Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Her seyin yolunda gitmesi sevindirici :)

19gunde 1350km yaptin ustelik de heryerin keyfini cikartip onemli yerlerini geziyorsun.. Sanirim en onemlisi de bu :)

Yolun acik, sagligin yerinde olsun bizler her zamanki gibi takipteyiz :) ;)

Scudo
ayklarına sağlık buralara ulaşmanı 4 gözle bekliyoruz. Allah yardımcın olsun rüzgar arkanda.

Çok iyi gidiyorsun Serkan abi kalbimiz seninle;)

İyi sürüşler kazasız sürüşler...

serkan .. iyi gidiyorsun çok iyi .. allah yolunu açık etsin..yağmur senden uzak rüzgar hep arkanda olsun...

Merhaba Sevgili Forum Dostlarım,

Sizlere iki yeni ve güzel haberim var. Artık Projemizi duymayanlarda duyacak inşallah.

1. 5 Haziran Salı Akşamı TRT1 Radyoda "Gecenin İçinden" Prgramına canlı yayın konuğu oluyorum bir aksilik olmaz ise. Program 23:15'de başlayacak. Projeyi tanıtıcam. Dinlemenizi rica ediyorum...

2. Havuz dergisinde çıktı projem...
(link)

(link)

Sevgiler...

şimdiden yerimi ayırttırdım. Projende başarılar dilerim.

@Serkan Taşdelen

Heyecanlanmıyormusun???:rolleyes:

İnan olsun, seninle 7000küsur km. pedal basmayı belki göze alırım da o TV programına çıkmayı göze alamazdım herhalde... şimdiden senin yerine heyecanlandım bile.. :D

Her daldaki cesaretini tebrik ediyorum..

"Serkan Taşdelen 7 bin245 kilometre mesafe kat edecek.İklim değişikliğine dikkat çekmek için pedal çevirecek" başlıklı anlatım ve fotoğrafıyla bugün(2 haziran) zaman gazetesinin arka sayfasında.
Salı gecesi 23.15 de TRT1 radyoda görüşmek üzere..
Ayağına kuvvet..

Telefon bağlantısı var mı acaba?:D
programı sabırsızlıkla bekliyorum..

@ismailofli

Yahu adam zaten heyecan yapacak bir de telefon bağlatmasınlar :D

Serkan'ım iyi gidiyorsun maşallah. Bekliyoruz Eskişehir'e gelesin diye. ;)

@Mesut Girgiç

Mesut Abicim heyecan tabiki var ama bakalım inşallah üstesinden geliriz..

Sevgiler...

@atteleia

Çok teşekkür ederim. Evet arkdaşlar bir Zaman Gazatesi almayı unutmayın. :)

Sevgiler...

@ismailofli

İsmail'im canlı bağlantının olup olmadığını bilmiyorum. Program sonrasında biz birlikte canlı bağlanırız.:)
Bu arada Mantı'nın tadı hala dilimin ucunda.. ;)
Ellerinize sağlık...

Sevgiler...

Desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
21. Günümde Sarıkamış'tayım.. Çok güzel bir coğrafya burası. Sarıkamış Ormanları ve Aras Vadisi Önemli Doğa Alanlarını gezip görme şansım oldu. Bunun beraberinde birçok kuş türüde gördüm. Harika bir doğa var inanın. "Sekiz Ayı Beyaz, Üç Ayı Ayaz, Bir Ayı Yaz Olan Dans Eden Karlar Ülkesi SARIKAMIŞ"

Sevgiler...

Serkan kardeşim tebrik ederim projen sonunda ulusal basında da yer aldı
devamının gelmesini diliyorum.
İklim değişikliğine dikkat çekmek için pedal çevirecek
Doğa Derneği üyesi Serkan Taşdelen, küresel ısınmaya dikkat çekmek için 4 ay sürecek bir bisiklet turuna çıktı. Erzincan'da başlayan tur, ağustos sonunda İstanbul'da son bulacak.

Taşdelen, 7 bin 245 kilometre boyunca Doğa Derneği'nce 'Türkiye'nin Önemli Doğa Alanları" olarak kabul edilen 89 yeri ziyaret edecek. Tur ile Türkiye yüzölçümünün yüzde 19'unu oluşturan 305 'Önemli Doğa Alanı'nın tanıtılması amaçlanıyor.
Gürhan Savgı, Ankara

02 Haziran 2007, Cumartesi
Zaman gazetesi

@Serkan Taşdelen

Serkan'cığım gezini başarılı bir şekilde sürdürmen bizleride sevindiriyor.Projen sen yol aldıkça dahada büyüyecek o konuda endişen olmasın.Umarım herşey yolundadır kendine dikkat et.

@Serkan Taşdelen

Merhabalar.Üstadım ben belki çok yeniyim ama sizin yaptıklarınızdan gurur duydum.Ama her şeyden öte sizlerle aynı forumu paylaşmaktan onur duyuyorum.Nedendir bilinmez ama sizin her fotoğrafınızı görüp bu fotoğrafla ilgili her yorumunuzu okuduğumda gözlerim doluyor.Belki de yapmayı çok isteyipte yapamadıklarımı çok büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğiniz için olsa gerek.Sağlığınız hep sizinle olsun,bacaklarınızın gücü hiç eksk kalmasın.Sanırım TRTdeki programınızı en heyecanla bekleyecek olanın ben olduğumu açıkça belirtmeliyim.Umarım en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Arkadaşlar merhabalar,

Serkan'la şimdi telefonla görüştüm (16:25) sabah Kars'tan yola çıkmış 90 km civarı bir yol katetmiş ve Ardahan'a ulaşmış.Bu geceyi Ardahan'da geçirip yarın sabah Arvin Şavşat'a doğru pedal basacak.Sesi ve neşesi yerindeydi herkeze selamı var.Bende merak eden arkadaşlarım için sizlerle paylaşmak istedim...

Hayırlı yolculuklar Serkan...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@H.Can DEMİREL

Sevgili Can Abicim çok teşekkür ederim bilgilendirmen için.

Can Abimin dediği gibi bugün 75 plakalı ilimiz Ardahan'dayım. Ardahan harika biryer arkadaşlar. Windows XP Masaüstü fotosu gibi heryer. Yemyeşil... Süper bir yaşam alanı, sadece soğuk tabi. Şort ve Forma ile üşüdüm yani.. :)

Ardahan Ormanları ÖDA'yı gördüm burada. Çok güzel bir alan. Kuş sesleri eşliğinde yolculuk yaptım bütün gün.

Not: Ardahan Belediyesine teşekkürlerimi sunarım..

1567.Km

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Super benzetme :D

Cok iyi gidiyosun Serkan bizler takipteyiz her zamanki gibi :)

Serkancığım yolun açık,ayakların kuvvetli, rüzğarların arkadan esmesini dilerim.
Kilometreleri sağlıkla tükettiğini duyunca seviniyorum.
Sana gönderdiğim Bisiklet Günlüğünü işliyormusun? günlük km. pedal zamanı ve yoldaki zamanların ilerde bazı durumlarda örnek olabilecek bizlere.

Sana sağlıklı ve kazasız yolculuklar dilemeye devam ediyorum. Sevgiler..

Geri