Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

sorun yaşamamana sevindim serkan. pedalına kuvvet rüzgar hep arkandan eser işallah. bu arada ne zaman ankara da olacaksın. sana mutlaka eşlik etmeliyim.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
@Serkan Taşdelen

Serkan'cım merhaba

Tüm yolculuğun çok güzel geçiyor. Allah kalbine göre sana güzel geziler yaptırıyor.
Tünelde sana eskortluk yapmaları bile turunun süper geçtiğini gösteriyor.
Tüm yolculuğunun böyle rahat geçmesini diliyorum. Gözümüz ve dualarımız hep seninle.

İyi yolculuklar.

Sevgilerimle.

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Gerçekten çok iyi gitmişsiniz.Bu arada Samsun'da 19 Mayıs üniversitesi'nin kampüsüne gelmeden çok güzel pide yapan bir yer var.Orada umarım yemek yiyebilirsiniz.Adı Hünkar'dı sanıyorum(Benzinliğin içinde.)Umarım Ankara'ya geldiğinizde umarım Ankara'da olabilirim.Çünkü çok seyahat etmek zorunda olduğum bir işim var.Kendinize dikkat edin lütfen.Bu arada Merzifon'a kadar olan yolda biraz dikkatli olun.İyi pedallamalar.

• Beğen
Merhaba,

Çok güzel giden turun 33.gününde Samsun'un şirin ve küçük bir ilçesi Yakakent'teyim. İlçe Samsun'a 85 Km uzaklıkta. Bugün güneşli bir gündü. Sıcak altında bir yolculuktu. Ama zevkli bir yoldu.
Allah'a şükür herşey yolunda. Yakakent Belediye'sinin misafiriyim. Çok çok teşekkür ederim buradan.

Gün Toplam: 85,48 Km...

Tur Toplam: 2393.71 Km...

Sevgiler...

Serkan'cığım şu anda saat16.45 beş dakika evvel seninle telefonla görüştükten sonra forumu takip ediyorum. Söyledğin gibi tur sağlıklı ve başarılı
gidiyor ve gidecekte allahın izniyle.
Yakakent'te olduğunu söylemiştin.Bende heyecanla akrabamı söylemiştim yanılmışım orası Tekkeköy idi sen orayı geçmişsin.
Yakakent'te biir cuma namazı kılmıştık Süleyman'la..
Yakakent sahil yolunu takip ettikten sonra dik ve uzun bır tırmanışa geçeceksin.. Allah kolaylıklar versin. Sinop'tan sonra yollar daralıcak sakin dağ yamaçlarından inişli çıkışlı zevkli yolculuklar yapacaksın.

Sana sağlıklı kazasız neşeli yolculuklar dilerim. Sevgiler...

• Beğen
Serkan çok güzel emin adımlarla ilerliyorsun.Çetin Çelebi hocamla seni ve turunu konuştuk.Sanırım Muğla'ya birkaç gün ayırman gerekecek.Hayırlı yolculuklar dilerim kendine iyi bak...

• Beğen
Harika gidiyorsun Serkan.

Tunelde bisikletin ile birlikte pikapa binmek istememen ve karayolu ekiplerinin de sana ve turuna saygili davranarak bunu kabul edip 4km boyunca 40km hizla arkandan gelmeleri benim de oldukca hosuma gitti :)

Bisiklete ve insanlarin amaclarina saygi duyan gorevlileri gormek cok sevindirici :)

• Beğen
Şu tüneldeki polis ekibini foruma üye yapıp puanlayalım :D Rep manyağı yapalım :D :p Çok hoş gerçekten.

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Serkan cım asıl biz sana çok teşekkür ederiz.bizlerin misafiri olmayı kabul ettiğin için.Şu anda bu satırları Amasya-Taşova dan yazıyorum.Ve için nasıl buruk anlatamam sana katılamadığım için.

seni çok öpüyorum.süprizimi bekle.öpüyorum.;)

• Beğen
serkan kardeş şu ana kadar bir aksilik cıkmadığına cok sevindim inşallah kalan tur bölümündede bir aksilikle karşılaşmassın sağ salim bitirmeni temenni ediyorum allah kaza bela vermesin kendine iyi bak hoşcakalın
antalya necod

• Beğen
serkancıgım teprikler çok iyisin gines rekorlar kitapına geçmeli bu olay bence
bir ilk'i gerçekleştiriyorusun başarılar dilerim

• Beğen
Selamlar...

Sinop'tan herkese selamlar... Sinop Yarımadası ÖDA'yı geziyorum şuan. Hava çok sıcak ama şikayetçi değilim. :) Herşey yolunda. Bugün çok çıkışlı ve inişli bir yolculuk geçirdim. Yoruldum diyebilirim. Yarın Erfelek Şelalerini görme fırsatım olacak inşallah.

Gün Toplam: 84.97 Km
Tur Toplam: 2478.68 Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Natural_animal
@Serkan Taşdelen

Ohhh Serkan'cım
Karadenizi bitirmek üzeresin. Sabırsızlanmaya başladım. Artık yönün Antalya tarafı oluyor. tabi iç anadoluda bir zikzak yapıp .:D

Sana başarılarının devamını diliyorum. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tam gaz takibindeyiz. Belki farkındasındır, iki tekere gönül vermişmlerin hayallerini gerçekleştiriyorsun. Yeni fotolarını ve anılarını bekliyoruz.

Bence bu konu üzerine bişeyler yazabilirsin.Kitap yada güzergah tanıtmı vs..

Anılarını ve fotorafları toplu tek sayfada gezin bittikten sonra toparmısın.

Başarılarının devamı dileği ile İyi pedallamalar.

• Beğen
Hay maşallah aynen programladığın gibi hatta daha da önde gidiyorsun.
Haydi bakalım Ankara'ya bir hafta kaldı. İnşallah buraya geldiğinde görüşücez, birlikte güzel aktiviteler yapıcaz... hşç...

• Beğen
Geri