Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Merhaba Arkadaşlar,

Saat 11:30 itibarı ile ANKARA'ya girmiş bulunuyorum. Beni karşılamaya gelen; Yavuz, Mesut(trinitrotoluen), İsmail(heng), Berkay(d.berkay), Sercan Gedik, Burak(BuRroM) ve İstanbul'dan Gökhan'a(jerry_f) çok çok teşekkür ederim.

3048.Km'ye ulaştım. Pazartesi günü bisiklet genel bakıma giricek. Buradan Delta Bisiklet'e ve Efor Bisiklet'e ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler...

Hayırlı olsun Serkan. Artık yolu yarıladın sayılır. ;) Çok iyi gidiyorsun maşallah. Ankara ekibi epey bi motive edecektir seni :D Ankara'ya selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Ayaklarına sağlık Serkan. Dünyayı pedalladın, geriye ne kaldı ki!
Sağ salim devam etmen dileğiyle, takipteyiz.

Hasan

• Beğen
Serkanım Ankara'ya ulaştın demek,çok sevindim.

Orda seni bolca değerli arkadaşlar karşılacak inşallah,yarınki turunuz muhteşem olucak eminim..;)Şimdiden iyi geziler diliyorum,enerjini topla.:);)

Fotoları eksik etmeyin,bekliyoruz ...Ankara ya selam ve sevgilerimle..

• Beğen
@Serkan Taşdelen
merhaba serkan, öncelikle hayırlı yolculuklar... Azmin yakıtın olsun...
Ben memleketten boluya gelirken ılgaz ve çankırı dan geçerim yıllardır... Akbak deyince bir hoş oldum. Çünkü biz sürekli akbak da mola veririz. Bir de çankırı sürekli rüzgarlı olur, benim arabayı sallardı kuvvetli rüzgar. Anlaşıyan sana da yapmış sürprizini... E artık Ankaradasın.. Bu çok iyi.. Ankara önemli bir durak bence. Sana hem dinlenme hem de moral açısından iyi olacak diye düşünüyorum....
İyi yolculuklar dilerim.. Allaha emanet...

• Beğen
ne çabuk geldin Ankaraya kardeş.:( dağları tepeleri aştın, sanada yollar dayanmıyor :) sağlığın keyfin yerindedir inşallah.

bir gün inşallah :) diyorum ;)

• Beğen
serkan kardes bende burada yeniyim
sana pedalla türkiye turunda basarilar diliyorum
pedalin kus tüyü olsun yolun acik olsun

PS:Takipteyim

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Ankara'daki arkadaşlarım ile Göksu Parkına Piknik'e gittik. Güzel bir Mangal Partisi yaptık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Yarın Ankara Delta Bisiklette bisikletim bakıma girecek. Yarın yaya olarak Ankara'da dolaşıcaz...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: tanaskan ve R4UF
Önceleri forumda yazıştığın birçok kişiyle geçtiğin şehirlerde yüzyüze tanışıp beraber binebilmen, gezebilmen, birşeyler paylaşabilmen ne güzel.
Tekrar tebrik ederim kardeşim bu girişimin ve örnek oluşun için.
Güzel fotoların ve yazılarınla seni takip etmeye devam edeceğiz.
Başarılar.

çok zor olsa gerek bisikletle türkiyeyi dolaşmak ama insan bir işi isteyerek yapınca üstündeki yük hafifliyor.fotoğrafları incelemek gerçekten zevkli.teşekkürler.inşallah bu organizasyon güzel bir biçimde sona erer.kolay gelsin...

serkan yolculugun çok iyi gidiyor seni yakından takip ediyoruz hayırlıyolculuklar

pedallarına kuvvet serkan bende çok isterdim böle bi şey yapmayı süper bi duygudur neler hissediosundur şimdi orasını bi sen bide allah bilir umarım kazasız belasız bitirirsin yolu süper bişey bu olay forumdan izliorum antalyada görüşürüz umarım herkese örnek bi sporcusun hiç yılmadan gidiorsun yolunda

Selam,

Bugün tüm gün yaya olarak Ankara'yı gezdik. Bisikletimi (link)bakıma götürdüm. Akşama kadar bakımdaydı. Bu arada merkezi Ankara'da olan (link)ziyaret ettik. Doğa Derneğinde Yıldıray LİSE ve Önder ÇIRIK ile bir söyleşi yaptık. Çok güzel bir gün geçirdik.

Yarın sabah Ankara'dan ayrılıyorum. Ankara'da beni misafir eden Mesut DİKMETAŞ ve ev arkadaşlarına çok çok teşekkür ederim. Bununla birlikte Ankara'da yanlız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Başkentte güzel bikaç gün geçirip dinlenmen iyi olmuş, doğrusu bu pazar Antalya-Kemer arasında pedallarken aklıma sen geldin ve sürekli
"Serkan bu sıcaklarda hergün nasıl pedal basıyor?" diye geçirdim içimden, hepimiz az çok yollara ve uzun mesafelere alışık olsak da kavurucu sıcaklar hiç bir şeye benzemiyor yıpratıcılık konusunda, kendine dikkat et kardeşim...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah 7:00'de AŞTİ önünden Yavuz Abi ve İsmail ile birlikte hareket ettik. Sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Yaklaşık 40 km kadar eşlik ettiler. Bir petrolde birlikte çay içtikten sonra onlar Ankara'ya ben ise Kulu'ya hareket ettim. Saat 13:50 gibi vardım Kulu'ya. Kulu Belediyesinin Misafiri olarak bir otele yerleştim. Herşey yolunda.

Gün Toplam: 114.53 Km
Tur Toplam: 3216.26 Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Serkan abicim iyi yolculuklar...

Gerçekten çok güzel bir haftasonu geçirdim sayende...Seninle tekrar pedallamak çok zevkliydi...

Kendine çok iyi bak...
tekrar görüşürüz umarım...

• Beğen
Geri