Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Sevgili Serkan meraba sen güzel insana.
Birçok arkadaşımızın hayallerine vesile olman,belkide ileride yapmayı düşündükleri projeleri senin sayende hızlandırma fırsatı yakalayanlar var Ailemizde.

Bir kez daha kutluyorum seni.
İnsanı en çok mutlu eden gerçekdir bu. Düşlerinin hayata geçmesi bir anlam bulması.
Bu güzel seyir,sen güzel insanın ruh ve bakış pençerenide hassaslaştıracak eminim.Olumlu yansımalar ve karşılaşmaların yanısıra olumsuzluklarlada karşılaşacaksın.Bu durumlarda,hassas ruh halinin seni üzmesini izin verme.

İyi seyirler diliyorum sen güzel İnsana.Periler diyarında görüşmek dileği ile....

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
kelime bulamiyorum sana gercekten.
helalolsun ya supersin ;)
aklimin bir kosesinde hep senin gezin var yani acaba nerede diye
kolaygelsin tekrar tekrar.

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Sevgili Serkan Tebrik ediyoruz her km ni.

Bahsettiğin tünelden bu yaz ters yönde geçmiştik.
O zaman inşaaat halindeydi.

Tamamen karanlığın içinde ve bahsettiğin gibi üşüyerek ayrıca tepede asılı dev vantilatörler çalışmadığı için çok havasız ve boğucu bir geçiş yaşamıştık.

Açıkcası çok endişelenmiştik. Bir dağın içinden bisikletle geçmek çok ilginç.

Sen ters yönce geçtiğin için biraz daha hızlı inmişsin. :)

Polis ekibide gerekli özeni göstermiş .

Selamlar.

• Beğen
Merhabalar,

Süper bir günün ardından buradayım. Geç başlayan gün geç bitti. Nihayet Ayancık'tayım. Sabah Sinop'tan geç çıktım. Erfelek'te Şelalelerde buz gibi suda güzelce yüzdüm ve fotoğraf çektim. Akşam 20:00'de anca varabildim Ayancık'a. Yol çok kötü. Çıkışlar çok, inişler var ama inişlerde nedense yol çok bozuk. Hız yapamıyorsunuz.

Herşey yolunda. İnebolu'da Süleyman Şatır Abim ile pedallıcaz çok mutluyum...:D

Toplam Km: 2591.80 Km

Sevgiler...

Erfelek'te Şelalelerde buz gibi suda güzelce yüzdüm ve fotoğraf çektim.

İşin doğrusu biz boşuna yaşıyoruz gibi....:( Hayatın tadı da anlamı da sende.... Umarım birgün biz de böyle yollara düşeriz....

• Beğen
Merhabalar,

İnişli çıkışlı yollar eşliğinde vardım İnebolu'ya. Çok güzel manzaraya sahip buralar. Batı Karadenizin güzelliği bir başka. Abana'ya 10 km kala Denizbükü Köyü yakınlarında karşıdan gelen bir bisikletçi ile karşılaştım. Türk hemde. Hatay'dan Sarp'a kıyı şeridinden gezi yapıyor. 4000 küsürüncü km'deydi. Oturduk iki bardak çay içtik ve muhabbet ettik. Çok güzeldi.
Saat 18:00 civarlarında girdim İnebolu'ya. Yarın akşam Süleyman Şatır Abim gelecek. Salı günü onunla pedallıycaz..

Gün Toplam: 92.69 Km
Tur Toplam: 2684.49 Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Maşallah gayet süper gidiyorsun Serkanım,

Süleyman abinin sana süprizi çok güzel olmuş,onla beraber çok eğleneceksin bundan şüphem yok..;)

Hadi Serkanım patlatt şu fotoğrafları birazz içimiz ferahlasın yaww..;):)

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Vay be bizde de baya var o zmn böyle alıp bisikletini turlara çıkan... Ben Ankara'da hep yabancılarla karşılaşıyorum. Biri Almanya'fan öteki İsviçre'den vs.. gelen...

Süleyman Abi'mize çok selam söyle. Onlar da geçen sene güzel bir Karadeniz Turu yapmıştı. Bize de nasip et Allah'ım inşallah... :)

• Beğen
MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF

26/05/2007
Merhaba Arkadaşlar. Fotoğraflara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Fırsat bulmak kolay olmuyor. Bulduğum her fırsatta fotoğrafları ekliyorum.
Daha fazla uzatmadan buyrun fotoğraflar....

Mardin-Diyarbakır yolu üzerinde geceyi geçirdiğim Şeyhan Tesisleri. Çok güzel bir yeşillik. Harika bir uykudan sonra bu yeşillikte uyanmak harika bir şey.

Misafiri olduğum Aydın ACU Kardeşim ve ben sabah kahvaltısı yapıyoruz bu muhteşem yerde.

Kahvaltı menüsünde yok yok. Otlu Peynir, Ballı Kaymak, Zeytin, Salam, Domates, Salatalık, Ballı Muz ve Yoğurt, Çay eşliğinde süper mi süper bir kahvaltı.

Mardin'den hareket zamanı. Midyat'a gitmeyi planlıyorum. Saat: 08:04

Yeşilli'yi geride bıraktıktan sonra hemen Hop Geçidi başlıyor. Çokda zorladı diyemem. Yavaş yavaş çıktım. Ömerli'ye az kaldı.

Ömerli'yi geçtikten sonra küçük bir tabelada Yağlı Ayran yazıyordu. Durdum iki bardak ayranımı içtim ve yola devam ettim.

Ve Midyat'a vardım. geceyi burada geçiricem. Öğretmenevi'nde yer bulamıyorum ve küçük bir otelde konaklıyorum.

Midyat'tan bir kare....

27/05/2007
Sabah 7:00'de Hasankeyf'e doğru yola çıkıyorum. Bir petrolde bişeyler atıştırdım.

Yol düz ama rüzgar karşımdan esiyor. 10-15 Km hız ile gidebiliyorum. Bir ara kamyonun arkasına sığındım 30'u buldum. Rüzgar olmasa iyi ama rüzgar izin vermiyor gitmeme. Hertaraf yeşillik. Çok güzel....

Gercüş'e varır varmaz hem rüzgar kesildi hemde yol biraz daha aşağı eğimli. Ortalamam 25-30'a çıktı. Çok zevkli bir yolculuk olmaya başladı. :)

Gördüğünüz gibi ıssız ve güzel yeşil dağlar. Dicle Vadisine ÖDA'ya girmiş bulunuyoruz. Çok güzel kuş sesleri eşliğinde yolculuk yapıyorum.

Veee Hasankeyf'e giriş yapıyorum. Saat: 10:10 Km: 1108.89

Girer girmez Hasankeyf'e sevdiğim Abimi arıyorum. Osman İPEK Abim karşılıyor beni. Evine gidip bikaç bardak çay içiyoruz ve çıkıyoruz gezmeye. Daha önce Hasankeyf'e geldiğimde tanışmıştık. Sağolsun beni yanlız bırakmadı.
Eski canlılığını bulmaya çalışan dükkanlar...

Pazar Günü olduğu için birçok tur geliyor Hasankeyf'e.. Onun için çok kalabalık.

Hasankeyf'ten manzaralar...

28/05/2007
Hasankeyf'te iki gün geçiriyorum. İkinci gün kaleye çıkıyorum. Bol bol fotoğraf çekip inceliyorum.

Hasankeyf'teki yeni köprü...

Ve Son fotoğrafımız eski köprü kalıntıları ve camii...

Sevgili Arkadaşlarım değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz ve izlediğinizi için çok çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

Serkan'cığım merhaba,

Sağlıklı bir şekilde ilerlemen çok iyi.Umarım herşey yolunda gider.Yola bundan sonra Süleyman abimle devam edecek olmana çok sevindim Lütfen selamımı ilet.Paylaşım ve güzel fotoğrafların için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal...

• Beğen
Serkan hocam valla resimleri gormek bile bende canlilik uyandiriyor,gercekten cok buyuk birsey gerceklestiriyorsun:)Bizlerle de paylastigin icin cok ama cok tesekkurler. Yolun acik olsun.

• Beğen
serkancım öncelikle sağlıklı olman beni mutlu ediyor. sana hayran olmamak elde deil. müthiş hızlı ilerliyosun. Allah aşkına sende nası bi bacak var. yoksa senin bacakların içinde kas yerine hidrolik pistonlarmı var yav :) Allah yolunu açık etsin.... Sağ salim maceranın bitmesi dileğiyle.... Yüreklerimiz seninle....

bu arada ; bi yol bisikletim vardı , sayende bide mtb sahibi oldum :)

• Beğen
Geri