Scudo Sports

Paskalya Bayramınız Kutlu Olsun...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Hıristiyan aleminin en önemli bayramlarından biri olan paskalya bayramını kutlar, barış, kardeşlik ve huzur dolu bir hayat dilerim.

Scudo
Hangi hrisriyan bayrami bu acaba ? Forumda var mi hristiyanlar ? Bilmedigimden soruyorum

@mariokaldato Hz. İsa'nın çarmıha gerildikten sonra 3. günde dirilişi kutlanıyor Cumhur abi :) Bahçelere saklanan yumurtaları bulma gibi eğlenceli çocuk etkinlikleri de oluyor. Mezheplere göre değişiyor kutlama zamanları

Forumda Hristiyan kardeşimiz var mı bilmiyorum ama varsa Paskalya bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım :)

@mariokaldato Ne yapacaksin forumdaki Hiristiyanlari Vaftiz mi edeceksin? Zihniyete bakin hele forumda Hiristiyan mi olmasi lazim kutlamak icin? Senin sacma sapan belalti yazilarina kotu yorum yazildi mi abini cagirmayi biliyosun ama!

@ozgur908 Amen kardesim tum Hiristiyan alemimizin Paskalyasi kutlu olsun

@mariokaldato
İsmi Mario olan biri için ilginç bi yorum :)))
Sizin gibi zihniyetler yüzünden birbirimizi ötekileştiriyoruz
Sonra Pakistan'da bombalar patlıyor

@selen-oz Siz birde bu sahisin mizah adi altindaki seviyesiz yazilarini gorun :D Ortodoks musunuz bu arada?

@ramotek
Evet Ortodoks :)
Seviye yerlerde o yazılarda
Çok sığ şeyler yazıyor

Adamın merakı, zihniyetini ortaya koyuyor demek ? İlginç

Paskalya bayramınızı kutlarım:kedicik:

@Yusuf !!WOW!! Merak mi? Forumda Hristiyanlar mi var? sorusunun nesi merak?

Pardon ama sende bunun cetesinden dimi? Agabeyiniz sizin :D

Ne diyor guzel Turkce yi mahvederek "BIRO" mu diyor

vay arkadaş adam bilmediğimden soruyorum yazmış sonradan mı düzeltmiş bilmiyorum ama konu nere geldi.

Arkadaşa biraz fazla yüklenmişsiniz dostlar. Kimse kimseyi ötekileştirmeye çalışmıyor ve bence bu coğrafyada herkesin dinini dilediğince yaşayabildiği tek yer Türkiye. Bazı politik sebepler gelişimini durdurup bu güzel ülkeyi geriye itse de hala bir asırdır Atatürk'ün sağlam temellerle kurduğu cumhuriyetin meyvelerini yiyoruz. Laik'lik bugün düşünülenin aksine aslında dindar insanların haklarını korumaktadır.

Neyse çok dağıldım kusura bakmayın:) Paskalya bayramınız kutlarım

Cumhur abi'nin üstüne fazla gidilmiş.Iyi niyetli bi insandır gayet düzgünce sorulan bi soruya bu tarz cevaplar... [emoji53] Happy Easter bu arada! [emoji72]

@ramotek
Kendi kendinizi ötekileştirmeye çalışıyorsunuz resmen :komik: Çete dediğin de, örneğin: Sedona 910 kullanıcıları kulübü gibi bir gruptan öte bir şey değil. Sen bizi çok ciddiye almışsın :D Türkçenin değilde İngilizcenin canına okuduğuna şahidim :D

arkadaş iyi niyetlidir kesinlikle ama gayrimüslim arkadaşların hassasiyetini anlamakta fayda var. denildiği gibi "bu coğrafyada herkesin dinini dilediğince yaşayabildiği tek yer Türkiye" değil ne yazık ki.. olsaydı keşke. mübadeleden, 6-7 eylül olaylarına, trakya olaylarına, bir çok olaylar yaşanmışken bence diken üstünde olan arkadaşların refleksi gayet makul ve kabul edilebilir.

Paskalyanız kutlu olsun arkadaşlar. Pek bir yabancı olduğumdan yanlış bir şey söylersem kusuruma bakmayın. Allah herkese huzurlu, mutlu nice bayramlar nasip etsin. Bu zamanlarda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bombaların din,mezhep ayırmadığı şu günlerde Allah bütün masumları, çocukları, tüm insanlarımızı bu terör belasından korusun.

Paskalya bayramınız kutlu olsun. Forumda hristiyan üye de var hem de epey var. Onlar, müslümanların Ramazan ve Kurban bayramı zamanında tebrik mesajları yazıyorlar mesela. Onların gösterdiği bu hassasiyet ve saygıyı, aynen onlara da göstermek gerekir. Herkese mutlu pedallamalar.

“Bir kelâmda, her fehme gelen şeylerde mütekellim muaheze olunmaz.” (Muhakemat, 2011, s. 69.) Yani mütekellim muhatabın her anladığı şeyden sorumlu değildir.

Geri