Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır burada ki güzel sohbetlerinizi okuyorum. Ben Acıbadem'de oturuyorum. Yazın kendime bir bisiklet topladım ve arasıra haftasonu sabahları aynı güzergahta seyahat ediyorum. Hani belki nadirde olsa bazı akşamlar fırsat bulursam size katılma hevesim var.

Ama bundan önce size sormak istediğim, acaba gece sürüşü için özel ekipman kullanıyormusunuz ve size katılmak için bu ekipmanlardan neleri tedarik etmem gerekli?

Sağlıcakla kalın, umarım en kısa zamanda beraber pedallarız.

Scudo
merhaba cüneyt.
hoşgeldin.
istediğin zaman turlarımızı takip edip katılabilirsin. pazartesi-çarşamba-cuma fırsat buldukça çıkıyoruz .bizim için değil,kendin için kask ve aydınlatma olduğu sürece sorun yok demektir.

kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@zeki günaydın
Rezil ettiniz beni bisiklet camiasina :)

Neyse olan olmus.. Bu aksam varmi gelecek tura?

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
@Yener ER

Haftasonu yapmayı planladığım turlardan dolayı bu akşam çıkmayı planlamıyordum ama hava raporları haftasonu için yağış gösterdiğinden, bu akşam için yapılacak bir tur olursa katılacağım.

@behcetatinc
Sen gelirsen kesin tur yapariz. Alternatif rota bile olabilir...

Hatta arabasiz bile gelirim....:) söz

• Beğen
akşam gelmeye çalışırım.hafta sonu içinde bir organizasyon yapalım geçen hafta polenezköy oldukça iyi geçmişti.cumartesi nöbetim var 18:00 e kadar pazar günü için belgrad yada polenezköy olabilir..

@Mehmet Karaçam
3 kisi olduk bile......

• Beğen
@Yener ER

1-Yener
2-Behçet
3-Mehmet ( gelebilirse )
4-Hüseyin ( gelebilirse )

Yener, hareket saatini 20:30 yapsak olurmu, karşıdan gelen bizler için malum Cuma trafiği :(

@behcetatinc
Olur tabiii.

Bugun Cuma gerekirse 20:45 bile olur.. Maksat pedallar donsun.....

• Beğen
@behcetatinc
Behcet hocam,

Uyumu saglamak adina soruyorum; bu aksam inceyle mi yoksa kalinla mi geliyorsun? Ona gore ayar yapayim ben de......

@Mehmet Karaçam

Evet mehmet pazar yapalım bişiler geçen hafta c.tesi. iş nedeniyle gelemedim.Bu hafta bişiler yapalımda bende geliim :D

• Beğen
@Yener ER

Hareket saati 20:30 Bostancı
Katılımcıların talebine göre Pendik veya neresi kabul edilirse....... ( yüksek olasılık Pendik olur diye düşünüyorum )

1- ( Sibel Hanım bekleniyor )
2- Yener
3-Behçet
4- Mehmet ( gelebilirse )
5- Hüseyin ( gelebilirse )
6- Fatih ( yetişebilirse Maltepe'den katılacak )

@Yener ER

Konuyu bilmeyenler yanlış anlamasın diye :) belirtiyorum, ince teker bisikletim ile geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve Yener ER
@behcetatinc
tabii canim bisiklet tekerinden bahsediyoruz. yanlis anlamaya mahal verdimse ozur dilerim... :)

• Beğen
@behcetatinc

Gittiğiniz heryere gitmek istiyorum ama gece tek başıma Pendik'e dönemeyeceğim için Pendik dışında gittiğiniz yerlere katılamıyorum...
Ama Kadıköy- Tuzla güzelgahına bisi.sürüşü yaparsınız da ben gelmez miyim hiç...Memnuniyetle...:)

Ah..bir de 30-40 arası sürebilsem de sizlere yetişebilsem...:D

Kısmet olursa saat 20:30 da görüşmek üzere...sevgilerimle....
.
.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
1- ( Sibel Hanım bekleniyor )
2- Yener
3- Behçet
4- Mehmet ( gelebilirse )
5- Hüseyin ( gelebilirse )
6- Fatih ( yetişebilirse Maltepe'den katılacak )
7- Mustafacan
8- Kenan( Mustafacan' ın kuzeni)

• Beğen
Geri