Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

@bora_jb

yani demek istediğim serkan abi yaklaşık 800. kmlerde olması lazım daha gitmesi gereken çoooooook yol var hesabı ;)

Scudo
ne diyim gerçekten ahh keşke oralarda olsak dedirten fotoğraflar zorlukların çoktur ama eminim çok eğleniyorsundur da yolun açık olsun şansın bol olsun ;) yeni fotoğraflar için sabırsızlanıyoruz

Serkan kardeş yolun ve bahtın her daim açık olsun.. Forumda bu konuyu okudukça heyecana kapılmamak elde değil, aranıza yeni katilan birisi olarak inan sizi çok kıskanıyorum.. :)

Selam Arkadaşlar...
Çok çok teşekkür ederim dilek ve dualarınız için.

Bugün Şanlıurfa'dayım. Fotoğraflar en kısa zamanda geliyor...
Toplam Km: 805 Km....

Sevgiler...

Serkan'cığım iyi haberlerin beni sevindiriyor.Yolun ve bahtın hep açık olsun.Müsait olunca yeni fotoğraflarını bekliyorum.Kendine dikkat et,Hayırlı yolculuklar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
kardesim ilk olarak cesaretin ve azminden dolayı kutluyorum.Antalya'ya gelcegin tarih(ANTALYA - 21-22 Temmuz 2007) dikkatimi çekti ve 22 Temmuz 2007 tarihi seçime denk geliyor.konuda baktım amagoremedim eger onceden yazılmıssa kusuruma bakma.projenin heyecanına göz ardı edebilirsin.aklında bulunsun.
bilegine kuvvet.

• Beğen
serkancım başarılar konyada seni dört gözle bekliyoruz sana eşlik etmekten gurur duymak istiyoruz kendine dikkat et çünkü konyada bekleyenlerin var ALLAH yar ve yardımcın olsun s.a

• Beğen
Helal be serkan valla çok iyi gidiyosun bi aksilik olmaz umarım...

Yapabileceğimiz bişey olursa çekinmeden ara istediğin saatte :)

• Beğen
serkan abicim tebrik ediyorum..%10luk kısımı geride bıraktın sorunsuzca umarım bundan böylede şansın hep yaver gider...

ii yolculuklar;)

• Beğen
kazasız belasız başarmanı diliyorum sayende göremediğimiz yerleri görücez sağlık sıhhat icinde turu bitirmeni diliyorum .
necod

• Beğen
ELAZIĞ-MALATYA-DOĞANŞEHİR

Merhaba arkadaşlar,
Kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Elazığ'da Sevgili Günay'ın misafiri oldum. Buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sağol varol kardeşim yaptığın herşey için.
Sabah 5:45'da kalkıyoruz. Bisikletime çantaları yüklemeden önce Harput Kalesine çıkıp gelicez. Ardından kahvaltımızı yapıp Malatya'ya doğru yol alıcaz. Turumun ilk konuğu Günay oldu bu arada. Bugün yanlız değilim anlayacağınız. Daha fazla uzatmadan fotoğrafları yayınlıyorum...

Harput Şehir girişi...

Arka Fonda Harput Kalesi...

Harput'tan döndükten sonra kahvaltımızı yapıyoruz ve Malatya'ya doğru yola çıkıyoruz. 100'Km den fazla yolumuz var bugün.. Elazığ çıkışı..

Kömürhan'dayız... Kömürhan'ın meşhur Kavurmasını yiyoruz. Hayatımda böyle lezzetli kavurma daha önce yememiştim. Lokum gibi ağızda dağılıyor:p Ağzımın suyu aktı şimdi bile...

Yemekten sonra devam ediyoruz. Günay ve arka fonda Kömürhan köprüsü.. Aklıma hemen Fırat Türküsü geldii.. "Kömürhan köprüsü harput'a bakar oy oy oy " :D:D:D

Yolumuzda güzel manzaralardan... Baraj Gölü ve Kron'um...

Malatya'nın ilçesi Kale'ye varıyoruz. Buranın Çilek'i meşhurmuş.. Hemen bir tabak alıyoruz ve yiyoruz. Süper enerji. Doğar katıksız Çilek.:)

Yine bir dinlenme molası. Yorulduk... iyi yokuşlar vardı yordu baya...

Veee Malatya'dayız.. Kayısı diyarı Malatya...
Toplam 119.46 Km yapmışız. Ama inanın çok zevkliydi. Tek olmamak çok güzel. Arkadaşlar katılımınızı bekliyorum...

Sevgili Günay Malatya'dan Elazığ'a dönüyor. Ben ise geceyi Malatya'da geçiricem.
Sabah oluyor ve Doğanşehir ilçesine yola koyuluyorum.
Malatya çıkışı...

Adıyaman-Kayseri yol ayrımı... Tabiki yolum Adıyaman yönü...,

Doğanşehir yol ayrımı... Doğanşehir biraz sapada kalıyor 4 Km kadar. Geceyi burada geçireceğim için şehir merkezine gidiyorum. Doğanşehir Belediye Başkanı ve çalışanlarına çok teşekkür ederim konaklamada yardımcı oldukları için.

Öğretmen Evine yerleşir yerleşmez acayip bir yağmur bastırıyor. İyi şanslıymışım. Fındık kadar dolu bastırdı daha sonrasında..

Şuan yolculuğum çok güzel gidiyor. Allah'a şükür sorunum yok. Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesindeyim..

Sevgiler...

evet arkadaşlar serkan ile güzel bir gün geçirdik ...bi güzelde amele yanığı yaptık:D :D

yolun açık olsun ..görüşmek üzere

valla sabırsızlandım şimdi buralara gelmene...allah kolaylık versin serkan...burada da cağ kebap yeriz...(biraz milletin ağzı sulansın..)

• Beğen
Geri