Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Serkancım yollarda bir sürü ortandan çatlamış bisikletci görür sen hiç şaşırma , ben dahil seni çok kıskanıyoruz kıskançlıktan dır idare et.:)
zor anlarında bizim içinde pedal çevirdiğini vedualarımız seninle olduğunu unutma :) :) .. dik tepelerde taşlı çamurlu ağmurlu yollarda. soğuk gecelerde yakıcı güneşin altında seninle olduğumuzu unutma ;) her birimiz için pedala bas Serkancım .İzmirde görüşürüz..

Not : Göktürk düzgün,kaliteli bir akadaşımız ve sıkıbir bisikletçidir. için rahat olsun

Scudo
DOĞANŞEHİR-GÖLBAŞI-KAHRAMANMARAŞ

Merhabalar....
Fotoğraflarımıza devam ediyoruz...
Doğanşehir Belediye Başkanı sayesinde Öğretmenevinde konakladıktan sonra sabah Gölbaşı'ya doğru yola çıkıyorum. Gölbaşı'da forumdan Abdullah (nefrett) var. Onu bulma umuduyla çıkıyorum yola..
Daha fazla uzatmadan fotolara başlıyorum...

18.05.2007
Doğanşehir'de sabah 6:30'da uyanıyorum... Belediye'ye koymuştum bisikletimi görevlinin gelip kapıyı açmasını bekledikten sonra, 7:30'da anca çıkıyorum yola. 5Km sonra Ana yola çıkıyorum. Gölbaşı yönüne gidicem tabi...

Sürgü Belediyesinde meyve suyu içmek için marketin önünde duruyorum. Orada tanıştığım Abuzer Abi ve arkadaşları...

Reşediye Geçidini sarmaya başladım. Dik ve uzun bir geçit. Yavaş yavaş çıkıyorum.. Aşağıda görünün Reşadiye Köyü...

Gölbaşı'na 28 Km kaldı. Düz bir yolda ilerliyorum..

Güzel inişlerden sonra bir restaurant'ta duruyorum. Barbunya Plakimi yemek için. Vadi Restaurant sağolsun ekmek, soğuk içecek ve çay'dan ücret almıyor. :) Çok çok teşekkür ediyorum..

Gölbaşı'ya giriyorum. 12:20'de varıyorum. Toplam Km:455 olmuş...

Merkeze giriyorum ve Forumdan Abdullah'ı(nefrett) arıyorum. Yanlız Kahramanmaraş'ta olduğunu ve gelemeyeceğini söylüyor. Bende nede olsa yarın Kahramanmaraş'a gideceğim için sağlık olsun diyorum. Yarın görüşürüz diyorum..
Haber yapmak için gazeteciyi beklerken Gölbaşı'lı arkadaşlar toplandı etrafıma.. Proje hakkında bilgilendirme yapıyorum..

Geceyi Gölbaşı Öğretmenevinde geçiriyorum. Sabah Kahramanmaraş'a devam edicem...
19.05.2007
Gölbaşı Öğretmenevinden 6:00'da hareket ediyorum...

Haydarlı Kasabasına yaklaşıyorum. Yollar yemyeşil. iki gün önce hala şiddetli yağmurlar devam ediyormuş... Şanslıymışım ki yağmur yok ama hava bulutlu...

Kahramanmaraş il sınırını geçiyorum... Artık MARAŞ'tayım...:D

Fıstık tarlaları eşliğinde devam ediyorum yolculuğuma. Buralarda başlıyor Fıstık tarlaları... Kahramanmaraş'a 60 Km kaldı...

Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık'tan geçiyorum. Saat: 9:30 Km: 516.10

Narlı Kasabasına varıyorum. Adana,Gaziantep,Kahramanmaraş ve Adıyaman dörtyolu gibi... Terminalde arkadaşlar çay söylüyor çay içiyoruz...

Kahramanmaraş girişindeyim. Saat: 12:11'de giriyorum Kahramanmaraş'a ve Abdullah'ı arıyorum. Sağolsun girişte beni Arkadaşı ile karşılıyor...

Kahramanmaraş'a gidipte dondurma yemedim dersem üstüme gülerler.. Meşhur Maraş Dondurmasını lezzetle yiyoruz...

Son fotoğrafımızda Kaleden Kahramanmaraş'ın bir görüntüsü...

Kahrmanmaraş'ta kendisi aslen Kahramanmaraş'lı olan İngilizce Öğretmeni Ahmet Abi'nin misafiri oluyorum. Kahramanmaraş'ı bir ucundan bir ucuna gezdirdi beni sağolsun. Buradan Abdullah'a(nefrett), arkadaşına ve Ahmet Abi'ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.. Hepsinden Allah razı olsun...

Toplam Km: 566.78

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: rochas
Serkancım Merhaba

Seni yollarda sağlık ve sıhhatte gördükçe çok seviniyorum. Büyük turun süper hızlı ve güzel gidiyor. Hep arkandayız. ;)
Gönderdiğin resimlere bak bak doyulmuyor. Gel temmuz ayı gel de Serkana kavuşalım Antalya da diyorum.:)

Sevgi ve selamlarımla. Hayırlı geziler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkan'cığım yoluna sağ salim devam etmene sevindim.İyi haberlerin benide sevindirdi.Umarım sağ salim yol alırsın.Hayırlı yolculuklar dilerim...

• Beğen
Yolun açık olsun, Allah yardımcın olsun. Küçükçekmece'ye de gelecekmişsin okuduğum kadarıyla. O tarihte İstanbul'da olursam eğer, karşılamak isterim ;) Görüşmek üzere, kendine dikkat et abi.

• Beğen
Güzel fotoğrafların seyri hoş ama zaman uzun gelmeye başlar oluveriyor.
Bacaklarına kuvvet.
Sevgiler....

İbretle ve saygıyla takip ediyorum, Senin çocuklar ve torunlar yaşadı ;) anlatacak bol bol hikaye var.. diğer arkadaşlarına hava atabilmeleri de cabası :) hayata direk forslu olarak başlayacaklar...

Bir fikrim var, bence bu işin sonunda yaşadığın deneyimleri ve resimleri kitap haline getirebilirsin. Hem güzel ülkemizi tanıtacak hemde diğer bisikletçilere referans ve cesaret verecek bir kaynak olacağına inanıyorum. Böylece yaşadığın bu deneyimi ölümsüzleştirmiş olursun. Birçok kitap yayın evinin bu işe ilgi göstereceğini düşünüyorum.

Sağlıklı, eğlenceli ve güzel bir yolculuk dilerim, gözlerimiz üstünde ve gönlümüz seninle.. :)

• Beğen
Herkese Merhaba...

17.Gün durağım Diyarbakır'ın ilçesi Bismil... Bugün Bismil Belediyesinin misafiriyim. Saolsunlar ilgilendiler... Yazı işleri müdürü eski bir Toy avcısı ama artık bırakmış. Toy biliyorsunuz soyu tükenmekte olan en ağır uçan kuş. Şuan sadece Muş Ovasında görünüyor. Eskiden Bismil ovasında da görülüyormuş. Bunun kanıt fotoğrafını gördüm.

Herşey yolunda gidiyor arkadaşlar... 1195.Km'deyim..

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Serkan'cım merhaba

Seni hep online görmek çok mutlu ediyor beni. Ve senin bu kadar enerjik olman ve yolları ham yapıp yutman inan çok güzel. ;)
Senin bu rahatlığını gören, ben dahil, yollara çıkma isteği geliyor içimize. İnan bu iş, bu tur, hepimizin içindeki ateşi ortaya çıkarıyor.:eek:

İyiki varsın. İyiki bizlerin arkadaşısın. Seni çok seviyoruz.
Tüm yollar su gibi akıp geçsin.:p

Sevgi ve selamlarımla

@Ender Alıcıoğlu
Ender Abicim çok teşekkür ederim.
Şimdi şöyle oluyor.
Mesela bugünü örnek alalım. Benim yapılmış bir planım var. Bugün Bismil'de konaklamam gerekiyordu plana göre. Bugün 85 Km yol yaptım. Sabah 6'da çıktım 11'de Bismil'deydim. Kalacak yerimi ayarladıktan sonra bana gezmek ve nete bağlanmak için uzun zaman kalıyor. Bende böyle sizlerle vakit geçiriyorum..

Plana uyuyorum. Dinlenmeye ihtiyacımda oluyor. İstesem Diyarbakır'a devam edebilirdim ama Plana göre hareket etmek daha iyi...

İşin özeti böyle..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Keyifle, dinlene dinlene devam etmene sevindim :).

Gezip gormeden, onemli yerleri dolasmadan, begendigin bir manzarayi gordugunde durup fotograf cekmeden gidersen zaten bu isten keyif alamazsin. Bu anlamda suana kadar cok iyi gidiyorsun Serkan gercekten tebrikler. Hem hayalini gerceklestiriyorsun, hem dinleniyorsun, hem de keyif aliyorsun. Umarim Istanbul'a gelene kadar hep boyle keyifle pedallarsin :)

Yolun acik olsun, her zamanki gibi takipteyiz :) ;)

Serkan abi seni elimden geldikçe hergün takip ediyorum yolun açık rüzgar hep arkanda olsun :)

Ayaklarına kuvvet.Sorunsuz belasız biter inşallah
Antalya'da görüşmek üzere...

Serkan Kardeşim; seni gönülden kutluyorum. Yazılarını da takip ediyorum. Allah kolaylık versin. Çok iyi gidiyorsun, inşallah hep böyle devam edersin.
Selamlar...

her gün sabırsızlıkla nerde olduğunu, yolculuğun nasıl geçtiğini, yeni resim koyup koymadığına bakmak için deli gibi nete giriyorum....allahtan herşey yolunda ...inan bana insan gaza geliyor vatan millet sakarya oluyor valla:):):)
yolun açık olsun...her şey gönlünce olsun..

hadi serkan kardeş azmedenin neler yapabileceğini gösteriyorsun ayana padalına kuvvet kazasız belasız turu tamamlamanı dilerim
antalya necod

Geri