Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
2 Ekim Gece sürüşü Katılım Listesi:

.1- Tuğrul
.2- Yener
.3- Selim
.4- Mustafacan
.5- Kenan
.6- Muzaffer
.7- Behçet
.8- Sibel

Katılan arkadaşlarıma teşekkürler...
Sonbaharın az esintili güzel bir gecesinde keyifli bir sürüş yaptık..
Gece sürüşümüze ilk defa katılan Kenan ve Muzaffer arkadaşlarımız hoşgeldiniz....:) Yine bekleriz...

Bi lastik patlaması, sürüşün tuzu biberi...:) Behçet arkadaşımız yetişti halletti sağolsun... Umarım dönüşte sorun yaşanmamıştır..

Pazartesi gecesinde daha çok arkadaşlarımızla pedallamak ümidiyle....görüşmek üzere...sağlıcakla kalın........
.
.

Scudo
Herkese merhaba,

Yaklaşık 45 günlük bir süreden beri ilk kez sürüşe katıldım. Sibel abla umarım dönüşte bir sorun yaşanmamıştır demiş ama dönüşte arka lastiğim 2 defa daha patladı. Yani 45 gün boyunca sürüşe gelmediğim için sanki güzergahımız beni cezalandırmak istermiş gibi bir gecede 3 kez lastiğim patladı. Hem de her seferinde lastiğin her tarafını bir şey kalmış mı diye 3 kişi kontrol ettiğimiz halde. Bu lastik patlamalarında bana teknik ekipman ve işgücü desteği veren Behçet Abi, Yener Abi ve Selim' e teşekkür ediyorum.:)) İnşallah daha sorunsuz sürüşlerde görüşmek üzere.

@mustafacan akdogan

Bizlere bisi.mizin şakaları bunlar.....:D
Sevgili Mustafacan biliyorum bu lastik patlamaları insanın canını sıkıyor biraz ama tamiri kısa sürede dostlar hallediyorlar, iyi ki varlar..
Bisi .sürüşlerinde sorunlar bisi.ile sınırlı kalsın yeter ki, cana bişi olmasın...Dostluklar daim olsun....
Keyifli sürüşlerde hepbirlikte pedallamak ümidiyle sağlıcakla kalın arkadaşlar........
.
.

Cuma aksamki suruse katılamadım belki ama eger bu aksam bir surus olacaksa kacırmak istemem. Dun gunduz saatlerinde hafif hafif yagan yagmur altında nispeten daha amator olan bir grupla sahil yolunda bir keyif gezisi yaptık. Her ne kadar arkadasların cogu ciseleyen yagmur yuzunden mızmızlansa da sonucta kalabalıgın (ve ozellikle benim dırdırlarım) baskısı ise yaradı ve Kartal'a kadar gidebildik. Donuste de yagmurun hızlanmasını fırsat bilip Maltepe Pizza Hut'un nimetlerinden uzun bir sure faydalandık. :)

Herseyin otesinde anladım ki yagmur altında bisiklete binmek ayrı bir keyif, tabii ki yeterli onlemlerin alınması ve normalden daha fazla dikkatli bir surus gerektiriyor yoksa sahilyolunda sekizler cizersiniz benim gibi .. :D

Bu aksam da kalabalık bir grupla Pendik surusu cok guzel olur diye dusunerek gelmeyi aklının ucundan geciren ama yine de cok emin olmayan arkadasların aklını celmeye calısacagım .. :rolleyes:

.

Sahi bu aksam tura gelecek yok mu?

Hava yagmurlu olmazsa ben Bostanci'da olucam. Gelmeyi dusunenlere duyurulur....

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
@naz34

gece sürüşlerine katılmak için sabırsızlanıyorum. reflektörlü yeleğimi alır almaz
yanınızdayım.mesajlarınzdan dostluk kapılarınızın herkese açık olduğunu anladığım için böyle rahat yazıyorum.keyifli sürüşlerde görüşmek ümidiyle.....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@Yener ER

bizde (nurcan ile birlikte) orada olacağız yener abi bi aksilik olmazsa.performans denemesi yapacakmış nurcan :) pendiğe kadar gelecem dedi. ama siz bizi beklemeyin.eminim kartala gelmeden döneriz biz:)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@elif kenaroğlu
Elif hanim,

Surus icin onemli olan kask, eldiven ve bisikletinizin on / arka aydinlatma tertibati olmasidir. Reflektorlu yelege ihtiyaciniz yok, zaten boyle bir yelek giyen de yok...

Iyi surusler.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@zeki günaydın
Zeki bey,

Pendik grubu (birkac talihsiz istisna disinda:) kimseyi arkada birakmamistir... Dolayisiyla siz hic merak etmeyin Pendik'e kadar hep beraber varabiliriz.

Umalim da hava musaade etsin bu aksam.....

@Yener ER

Yener Bey ,

ön arka aydınlatma tertibatı yok ki benim bisikletimde o yüzden yelek demiştim.
yelek olmaz tertibat olur tertibat olmaz florasan olur hiç fark etmez benim için yeter ki aydınlanayım :D

tşk.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@elif kenaroğlu
Elif hanim,

Reflektorlu yelek aydinlatma tertibatinin yerini tutarmi, bu sizin karariniz. Ancak, bana sorarsaniz aydinlatma daha guvenli derim. Guvenlik en onemli sey olduguna gore bence siz yelek yerine aydinlatma konusunu cozunuz.

Iyi surusler.

Gece ve havanın kapalı olduğu durumlarda reflektörlü yelek ya da montunuzu ihmal etmeyin.. Her ne kadar ön ve arkaya takılan ışık tertibatı sizin önünüzü görmenizi ve aradan farkedilmesini sağlasada reflektörlü bir ekipman güçlü araba ışığını olduğu gibi geri yansıtır.. Varsa kullanmanınz tavsiyedir ama zorunlu değildir.. Ama ön ve arka ışık ve kask kullanmak tavsiyeden önce zorunlu olmalıdır. İşte son turumuzdan reflektörlerin fark edilmesi için bir iki resim..

Teşekkürler..

Ben:
(link)(link)

Ben ve arkadaşım.. Bu resmi özellikle seçtim ki diğer pedalşörlerden farklı olarak hemen nasıl farkedildiğimizi görmenizi istedim..
(link)(link)

ee öö bende mi gelsem ne yapsam. buluşma saati 20:20 mi

@ufhouck

yer ve saat aynı ufuk.saatlerimizi ayarlayalım lütfen:):)

hava durumu ağır olmaz umarım

Geri