Bugün Mardin'den sesleniyorum... Tur çok güzel gidiyor. Allah'a şükür sorunum yok. Gaziantep'te oluşan sorunu saolsun Yavuz Bisiklet sayesinde hallettik.
997. Km'deyim. İnşallah herşey böyle güzel gitmeye devam eder.
Serkancığım Turun başladı hayırlı,sağlıklı,başarılı ve zevli geçsin
Bugüne kadar sana yazamadım özür dilerim. İzlediğim kadar herşey güzel gidiyor ve güzelde gidecek inşallah. Doğu yu yarıladın sayılır.
Havaların yağışsız,rüzgarların arkadan essin, sağlığın daim neşen bol olsun.
serkan allah yardımcın olsun yolun açık olsun inşallah kazasız belasız tamamlarsın güzel turunu, resimler geldikçe daha bi heycanlanıyorum.dualarımız seninle.
slm serkan,yolculugun cok güzel ,keyıfli olmana sevındim,kendine dikkat et bakalım,erzurumda ismail seni yalnız bırakmayacaktır, seni sabırsızlıkla beklıyo,haydi sana keyifli yolculuklar
Kolay gelsin Serkan, gerçekten pek çok kişi gibi ben de senin yerinde olmak isterdim...
Umarım senin açından da keyifli bir gezi oluyordur.
Selamlar.
Aeo.
Umarım Midyattan bize fotolar cekmişsindir. Oranın atmosferi bir başka, oradakilere selamlar.
Seni izliyoruz. Çok iyi gidiyorsun. Sağlığını ihmal etme ve yolda iken kendi bedenin ile yarışma!
Esen kal
Serkan Taşdelen seni tekrar tebrik etmekten alıkoyamıyorum kendimi bayada hızlı gidiyorsun web sitesine de bakıyorum her gün yeni resimler için umarım kısa zamanda onlarıda koyarsın iyi olculuklar ama sağlığına dikkat
15. Günüm Hasankeyf'teyim...Herşey çok güzel gidiyor. Sadece Rüzgarlar bana inat sürekli karşımdan esiyor. Allah'tan hayırlısı diyorum. Sorunsuz olarak devam ediyorum. Hasankeyf'te iki gün konaklıyorum...
Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur,
ama hep kalıp savaşacak kadar
gözü pek olabilmeli...
Sessizliği, sese dönüştürebilmeli...
Ve sırt çantasını her daim hazır tutmalı insan...
Yollarla barışmalı...
Yalnızlığa alışmalı...
Can DÜNDAR
özellikle mardinden kareler görmeyi çok isterim,umarım imkanın olabilir,