Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Çok çok teşekkürler. Ciddi birşeyim yok. Bikaç sıyrık o kadar. Bisikletimdeki sorunu Arhavi'de giderdik. "Arhavi Uzman Bisiklet" sağolsun... Arhavi'ye yolu düşen mutlaka uğrayıp çayını içsin. :)

Bugüne gelince, Rize'deyim.
İyi başlayan gün sırılsıklam bitti. Karadeniz iklimi yüzünü gösterdi bana. Benim buralara gelmemle bereket geldi. Herkes 1,5-2 Aydır yağmur yağmadığını söyledi. Ama ben geldim diye bardaktan boşalırcasına yağdı. Tam yağmur başladı ben bir çay ocağı buldum ve dinmesini bekledim. 2 saate yakın bekledim ve dindi. Hava bulutluydu ama yağmur yoktu. Yola koyuldum Çayeli'yi geçer geçmez bir daha başladı ve sığınacak yer bulamadım. Rize'ye kadar 18 Km sırılsıklam oldum. Yapacak bişey yoktu.

Rize'de Kaçkar Tv'nin misafiriyim. Çok teşekkürler...

Sevgiler...

geçmiş olsun çok güzel gidiyorsun Serkan kardeş.
ha bu arada TRT radyo 1 de yayınlanan programı da dinledim geçen salı günü çok güzel açıkladın bence gezini ve amaçlarını .
soluksuz dinledim desem pek yalan olmaz herhalde.
hayırlı yolculuklar. Yeşil karadenizin temiz havasını bizim için de solumayı unutma

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Selam,

Arkadaşlar 28.Günümde Trabzon'a vardım. Allah'ın izni ile yola devam ediyorum. Büyük bir sorun olmadıkça devam edeceğim. Sürmene'de güzel bir öğle yemeği yedim. Buradan Efor Bisiklet'e ve Sürmene Ulubay Ticaret'e teşekkürlerimi sunarım.

Herşey yolunda, tüm dostlarıma Karadeniz'den sevgi ve saygılarımla...

Sevgiler...

Güzel gidiyorsun Serkan. Bekliyoruz Eskişehir'e gelesin diye ;) Merakla takip ediyoruz seni. Allah yardımcın olsun.

• Beğen
ŞANLIURFA-VİRANŞEHİR-MARDİN

Evet Arkadaşlar biraz geçikti ama kusuruma bakmayın. Fazla vakit bulamıyorum fotoğraf ekleyebilmek için.

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
24.05.2007
Şanlıurfa Öğretmen Evinden ayrılırken sabah bir fotoğraf çekiyorum.

Bir Petrol'e giriyorum su takviyesi için ama sağolsun orada bulunan Biçer-döver şöförleri çay ısmarlıyor. Bende oturup hem muhabbet ediyorum hemde çay içiyorum.

50 Km kadar yol gittikten sonra yol kenarında bir markette çay içiyorum ve bişeyler atıştırıyorum. Çok güzel bir yer. Hava sıcak ve bugün rüzgar yok. Rahat bir yolculuk yapıyorum.

Biraz ilerledikten sonra yine su takviyesi için girdiğim petrolden bir aile fotoğrafı.:):):) Öz Urfa'lı Abilerim...

Birde ne göreyim karşı yönden bir bisikletçi geliyor .Oda benim gibi yapayalnız. Adı Peter, İran'dan Avrupa'ya gidiyor. 3000'i devirmiş...
Hatıra fotoğrafı çekiliyoruz.

Yol çok bozuk. yolun azizliğine uğrayarak küçük bir düşüş gerçekleştiriyorum.
Ve Viranşehir'e giriş... Km:895.57 Saat:12:50

Viranşehir girişinde bir petrolden ekmek alıp yemek yiyorum. Yolcu menüsü başka ne olabilir. Ton balığı, Ekmek ve Meyve Suyu. Al bakalım Kevser, ağzının suyu akmaz buna tabi.. :D

25.05.2007
Viranşehir'de geceyi Belediyenin misafiri olarak Öğretmenevinde geçiriyorum. Çok çok teşekkür ederim. Ağırladıkları için.
Sabah Mardin'e gitmek için yola çıkıyorum. Kahvaltı için bir tesisde duruyorum. Menü ise Çorba...

Havada acayip bir toz bulutu var. Üstüm başım leş gibi oldu. Acayip toz duman ortalık. Fotoğraftanda anlayabilirsiniz. Havada iç bulut yok ama güneş'i göremiyorum.

Kızıltepe'ye 13 Km kaldı. Rüzgar var ve hava çok pis. Zar zor yol alıyorum.

Nihayet Kızıltepe'ye giriyorum. Saat 12:30 olmuş. Km ise 971.44

Kızıltepe'yi çıkınca yemek yiyeyim diyorum. Tabelada bir petrolün reklemında restaurant işareti görüyorum ve oraya gidiyorum ama hiç bişey yok. Orada rastladığım şantiyede görevli bir abi beni yemeğe şantiyesine davet ediyor ve gidiyoruz. Metin ACAR Abiye çok çok teşekkür ederim. Güzel bir yemek yiyoruz.

Yemekten sonra yola devam ediyorum. Mardin'e 10Km kala tabelasının hemen ardından Mardin girişini görünce şaşırıyorum ama sonrasında güzel bir rampa çıkıyorum. Sona doğru çok zorlanıyorum..

Mardin merkezdeyim. Şeyhan Aşiretinden Aydın ACU kardeşim beni karşılıyor. Mardin'i gezdiriyor ve Diyarbakır yolunda tesislerinde ağırlıyor beni. Çok çok teşekkür ederim Aydın Kardeşime...
Km: 997.69 Saat:15:40

Mardin'in inanılmaz güzel mimarisi. Heryeri tarih kokuyor. Ama birçok yerinde hala restorasyon sürüyor.

Son karemizde ben ve arkamda MARDİN...

Zaman ayırıp izleyen ve okuyan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

Serkan, programın bellidir lakin 23-24 Haziran'da Ürgüp'te olursan görüşüp tanışabiliriz. Eminim forumdan da birçok arkadaş Türkiye MTB Şampiyonası için Ürgüp'te olacak o tarihte. Yülun açık olsun, kendine iyi bak.

• Beğen
Fotograflar icin tesekkurler Serkan :)

Ruya gibi bir tur yapiyorsun ve kaldigin yerlerde ekstra zaman ayirarak fotograflari bizimle paylasiyorsun cok tesekkurler :) ;)

• Beğen
Forum da henüz yeniyim. Ama tanışmam serkanın yolculuğuna denk geldi. Tek kelimeyle müthiş bir olay. Birçokları yazmış kendi hayalleri de böyleymiş. Evet ben de onlardanım. Hem gezmeyi, hem bisikleti ve yolu seviyorum. Boludan geçmeni isterdim ama haritada görünmüyor. Serkan, sana iyi yolculuklar diliyorum. Allah yardımcın olsun ve güç kuvvet versin...

• Beğen
Geri