Indie oyunlari seviyorsan papers please diye bir oyun var tavsiye ederim. Oyunda gumruk memurusun ve tehlikeli bir sinir kapisinda pasaport kontrolu yapiyorsun bir yandan ailene yetecek parayi kazanmak bir yandan ulkene teroristlerin gecmesini engellemekle yukumlusun.
Hiç simulasyon oyunu oynamadığım için sağdan soldan duyduklarımı önermek zorunda kalacağım.
O zaman şehir oyunlarından Cities: Skylines öneririm.
Farming simulator 2015 var. Çiftçilik bakımından.
VEE BOMBA GELİYOR TÜM BİSİKLETSEVERLER ADINA. Bir bisiklet simulasyonu.(Hiç oynamadım ama fifa gibi serisi varmış her yıl) Steam da 80 tl. Enpara ile 40tl ye alınabilir.
Pro Cycling Manager 2015
(link)
Oyun fifa gibi değilde football manager gibi. Siz sürmüyorsunuz yönetiyorsunuz herhalde.
Bu arada rpg düşünürsen eğer skyrim ve withcer 2. Aklında bulunsun. Özellikle skyrim
Şehir kurma similasyonu istersen Cities Skyliners var şu an popüler bayağı.Ben Medievel Engineers oynuyorum ortaçağ kale kurma oyunu.Bu arada steamde summer sale var bir çok oyunu büyük indirimde bulabilirsin.
oyunları legal yollarla alıp oynayacağınızı varsayıyorum, steam yaz indirimleri bitmek üzere, encore indirimleri geldi o da birkaç saate kapanacak.
şu anda indirimli mi bilmiyorum ama vakit geçirmelik euro truck simulator, limbo, cs go, chivalry (kılıç kalkan dövüşülen bir oyun), war thunder, brothers a tale of two sons vs. de benim aklıma gelenler.
Fallout 2-3
witcher serisi
assassins creed (tüm seri tavsiye. sırasıyla oynaman hikaye takibi için önemli)
far cry 2-3-4
Elder Of Scrolls: Skyrim (şiddetle tavsiye)
Medieval Total War: Rome2 - Atilla
Splinter cell
Hitman Absolution