Bu oyun ilk çıktığı seneden beri hala aynı. FIFA gibi her sene takım ve sporcu güncellemesi yapıyorlar çıkarıyorlar. Tur etapları 3 büyük tur hariç hiç gerçeğe benzemiyor. En son 2021 i aldım maksimum 3 saat oynadım bıktım.İnternette gezinirken şöyle bir şey çıktı önüme. Eğer oyun oynamayı seven kişiler varsa tam onlara göre bir şey buldum diyebilirim.
(link)
(link)
Ben oynamaya devam ediyorum. Forumda oynayan var ise oynayabilirizBir aralar mobilden mobile legends oynamıştım bayağı güzel ve zor oyun
Mobile legends fazlasıyla kolay ve güzel olmayan bir oyun her ne kadar siz sevseniz de gerçek budur.Bir aralar mobilden mobile legends oynamıştım bayağı güzel ve zor oyun
1.6 oynayana saygı duyarım 😃Counter Strike 1.6 veya CS:GO oynayan arkadaşlarla beraber oynayabiliriz.
Oyun önerimde Legend Online olabilir. Knight ve Metin2 mantığı fakat daha basit ve belli bir alanda oynanabilen bir oyun.
Bi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi deCounter Strike 1.6 veya CS:GO oynayan arkadaşlarla beraber oynayabiliriz.
Oyun önerimde Legend Online olabilir. Knight ve Metin2 mantığı fakat daha basit ve belli bir alanda oynanabilen bir oyun.
Bi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi deÜniversitedeki arkadaş grubumuzla nerdeyse her gün oynardık, var mı hala oynayan acaba?
Hic bir zaman öyle çok oyun oynayan biri olmadım ama, bilgisayarımda herzaman 2 oyun yüklü olurdu. 1 gta san andreas. 2.si cod2. Ben cal of oynamayı çok severdim. Başka oyun yoktu ev internetimiz de yoktu o yüzden defalarca bitirdiğim bi oyundur kendisi. En sevdiğim bölüm normandiya çıkartmasıydı zor bi bölümdü diye hatırlıyorum.Bi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi deÜniversitedeki arkadaş grubumuzla nerdeyse her gün oynardık, var mı hala oynayan acaba?