Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ilter Elmas
Tam ben yazacaktım hocam :D

48 saat içerisinde k.hanenize ekleyince hep kalıcı oluyor bu arada arkadaşlar.

Oyunu anlatayım, tek yediğiniz ve tek attığınız gerçekçi savaş oyunu.
Oyunun başında ne olacağınızı ve silahlarınızla birlikte parçalarınızı seçiyorsunuz.
Normal insana karşı oynamaktan çok botlara karşı oynamak daha eğlenceli bence. En zor seviyede botlar çok güzel saldırıyor, zorluk seviyesi yüksek olan bir oyun.
Denemenizi öneririm. Call of dutydeki gibi ya da Crysisteki gibi adamlara koşam vuram yok bunda, takım oyunu olmazsa kaybedersiniz her seferinde.

Scudo
@Ilter Elmas
Baya zor gerçekten, takım oyunu olmazsa hiç kazanılmıyor. İlla ki takım oyunu olacak çünkü düşmanlar tek atıyor ve çok kalabalıklar :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Artık oyun oynamaya bile korkuyorum. Oyun oynarken laptop çok ısınıyor. Bozulursa yerine yenisini alma imkanım da yok :(

@Ilter Elmas
Hocam macununu değiştirin en yakın zamanda, bir de laptop soğutucusu ya kendiniz yapın ya da edinin aliminyum üstlülerden. Çok fark ediyor.

@Ilter Elmas
80 den basliyor :D :D Bi tane uygun fiyatli alip 30 liraliklardan, prize takmayi deneyecegim fazla güc verince motoru yanabilir ama denemek lazim :D

ARKADAŞLAR METRO EXODUS ÖN SİPARİŞLER 90 LİRAYA DÜŞMÜŞ DURUMDA!!!!

İNSANIN PARASI OLASI GELİYORR!!! :D BU PARAYA ZOR BULURSUNUZ YIL İÇİNDEKİ İNDİRİMLERDE BİLE !!!! 200 DEN AŞŞAĞIYA ÇIKMAYACAK O OYUN :(

@Yigittmo
Metro 2033 ilk oyunu
Metro Last Light ikinci oyunu
Metro Exodus son çıkacak olan oyun. Mükemmel duruyor :D

BROKE PROTOCOL: Online City RPG geçici bir süre ücretsiz:

(link)

Metro Exudus 70TL
Gold Edition'u 90 TL

Bu sitede (link)

Arkadaşlar paranız varsa Gold Edition alın, Tüm DLC ler ücretsiz çıkacakmış Goldlara.
Param olsa durmam alırdım valla, yeni çıkacak şu grafiklerde bir oyuna istedikleri meblağ çok iyi.
Bakalım seneye indirimle 30-40lara düşerse alırız artık :D

Almak isteyenlere duyurulur. Farming Simulator 2017 %60 indirimde 28 TL. (link) Farming multiplayer kısmı da olduğu için çok oynayan arkadaşım var. Önceki oyunlara güzel olduğunu söylüyorlar.
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege %30 indirimde 18,20TL. (link) Rainbow'da malum bir yere kadar gidersiniz ama paket olmayınca sıkılırsınız yorumunu çok duyuyorum.

Geçen hafta beta ile ETS2'ye gelen kişsel dorse sahipliği beta olarak ATS'de de açıldı tekli, çiftli ve üçlü dorse seçenekleri mevcut. Yalnız üçlü dorseler sadece Nevada eyaletinde kullanılabiliyor.

Dosyalar

• 20180811171831_1.jpg
    20180811171831_1.jpg
    84,7 KB · Okunma: 8
  • 20180817215217_1.jpg
    20180817215217_1.jpg
    64,5 KB · Okunma: 8
Graveyard Keeper aldım ama oyun böyle bir hata veriyor. Aradım ama hiçbir yerde çözümü de yazmıyor:

Adsız.png

@Ilter Elmas
Resimde yazdigi gibi windows saat ayarlarini degistirip denedinizmi ?

@U.Şengün Denedim ama düzelmedi. Oyunun steam destek sayfasında başlık açtım, bakalım çözülecek mi?

Saat ayarlarını değiştirmeyi denemekten kasıt, bölge ve dil seçeneklerindeki tarih saat formatını farklı bir ülkeninki ile değiştirmek değilse değiştirmeyi deneyin.

Geri