Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@zeki günaydın

Bayramınız kutlu ve mutlu olsun dilekleri benden de...

21 Eylul Pzt 20:00 'da sanırım gece sürüşü olmadı ,ben o saatte Bostancı sahil yolundan geçiyordum ama kimseler yoktu??

• Beğen
Tepkiler: mustafacan akdogan
bu akşam sürüş olsun istiyosan listeyi başlatabilirasin cem:):)

ben katılamayacağım. cumaya inşallah.

Eğer birkaç kişi olucaksa zaten ben de katılmayacağım tek Beykoz' a giderim. O yüzden listeyi benim başlatmamın bir anlamı yok:cool:

• Beğen
Tepkiler: Alp Kuterdem
saat 20 civarı o taraflarda olacağım kimse olmazsa fenerbahçeye kadar gidip döneceğim

@zeki günaydın

zeki merhaba,
ido kış tarifesine geçti. vapur saatleri değişti ve uygun saatte bostancı seferi yok. bu cuma mümkün görünmüyor ama önümüzdeki turlara yetişmeye çalışacağım. iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Arkadaşlar yarın criticall mass e ben de katılmak istiyorum saat kaçta nerde toplanılıyor?

@zeki günaydın

yine criticall mass vakti geldi ve ben yine yokum. bidahakinde artık hazır olurum herhalde.. Dün adada Esmahan ve Yener' le karşılaştım, çok hoş bir sürpriz oldu. Gözlerim diğer arkadaşları da aradı ama yalnızlardı.. Özledim sizleri arkadaşlar.. Yarın benim için de pedallayın :))

Bu arada criticall mass 17:00 de başlıyor güya ama toparlanıp hareket edilmesi17:30 u buluyor..

@ismail düzgün

sürüş varda kimse yok ismail abi. :) ama ben gidecem.yine aynı saatte aynı yerde olacam.

Geri