Scudo Sports

Oyun tavsiyeleri

Tavsiyeler bu kadar mı :D (ne yüzsüzüm arkadaş)

Scudo
@DKN Hocam oruçtan mıdır nedir o cümleden hiç bir şey anlamadım desem ? :D

Ben son olarak yılın oyunu olarak lanse edilen ve birçok incelemeden 9+ puan almış the witcher 3'ü aldım. Ancak elimde Witcher 2 vardır ve onu oynamadan, hikayeyi öğrenmeden witcher 3'e başlamak istemedim. Witcher 2, 33 saatin sonunda pazar günü bitti ve tek kelime ile harikaydı. Oyunu oynarken, öykü anlamında, bir sinema filminin içindeymişsiniz hissi uyandırıyor. Artık Witcher 3'e başlayabilirim :) Kesinlikle Witcher serisini oynamalısın.

• Beğen
Tepkiler: E.E
Freeride'ı bir iki gündür oynuyorum,oldukça eğlenceli. W,E,R tuşlarını da bi kullanın kayalardan atlarken.Art vidyoları izlemek cok eglenceli.

• Beğen
Ülkedeki oyun fiyatları malum. Gerçekten çok pahalı. Aral game sağolsun oyuncuları yoluyor. ama nereden alacağını bilirsen ucuz :) ben Witcher'ı ön sipariş ile D&R'den 60 TL'ye aldım. 200 saat oynanış sunan bir oyuna 60 TL verilir. Steam'de 80 TL ama allkeyshop'ta 17 euro. yani 50 TL.

Ne oynarsan oyna da 'Outlast' oynama hele gece hiç oynama.Dün yükledim.Gece Ultra ayarlarda oynadım.Önüne birden yaratıklar çıkıyor adamın.O anda ağzında ne varsa sülasine hatta binanın yapımında bulunan işçilere hatta o konumdak varolan bütün floraya kadar saydırıyorsun.Bir de üstüne oyuncunun mal, karşılık vermekten aciz bir mahlukat olduğunu görünce sinirden saydırmadığın yer, saydırmadığın şey kalmıyor.

Aslında zevkli de karşılık verememek sinir bozucu.O-Böyle oyunları seversen öneririm.

• Beğen
@kadir karakaya Abi denemedim o oyunu korkarım ben :D karşılık veremiyor ölüyor mu peki ?

Karşılık veremiyorsun, bir müddet çırpınıp pekmezinin akışını izliyorsun. Sonra ölüp belli bir noktadan tekrar başlıyorsun. Oyunda her türlü ölüyorsun. ;)

Murat B. ustam sen oynuyor musun (link) baya eğlenceli bir oyuna benziyor.Oynuyorsan nasıl oynanıyor biraz anlatırmısın ?

Portal 1-2 oyna dostum geceler gündüz olsun
beyinler yansın:)

Yazıldı mı bilmiyorum. 5 sayfayı okumadım. Ama prison architect öneririm. Bu aralar favorim

• Beğen
Benim favorim Generals Zero Hour
Simulasyon olarak da Euro Truck Simulator 2 :harika::cool:

Bisiklete binmediğiniz zaman vakit geçirebilceğiniz mükemmel ötesi bi oyun

(link) :) chatten yazarsanız topluluk kurarız

Dosyalar

• 468x60.jpg
    468x60.jpg
    18,9 KB · Okunma: 14
Geri