@MakRo
2 saatte kimse oyunu bitremeyeceği için öyle, 10 saat deseler herkes iade edip durur sürekli
2 saat kaldırıp kaldırmadığını anlamak için daha çok. Videolarına bakıp karar verin derim, riskli bir oyun. Her gezegenin aynı olması sinir bozucu bence. Project zomboid oyununu çok öven gördüm, hiç denemedim ancak.
Oyun indirimlerini paylaşayım sizinle, güzel oyunlar mevcut.
Just Cause 3 XL edition 10TL (Şu oyunu bedava versinler de kurtulsak, neredeyse ayda 2 defa indirimde
)
Ruiner 15.50TL (Merak ettiğim bir oyun ancak fiyatı sanki çok gibi) Türkçe dil desteği mevcut bu arada. Görüntüler çok canlı duruyor denenebilir.
Hard West 3TL (Sıra tabanlı strateji oyunlarını sevenler bakabilir)
NFS: Hot Pursuit 3.65 TL (zamanında oynadığım ve sevmediğim bir oyundu ancak fiyatından dolayı düşünülebilir)
Sleeping Dogs Definetive Edition 13.50 TL (Just Cause gibi bunu da bedava versinler de kurtulak
)
Steep 31.50 (Oyunu çok öven gördüm de alan görmedim daha
) Güzel duruyor ama kesinlikle.
Murdered: Soul Suspect 13.50 (Oyun güzel, hikayeli dedektiflik oyunu. Öneririm.)
2 saatte kimse oyunu bitremeyeceği için öyle, 10 saat deseler herkes iade edip durur sürekli
Oyun indirimlerini paylaşayım sizinle, güzel oyunlar mevcut.
Just Cause 3 XL edition 10TL (Şu oyunu bedava versinler de kurtulsak, neredeyse ayda 2 defa indirimde
Ruiner 15.50TL (Merak ettiğim bir oyun ancak fiyatı sanki çok gibi) Türkçe dil desteği mevcut bu arada. Görüntüler çok canlı duruyor denenebilir.
Hard West 3TL (Sıra tabanlı strateji oyunlarını sevenler bakabilir)
NFS: Hot Pursuit 3.65 TL (zamanında oynadığım ve sevmediğim bir oyundu ancak fiyatından dolayı düşünülebilir)
Sleeping Dogs Definetive Edition 13.50 TL (Just Cause gibi bunu da bedava versinler de kurtulak
Steep 31.50 (Oyunu çok öven gördüm de alan görmedim daha
Murdered: Soul Suspect 13.50 (Oyun güzel, hikayeli dedektiflik oyunu. Öneririm.)