Uzun süredir bilgisayar başında değildim, dün salcano nun sitesine baktım.tek kelime ile muhteşem
öncelikle geçen yıl igman ve 303 arasında ki fiyat farkından dolayı bir çok kişi igman veya farklı markalar almıştı ama şimdi salcano çok güzel bir şey yapmış ve igman ile 303 arasındaki kısma birçok yeni model eklemiş ve o aradaki uçurum kapanmış
ikinci olarak salcono da yeni modellerde seleler dikkatimi çekti.kuzenimin igmanı sürünce anladım, sele çok rahatsız ediyordu ve forumda bir çok kişi bundan rahatsızdı fakat salcano müşteriyi dinlemiş görünüyor ki yeni modellerde jelli sele var
üçüncü olarak bu yıl sram ağırlıklı ürünler gözüme çarptı sanırım shimanoya gelen %10 luk zam yüzünden böyle bir yol seçilmiş olabilir.Kadroların dizaynı fena değil ama bir şeyi merak ediyorum farklı kadro renkleri var mı?yoksa sadece sitedeki modelde görünen renk mi var?Ayrıca diğer firmalarada baktım.bianchi her zamanki gibi pahalı
sedona ise daha sitede yok ama eskiye göre 100 lire fiyat farkı olacaktı diyorlar.Artık ortaya bir salcano döner
ve bende çok yakında bir salcano alacağım
ayrıca adana da dağ bisikletinde servis ve satış yeri olması çok iyi olmuş