Scudo Sports

Oyun tavsiyeleri

Scudo
Şu Hayatta Bir Gta Bir Counter Birde Red Alert :D Memlekette Orjınal Oyun El Yakıyor Eskilerine Devam Ediyorum..Son İki Haftadır da Red Alert Komasına Girdim Zar Zor Çektirdim Bi Yerden Amerikanın Ağzına Ediyorum Şuan:D Korsanda Almak İstemiyorum Oyun Ama:D Şartlar Zorluyor Oyuun Değeri Düşmeden Almıyorum.Torrent Filan Hiç Anlamıyorum ki Bir Oyuna En Son Crackı 2005 Yılında Yaptım:D
Ama Euro Truck Simulator Güzel,Kıng Of The Road Ondan Daha Güzel Eski de Olsa:DBaşka Tavsiyem Yok Yeni Oyunlar PeK İlgimi Çekmiyor Param Olmadığından:D

• Beğen
Tepkiler: E.E
Euro Truck Simulator 2 , FIFA 15 , Portal 2 , Outlast , Saints Row IV , Grand Theft Auto V , Far Cry 4 , Arma 3 , Devil May Cry 5 , Call Of Juarez serisi , Cal Of Duty ve Battlefield serisi , Project Cars , Sleeping Dogs , Watch Dogs bunları önerebilirim.

• Beğen
The hunter, hunting unlimited serisi güzeldir. Strateji istersen medieval total war idiler. ..

• Beğen
Steamde oyunlar ara ara uygun fiyatlı oluyor şu anda indirimli oyunlar

• Beğen
ps3 de oynayacaksan kesinlikle heavy rain oynamalısın.

• Beğen
Far cry 3

• Beğen
Simülasyon seviyorsan ve benim gibi uçak hayranıysan tabiki de flight simulator X. Bi de yama olarak pmdg boeing 737-800 ve flight passengers kurdun mu tamamdır :D daha bir çok yama var ama başlangıçta 0dan başlıyorsan bunlar yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
MYTH

Hiç oynayan oldu mu?

müziği hala güzel :)

Müziğin günümüz versiyonu ve orjinal versiyonu :)

• Beğen
oyun oynamasan daha iyi havalar güzel pedal çevir :) favori oyunum gta ıv

@DKN Malum Ramazanda ölmek istemem iftardan önce :)

Prison Architech e başladım , 1 günümü yedi anca çözdüm bakalım devam :)

@E.E ilk başta güzelde sonradan bıkıyor insan bide cheat engine yi indir para ve seviye hilesini yap güzel oluor :D

• Beğen
@E.E o zaman hile yap kamyonu donat güzelce off manyak oluyor motoru güçlendir falan filan eksoz taktır yeni farlar taktır miss :D

Geri