Scudo Sports

Paris Roubaix 2018

şahsen saganın kazanmasından çok valverdenin podyum yapmasına şaşırdım

Scudo
@H.T

Specialized s -works yanılmıyorsam, yarış sonunda bisikleti kaldırdığında s- works yazısını gördüm

Ruhsuz İngiliz bebeleri kazanamadı.
Bu bile yeter.
Yüzde 5 ihtimalle kazanır demiştim.
İhtimaller değil kararlılık sonucu belirledi.
Biz Sagan'ı kazandığı için değil ölümüne mücadele ettiği için seviyoruz.
Ruh sahibi bir bisikletçi.
Eleştirenlerin ağzının payını böyle veriyor işte

Canlı izleyemedim.Banttan baktımda Sagan için çok değerli bir başarı olmuş.
Meydan okuduğuna,dalga geçerek finişe geldiğine tanık olmuştuk ama bu zaferiyle mütevazi bir çizgiye de geldi.Çünkü artık heykeli dikilecekler arasında...

Sagan rahat kazandı gibi bir görüntü oluştu ama o kadar da kolay olmadı..Sagan iki defa düşme tehlikesi geçirdi..Birinde pedala o kadar kuvvetli bastı ki,kontrolü kaybetti bir an ama son anda toparladı bisikleti..Diğer tehlikeyi de,önündeki Dillier'e son anda çarpmaktan kurtularak atlattı..Bir de gidon boğazını alyanla sıkma konusu var ki,yarışın önemli anlarından biriydi..

Sagan'ın kaçması ve diğer favorilerin Sagan'a cevap ver(e)memesi ilginç aslında..Bence burada takımların veya bisikletçilerin bir zamanlama hatası yoktu..Güçleri Sagan'a cevap vermeye yetmedi gibi geldi bana..Sagan'ın deli gibi o yollarda pedala asılmasına,diğer takımlar adeta seyirci kaldılar..Burada Sagan'ın kazanacağı zaten belliydi bence..Asıl sürprizi Dillier yaptı..Hiç anılmayan,yarışla adeta alakasız bir bisikletçiydi ama müthiş bir iş başardı bugün..Sagan ne kadar deli gibi bisiklet sürdüyse,Dillier'de aynen Sagan'a karşılık verdi..Hatta Dillier'de bir an çok zorladı kendisini ve feci bir şekilde Sagan'ın arkasında düşecekti ama bisiklet hakimiyeti ile zor toparladı..
Bu yarışı kaçıranlar,Sagan'ı değil,Dillier'in Sagan'a kafa tutmasını kaçırdılar bence..
Velodrom'daki sprint anı da acayipti..Sagan yine Sagan'lığını gösterdi ve Dillier'i santimlerle sıyırarak sprinti aldı..Zaten birkaç sefer birbirlerine vuracaklardı,sprintte Sagan Dillier'e vursaydı,tarihi bir an olurdu:ssrtcbya:
Dillier,Sagan'ı takip etmeye o kadar kendini kaptırdı ki,sprint anında Sagan'ın arkasında gitmeyi tercih etti..Tabi ki gücü yetmedi ama hiç cevap veremedi Sagan'a..Yine de bu adam bence bugünün kazananı..Sagan zaten efsane,o ayrı konu..

Geçen sene ki sprintte kazanma anları çok çok daha heyecanlı idi..Bunu da belirtmek lazım..

Ayrıca Sagan'ın bisikleti çok fena..Formasını da çok beğeniyorum..Adam karizma be:p

@Cem cm @MehmetAliB. Size hepinize birşey söyleyeyim mi?
Liege Bastogne Liege' de kafa göz kopacak. Paris Roubaix 3.sırada düzenlenen monument iken Liege Bastogne Liege 4.monument(anıtsal klasik)dir.
Valverde Reyiz,The Shark of Messina Nibali,Alaphilippe,Kwiatkowski fena kapışacak.
Yarış son defa ANS da bitecek .
La Redoute,Roche Faucons,Saint Nicholas tam izlenecek yerler.Şiddetle tavsiye edilir.21 Nisan
Liege Bastogne Lİege

index.jpg

Movistar takımından kaza yapan sporcu hakkında bir bilgi varmı?

@Fatih.acar
Veranda's Willems-Crelan Pro Cycling Team sporcusu Michael Goolaerts kalbi durunca helikopterle Lille'deki hastaneye kaldırıldı.Takımın twitter hesabından yapılan açıklamada sporcunun durumunda yeni bir gelişme olmadığı söylendi.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Evde Pari-Rube köşesi.:hrkbuya:

Dosyalar

• DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    125,7 KB · Okunma: 69
Yarışı ancak şu an banttan izleyebiliyorum. Hem bu tür yol yarışlarına uzaklığım, hem de izlediğim yayının yarı Fransız, yarı Flaman, yarı İtalyan dillerini konuşmasından hiç bir şey anlamıyorum [emoji53] Ama benim için yayın başladıktan 1:24:39'dan sonrası heyecanlı olur gibi. Görülen küçük şehir Saint-Quentin [emoji16]

Ekleme: 1:27:05 süresin de görülen sağda ki trafik ışığının ardında ki kahve de çok kahve içtim [emoji23] Sabahları işe giderken [emoji16]

Cemal Ç.

@ahlaksız
Yukarıdaki mesajda yazmıştım Sagana karşı eleştiri vardı Tom Boonen tarafından. Peleton ile çalışmıyor hep birilerinin lastiğinde kalıyor tarzında. Sanırım Saganın bu eleştiri kulağına gitti bugünde alın size çalışma işte dedi :p:p

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
152201 dosyayı görüntüle

Bir bisikletçinin nirvanası. Olay budur. Resmen senenin oscarlı filmini kaçırmışım. Acayip sevindim.

Sagan'ın kazancağını ümid ediyodum çünkü iki senedir kazandığı yarışlar 'bu yarışı kazanması zor' dedikleri yarışlar. Favori olmadığı yerlerde daha az üzerine oynanıyor tabi. Daha rahat oluyor.

Ve Valverde. Allah'ım nasıl bir sezon izliyoruz :krktm:

Sonuçta yeni bisiklet yarışın ortasında bakımı gelmiş.

152203 dosyayı görüntüle

Sagan gördüğüm kadarıyla zayıf ve eleştirildiği noktalarda cevabı vermek için fırsat kollayan bir zihinsel yapıya sahip. Tüm yazılanlara ve hakkındaki değerlendirmelere bakılırsa zafer bunu işaret ediyor.

Benim Sagandan kuşkulandığım tek şey: kendi çikolatalarından özel bir " iksir " takviyesi alıp almadığıdır:islik:

@Cem cm
Valverde,Arden Klasiklerini de alır.Hatta bir ara korktum; veledromda bir yerlerden çıkıp sprint atacak diye.
Bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Ama Valverde hiç normal değil.İnşallah bizi úzmez.Valverde bir tarafa peleton bir tarafa.

@cazci Sagan Haribo sever.:DSagan ofsaytlık hareket yapmaz.

Geri