Scudo Sports

Paskalya Bayramınız Kutlu Olsun...

@Emre Yönlüer

Öyle demeyin, Kaptan Cousteau da kutluyordu paskalyayı muhtmelen :)

Scudo
Müslüman,hristiyan,yahudi olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan insan olması değilmi yemin ediyorum şu diyaloglardan bıkkınlık geldi artık ya!!! bisiklet forumumu, ego forumumu,dini forummu bizde bilsek artık ona göre yazıp çizsek beyler bayanlar bu konular derin konular hemde çok derin çok iyi bilmek ona göre konuşmak ve yazmak lazım her kafadan ses çıkan ortamlarda bu konular herkesi üzer,gerer.ne paskalyaymış arkadaş yaa!!!! biri çanakkaleden girmiş öbürü kaptan coustodan bu kadar bilgi sahibi adamlarısınız madem yazık etmeyin kendinize forum sitelerinde şimdiye kadar alim olmanız gerekirdi.yaradan herkese ateist ahlakı versin yaaa yeminle.

Kendi inancını iki satırda ispatlayan arkadaş.
Çözmüşsün soruyu, bulmuşsun doğruyu.
Bari kopya verme millete, hak eden gitsin cennete

Forumda basit bir bisiklet arızasını tarif edip soramayan arkadaşlar var. Cümle kurmakta zorlanan insanlar var. Kendi inancımızı tartışmaya açtığımızda bu kişilerden gelecek çiğ bir lafı kaldıramıyabiliriz. Kendi dini görüşlerimizi beyan edebileceğimiz çok güzel platformlar var. Daha etkili olabileceğimiz ortamlara intikal etmek, yoğunlaşmak varken zaten pamuk ipliği ile bağlı forumu yıpratmayalım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
arkadaşlar bayram pazar günüydü. kutlandı ve geçti. yeni yorumlar yapıldıkça sürekli üste çıkıyor sanki zamanı geçmemiş de bugün kutlanıyormuş ya da yarın kutlanacakmış gibi duruyor. zamanı geçmiş bir şeyi kutlamak da haliyle biraz komik kaçıyor. ha tartışma daha uzar diyorsak hızlı davranıp gelecek paskalyayı da şimdiden kutlayalım. :bsmagryr:

İnatla tartışma yaratmaya çalışan arkadaşlarımız var. Çok rica ediyorum, kasıtlı olarak hakaret içerikli yazmayalım lütfen. Israrla sileceğim kötü mesajları fakat konuları kaldırmayacağım bundan sonra. Düzgün konuşmayı, tartışmayı öğrenelim artık.

Bisiklet sporu elit kesimin uğraştığı çok güzel bir hobi. Bu forumun da bu şekilde elit olmasını istiyoruz. Ben durduk yere sataşmaları, zaman zaman havalarda uçuşan hakaretleri/küfürleri sizlere yakıştıramıyorum.

Paskalya geçti. İyi niyetle kutlayan arkadaşlara teşekkürler.

Geri