Scudo Sports

Ordu

Uzun süredir bilgisayar başında değildim, dün salcano nun sitesine baktım.tek kelime ile muhteşem ;) öncelikle geçen yıl igman ve 303 arasında ki fiyat farkından dolayı bir çok kişi igman veya farklı markalar almıştı ama şimdi salcano çok güzel bir şey yapmış ve igman ile 303 arasındaki kısma birçok yeni model eklemiş ve o aradaki uçurum kapanmış :)ikinci olarak salcono da yeni modellerde seleler dikkatimi çekti.kuzenimin igmanı sürünce anladım, sele çok rahatsız ediyordu ve forumda bir çok kişi bundan rahatsızdı fakat salcano müşteriyi dinlemiş görünüyor ki yeni modellerde jelli sele var :D üçüncü olarak bu yıl sram ağırlıklı ürünler gözüme çarptı sanırım shimanoya gelen %10 luk zam yüzünden böyle bir yol seçilmiş olabilir.Kadroların dizaynı fena değil ama bir şeyi merak ediyorum farklı kadro renkleri var mı?yoksa sadece sitedeki modelde görünen renk mi var?Ayrıca diğer firmalarada baktım.bianchi her zamanki gibi pahalı :D sedona ise daha sitede yok ama eskiye göre 100 lire fiyat farkı olacaktı diyorlar.Artık ortaya bir salcano döner :D ve bende çok yakında bir salcano alacağım ;) ayrıca adana da dağ bisikletinde servis ve satış yeri olması çok iyi olmuş ;)

Scudo
Şehir ve gezi bisikletleri bölümündeki yol bisikletleriyle MTB ve yol yarış bisikletlerindeki yol bisikletlerini bir arada verselermiş daha iyi olurmuş.Aynı şey MTBler için de geçerli.

@Harun Salcı
bi kısımda 2011 vitesler diğer kısımda 2010 vitesler var ;)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
salcano yetkilileri siteye bisikletlerin ağırlıklarını ekleyecek misiniz? :)

salcanonun kask, eldiven, forma vs. gibi şeylerini nereden alabilirim?sitede görmedim

2011 modellerde neden continantel lastikler tercih edildi?michelin ne göre nasıl?

Etkinlik Planı : : :
13.02.2011 Pazar Günü ORDU İlkadım Anıtı önünde Toplanılarak sırasıyla Ordu->Efirli->Perşembe->Yason Burnu->Bolaman (Hedef) -> Otoban (Eskort Eşliğinde)-> ORDU (Varış) olarak Etkinliğimizi tamamlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğe Katılacak Kişilerde Aranan Şartlar : : :
Öncelikle Katılımcıların ilk başta Kendi Sonra Takımın Güvenliği için KASK (olursa Eldiven) kullanması ŞARTTIR. Kask Kullanmayan Katılımcılar Etkinliğe dahil edilmeyecektir.
Tünel geçişi olacağı için yanınızda far bulunmasında fayda vardır.

Gıda İhtiyaçlarının Giderilmesi Hususu : : :
Katılımcılar kendi gıda giderlerini karşılamakla yükümlüdür.

Bolaman Mevkii'ne vardığımızda isteyen katılımcılar kendi imkanlarıyla Pide/Pizza/Salata vs. yiyebilirler.

(UYARI) Hava koşulları nedeniyle etkinlik ile ilgili bilgi değişikliği yapılabilir. Lütfen Etkinlik sayfamızı takip ediniz.

(link)

daha ii oldugu için
bide kask- eldiven- forma v.b şeyleri salcona yetkılı servısıne tlf acarsan ilgilenirler sizinle sanırım :D

Etkinlik Planı
13.02.2011 Pazar Günü ORDU İlkadım Anıtı önünde Toplanılarak sırasıyla Ordu->Efirli->Perşembe->Yason Burnu->Bolaman (Hedef) -> Otoban (Eskort Eşliğinde)-> ORDU (Varış) olarak Etkinliğimizi tamamlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğe Katılacak Kişilerde Aranan Şartlar
Öncelikle Katılımcıların ilk başta Kendi Sonra Takımın Güvenliği için KASK (olursa Eldiven) kullanması ŞARTTIR. Kask Kullanmayan Katılımcılar Etkinliğe dahil edilmeyecektir.
Tünel geçişi olacağı için yanınızda far bulunmasında fayda vardır.

Gıda İhtiyaçlarının Giderilmesi Hususu
Katılımcılar kendi gıda giderlerini karşılamakla yükümlüdür.

Bolaman Mevkii'ne vardığımızda isteyen katılımcılar kendi imkanlarıyla Pide/Pizza/Salata vs. yiyebilirler.

(UYARI) Hava koşulları nedeniyle etkinlik ile ilgili bilgi değişikliği yapılabilir. Lütfen Etkinlik sayfamızı takip ediniz.

duyuru ilanı güzelde. ben linke bakmak istiyodum. yine her zamanki gibi linki bozmuşlar. bu linki bozmak yerine niye link yazısını tıklayabileceğimiz linke çevirmezler anlamıyorum. hem bu şekilde reklam da önlenmiş olur.

bravo ordu. etkinliklerin hız kazanması çok güzel başarılar diliyorum.

Çok güzel bir tur programı.. İmkanım olsa İstanbul'dan kopup gelicem yanınıza :)

ankarada salcano-sedona fabrikası var mı?fabrikadan direk kadro satılıyor mu ? varsa adres

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
bisiklet mafyası kurmak lazım pis işlerden haberdar olucak kulağına gidicek ozaman bir kısmını koruruz :)) tanıdık mafya bilen var mı? şaka bir yana kardeşim çok geçmiş olsun ne oldu bi haber falan yok mu ? Bugune kadar çıkmadıysa yapıcak birşey de yok gibi :(

Bugün bisikletleri fabrikasında inceleme imkanı buldum.. fotoğraflar bisikletler için sönük kalmış benden demesi. modeller birbirinden güzel, donanımlar birbirinden iddialı.

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
salcano bisikletleri çok güzeller ancak kendilerine iyi bi fotografçı bulmaları ve fotografları çekerken güzel görünecek kadro boylarını ve renklerini seçmeleri gerekmekte ayrıca her bisiklet için en azından bir kaç değişik açıdan fotograf olmalı. bende siyah igman var ama sitedeki gri igmandan ve o boydan çok daha mükemmel bir bisiklet

ewet salcano meraklıları en sonunda bisiklet dağıtılmya başladı sipariş werdiyseniz en kısa süre elinizde olacağını umuyorum inşallah aldğınız zamn kazasız belasız pedallar çevirme dileklerimle :D

düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür inşallah en kısa zamnada oda olacak herşey deneyim kazanarak meydana gelir :D
2012 sezonda dediğiniz şekilde olacağını umuruyorum

Geri