DOĞANŞEHİR-GÖLBAŞI-KAHRAMANMARAŞ
Merhabalar....
Fotoğraflarımıza devam ediyoruz...
Doğanşehir Belediye Başkanı sayesinde Öğretmenevinde konakladıktan sonra sabah Gölbaşı'ya doğru yola çıkıyorum. Gölbaşı'da forumdan Abdullah (nefrett) var. Onu bulma umuduyla çıkıyorum yola..
Daha fazla uzatmadan fotolara başlıyorum...
18.05.2007
Doğanşehir'de sabah 6:30'da uyanıyorum... Belediye'ye koymuştum bisikletimi görevlinin gelip kapıyı açmasını bekledikten sonra, 7:30'da anca çıkıyorum yola. 5Km sonra Ana yola çıkıyorum. Gölbaşı yönüne gidicem tabi...
Sürgü Belediyesinde meyve suyu içmek için marketin önünde duruyorum. Orada tanıştığım Abuzer Abi ve arkadaşları...
Reşediye Geçidini sarmaya başladım. Dik ve uzun bir geçit. Yavaş yavaş çıkıyorum.. Aşağıda görünün Reşadiye Köyü...
Gölbaşı'na 28 Km kaldı. Düz bir yolda ilerliyorum..
Güzel inişlerden sonra bir restaurant'ta duruyorum. Barbunya Plakimi yemek için. Vadi Restaurant sağolsun ekmek, soğuk içecek ve çay'dan ücret almıyor.

Çok çok teşekkür ediyorum..
Gölbaşı'ya giriyorum. 12:20'de varıyorum. Toplam Km:455 olmuş...
Merkeze giriyorum ve Forumdan Abdullah'ı(nefrett) arıyorum. Yanlız Kahramanmaraş'ta olduğunu ve gelemeyeceğini söylüyor. Bende nede olsa yarın Kahramanmaraş'a gideceğim için sağlık olsun diyorum. Yarın görüşürüz diyorum..
Haber yapmak için gazeteciyi beklerken Gölbaşı'lı arkadaşlar toplandı etrafıma.. Proje hakkında bilgilendirme yapıyorum..
Geceyi Gölbaşı Öğretmenevinde geçiriyorum. Sabah Kahramanmaraş'a devam edicem...
19.05.2007
Gölbaşı Öğretmenevinden 6:00'da hareket ediyorum...
Haydarlı Kasabasına yaklaşıyorum. Yollar yemyeşil. iki gün önce hala şiddetli yağmurlar devam ediyormuş... Şanslıymışım ki yağmur yok ama hava bulutlu...
Kahramanmaraş il sınırını geçiyorum... Artık MARAŞ'tayım...
Fıstık tarlaları eşliğinde devam ediyorum yolculuğuma. Buralarda başlıyor Fıstık tarlaları... Kahramanmaraş'a 60 Km kaldı...
Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık'tan geçiyorum. Saat: 9:30 Km: 516.10
Narlı Kasabasına varıyorum. Adana,Gaziantep,Kahramanmaraş ve Adıyaman dörtyolu gibi... Terminalde arkadaşlar çay söylüyor çay içiyoruz...
Kahramanmaraş girişindeyim. Saat: 12:11'de giriyorum Kahramanmaraş'a ve Abdullah'ı arıyorum. Sağolsun girişte beni Arkadaşı ile karşılıyor...
Kahramanmaraş'a gidipte dondurma yemedim dersem üstüme gülerler.. Meşhur Maraş Dondurmasını lezzetle yiyoruz...
Son fotoğrafımızda Kaleden Kahramanmaraş'ın bir görüntüsü...
Kahrmanmaraş'ta kendisi aslen Kahramanmaraş'lı olan İngilizce Öğretmeni Ahmet Abi'nin misafiri oluyorum. Kahramanmaraş'ı bir ucundan bir ucuna gezdirdi beni sağolsun. Buradan Abdullah'a(nefrett), arkadaşına ve Ahmet Abi'ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.. Hepsinden Allah razı olsun...
Toplam Km: 566.78
Sevgiler...