Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@bullshark

ooo selim 3G diosun o zman :p

@reha genç
Tabi yaa internet paketim var taze taze yazym dedim :D

@bullshark
Gunaydin,

Carsamba aksamki turun rotasini degistirip kanlicaya gidelim.....

@Yener ER

Valla bence güzel fikir ama beni düşündüren geriye dönüş saatimiz :( .Saat 23:00 ü çok geçecek olursa, sabah çok erken kalkmam gerektiğinden dolayı benim için sorun olur.

@behcetatinc
Kanlica donusu biraz gec olabilir evet. O zaman Kadikoy Moda falan yapalim....

Kanlica sart degil.

• Beğen
Tepkiler: NURCAN AKER
ben yokum çarşamba gunu kocaelıde olcam malesef.. size keyıflı sürüşler diliyorum cuma görüşürüüz inş..

megacambalkon cam balkon sistemleri (link)
duşakabin (link)
boyacı (link)
tesisatçı (link)

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
@byolcay

ewet bizim gece sürüşlerinde tesisatçı lazım olabılır iç lastiğe belki bişeler döşetebiliriz patlamasını önelemek ıcın... birde yağmurlu havalar ıcınde bisikletin uzerını duşakabinle kapatabılırız.. boyacı zaten lazım her gun bisikletın rengını değiştirioruz..

Bu akşam kızıma bakmam gerektiğinden aranızda olamayacağım, Cuma akşamı görüşmek üzere.

@behcetatinc
Bu aksam turu organize etmek zor olacak.......

Zeki sen geliyor musun bu aksam?

@Yener ER

Zeki'yi bilmem ama ben geliyorum ama nerde buluşuyoruz, en son ne oldu güzergah? falan felen ..
:)

@fenris
Belirlenmis bir guzergah henuz yok ama Bostanci'dan Uskudara gitmek gibi bir dusunce var.

Yani oznerilere acigiz Semih bey...

@Yener ER

nurcan ile ben varız abi bu akşam. ama hava serin olacak gibi. kız kulesine bi bakalım yerinde duruyomu:):)

20:20 bostancı iyidir:)

• Beğen
Herkese selam,
29 Ekimde Bağdat caddesi yürüyüşü için bir bisiklet organizasyon var mı arkadaşlar?

@zeki günaydın
Sen ve Nurcan geliyorsa, ben de varim etti 3. Yeter cogunlugu elde ettik o zaman. Semih gelirim demisti. Sanirim Selim de gelir.

Tamam gidelim bakalim Kiz Kulesi yerinde duruyor mu? Sahildeki banklar temiz mi?

• Beğen
Geri