğlenceli bir yolculuk geçirdik. Sabah İnebolu'dan Süleyman Şatır Abim ile çıktık. Küre Dağlarını aştık, 3 tane zirve geçtik. Çuhadoruğu Geçidi(Rk: 995), Masruf Geçidi(Rk:1250), Oyrak Geçidi(Rk:1210). Üç zirveyi çıktık indik. Dediğim gibi çok zorlu ve zevkliydi.
Saat 16:00 civarı Kastamonu'ya vardık. Süleyman Abim otobüs ile İnebolu'ya geri dönerken bende yatacak yer işini hallettim. Yarın sabah Allah izin verirse Kastamonu'dan Ilgaz'a geçicem. Yanlızım yine. Allah bana kolaylık versin.

Toplam Km: 2775.30

Sevgiler...

serkan bak suan istanbuldayım ama sırf senin için cuma günü ankaraya geçiyorum kıymetimi bil haa :D:D:D:D:D:D:D:D

hee bu arada gecen gun süleyman abiyle vapurda karşılastık o sırada yanına geleceğinden bahsetmişti :):)

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Serkan'cım merhaba

Süleyman abinin, yanında pedallamak sana moral dopingi gibi olmuştur. Tabi bu arada Süleyman abiyede özel olarak teşekkür etmeliyiz. Seni böyle zorlu bir yolda motive etmiş.
Gezinde başarılarının devamını dileriz.

Sevgi ve selamlarımla.

serkan kardeşim
süpersin fotograflar bir ayrı harika senin yaptıgın iş dahada harika hep kazasız,belasız sürüşler, güzel turunu devam ettirirsin inşallah yanlız olduğunu düşünme her zaman takipteyiz :)

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Sevgili Kardeşim Serkan, yanında olamasak ta yazdıklarınla hergün ardında pedallıyoruz. Hemen hergün Muğla'da H.Can Demirel Abi ile Mustafa Yeniçeri İle seni konuşuyor, yazdıklarını okuyor görüklerini özümsüyor gâh "şimdi bizim köyden geçti" gâh "şu zamana buraya varır" diye geçiriyoruz. Hatta geçtiğimiz hafta içi sen Çetin Çelebi ile telefonda konuşurken biz de orada biryandan senin söylediklerini dinliyor, bir yandan da yazdıklarını okuyorduk.
Yolun açık olsun yolundan çakıl taşları bile uzak olsun.

"Tekerine taş gelmesin"

Selametle hedefine ulaş, inşallah yakınımıza vardığında sana eşlik etmek üzere yanında olacağız.

• Beğen
Geri