@hamlet2006 Chris Froome neden Rube'yi kazanamaz? E hocam ''Dopinkçiler beceremez'' dedik ya
O kısım artık mahkemede, o kısmı geçip Kriz Fruumun neden kazanamayacağını kendimce açıklıyayım. Öncelikle Sky gibi bir takım bütün şöhretli yarışları ister. Elbette Paris Robaix'i de ister. Sistemleri bunun üzerine kurulu. Mükemmel yıldızlara sahip olmasına rağmen yıllarca UCI puan sıralamasında aynı mükemmeliği görememizin nedeni aslında bu. Şöyleki; zirve yarışları kazanabilmek adına, bunların en üstünde TDF yer alıyor malum, yarışçılarına form kazandırmak için görece az yarışa sokup antrenmanla form sivriltiyorlar. Kiwatovski'yi Rube'de araki bulasın. Kendisi de söylediğine göre formunu Milan Sanremo'ya sivriltmiş. Milan'da Sagan duvarına çarptı orası ayrı.

Şimdi de huzurlarınızda Rubeye form sivrilterek gelmiş Geraint Thomas beyefendiyi görüyoruz. Stennard, Moscon boş adamlar mı? Değil elbet, ama ne yazık ki Sky politikasına kurban gidiyorlar. Hani şu herkese aşikar olmuş politika: Yarışı şöhretli adama kazandır, gerisine karışma, ferdi mücadeleye girme, her şey lider içindir, yeri geldi mi atak yapmayı unut, önüne bak devam et. Böyle böyle robot gibi takım oluşturdular. Fruum efendi tüm sezon boyunca yatar, mücadeleye girmez, wattına bakar, yarışı antrenman niyetine kullanır, robotlarını takar peşine devam eder. Ta ki TDF'ye kadar. Nerede kaldı sporun mücadele ruhu, yarış zevki...
Stennard deyince şu anlar bisiklet tarihine geçmeli derim, 2015 Omloop
Fruum Roubaix'i kazanmak ister elbet. Aynı Wiggins'in ''Vedamı zirve yarışla, Rube'yle yapmak istiyorum'' demesi gibi. Kazanamadı, her ikisi de kazanamaz. Savaşçı ruhluluğu geçiyorum, Rube'nin kaldırımlarını geçiyorum, şunlardan dolayı yapamazlar. Klasikçiler tek günlük yarışlara göre adamlar. Senin de söylediğin gibi hem vücutları, hem de antrenman şekilleri. Formları da ona göre oluyor. Örneğin siprinterler yılda daha çok zirve yapabilmesine rağmen aynı zirveyi uzun süre devam ettiremiyorlar. Çok günlük yarışların genel klasmancıları tam tersi. Söylediğin gibi vücutları daha hafif, antrenmanları daha uzun. Formlarını haftalarca sürdürebilmelerine rağmen yıl içersinde sık zirve yapamamaları da handikapları. Fruum efendinin sürekli ve artık Quintana'nın bu sene yarışlarda kötü gözükmesinin sebebi bu

Kendilerini TDF'ye saklıyorlar
Fruumun zamana karşısının iyi olmasına gelince. Bu özellik tek başına klasik kazandırmaya yetmiyor. Defalarca TT'de şampiyon olmuş Tony Martin gibi mesela. Martin klasik kazanabilmek için klasiklere göre antrenman yapıyormuş artık. Sporcuların güç zaman grafiği gibi meseleler de var ama hiç girmeyelim. Kriz Fruum elini klasiklere hiç uzatmasın, fısfısını çeksin wattına baksın
...
@CmlCLK Hah hah haaa Aynı öyle oluyor
@Yusuf_AZE Duygularla mantık çatışınca ben çoğunlukla birinciyi seçiyorum
@tırıvırı. sizin yerinize de izleriz artık, sandalyenin biri boş kalsın