Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
@bisikletcanavari
Rezilim ben yaaa.İtiraf ediyorum konuya daha yeni baktım :) Kusuruma bakmayın finaller dolayısıyla hep göz ucuyla bakıyodum başlıklara.Bu başlığı daha önceden gördüşümü hatırlıyorum ama daha önce giripte bakmak içim zamanım olmadı :) Neyse bundan sonra günü birlik takipteyim artık.

Serkan bey eğer Temmuz sonuna kadar Adana'da olursanız mutlaka buluşuruz o zaman inşallah.;)

Selam arkadaşlar ben TAN.bisiklet dünyasına uzak olsamda Serkan'ın sayesınde bisiklet dünyasının içine girmiş bulundum...Bu arada bisikletcanavarı kardeşim Serkan'ı Boztepeye cıkarttım o zevkten mahrum etmedım...Serkan'a Türkiye turunda başarılar dıler ve kazasız günler dılerım...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkan!cığım merhaba,

Sağlıklı bir şekilde yola devam etmen çok iyi.Zamanı müsait olan dostlarımız eşlik etmeye başlamışlar.Tek başına pedallamak bir süre sonra çekilmez oluyor ancak unutma sen hiç yanlız değilsin.Gezini merakla takip ediyorum.Hayırlı yolculuklar dilerim...

• Beğen
Serkancım merhaba,

Ufak tefek kaza ve aksiliklere karşın çok iyi azimli gidiyorsun.
Bende seni merakla izliyorum. Yolun tekrar açık ve rüzgarsız olsun. Resimler de çok güzel.
Sana eşlik edeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Beğen
Selam,

Hava muhalefeti nedeni ile bir gün daha ORDU'da geçirmek zorunda kaldım. İyi de oldu aslına bakarsanız. Erzurum'dan bu yana dinlenme şansı buldum...

Herşey yolunda arkadaşlar. Bu arada yola yanlız devam etmek zorunda kaldım. Geç bulduğum arkadaşımı erken kaybettim.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Bu bahaneyle dinlenmis olmussun ne guzel :)

Cok iyi gidiyorsun Serkan, bizler herzamanki gibi takipteyiz :)

Her sey gonlunce olsun :)

Keyifli pedallar :)

• Beğen
@Serkan Taşdelen

İyice dinlen kardeşim....:D Aceleye gerek yok...Daha öncede dediğim gibi,ben bu turu bitirdin sayıyorum artık...Yanındayız...
(Daha ilerde çok misafirin olacağını zannediyorum..)

• Beğen
İyi ya işte Serkan hazır hava bozmuşken ve sen de Ordu'dayken, Ordu'nun dereeeeeleriiii aksa yukarııııı diye türkü söyleyedur. Azıcık efkarlandırır ama iyi gelir... :D

• Beğen
@Serkan Taşdelen

merhaba serkanım
demek mardınden gectın... cok gec kaldım bakmakta keske haberım olsaydıda senı orda karsılayabılseydık ya...
neyse kısmet degılmıs
yolculugunun gerı kalan kısmında hayırlı gecmesını dılıyorum kazasız surusler serkanım;)

Çok güzel yerler Serkan abi inşallah bizimde böyle güzellikleri görme şansımız olur.Sana yeni katılan Göktürk abimizede İzmirden çok selamlar;)

Kazasız sürüşler

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Güneşli ve bulutsuz bir hava eşliğinde 160 Km yakın yol yaptım bugün. Hem turda gün rekorunu kırdım hemde çok eğlenceli bir yol katettim. Sonunda Samsun'a vardım. Türkiye'nin en yüksek rakımlı karayolu geçidini biliyorsunuz Şavşat'ta geçmiştim. (Çamlıbel Geçidi Rk:2640) Şimdi ise Türkiye'nin en uzun karayolu tünelini geçtim. Ordu-Fatsa arasında 4000 metre yaklaşık. 3800 küsür. Bisiklet ile geçmek yasakmış. Tünele girer girmez 10. metrede ekip geldi ve bisikleti pikap'a atıcaz sizin güvenliğiniz için dedi. Bende projeyi anlatarak bisikletimi kullanarak geçmeyi rica ettim. Arkadan bana eskortluk yapmalarını söyledim. Sağolsunlar anlayış ile karşıladılar. Ortalama 40 Km hız ile geçtim. Çok eğlenceliydi. Üşüdüm diyebilirim. 4'lüleri yapmış araba bir an olsun arkamdan ayrılmadı. :)
Herşey yolunda gidiyor. Samsun'da Murat Kılıç'ın misafiriyim. Kendisi işleri dolayısı ile yok ama kardeşi sağolsun ilgilendi. Çok çok teşekkür ederim Murat ve Mustafa Abi'ye.

2308. Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Eskort esliginde bisiklete binmekte herkese nasip olmaz:) Valla bu gezide unutulmayacak cok hatira olacak gibi,insallah hep boyle sorunsuz ve guzel anilarla devam eder:)Samsun fotograflarini bekliyoruz:)

• Beğen
Turun harika bir şekilde devam ediyor anlaşılan Serkan abi...

Göktürk abinin katılması senin içinde iyi olurdu sanırım.Olsun yola böyle başlamıştın böyle bitirirsin hayırlısı ile;)

İyi sürüşler kazasız sürüşler

• Beğen
serkan cım kolay gelsin dualarımız seninle takipteyiz s.a ALLAH a emanet ol zincirin yağsız lastiklerin havasız kalmasın s.a

• Beğen
Geri