Scudo Sports

Ordu

Katılmayı umuyorum. Ancak 2.günün rotasına ve yol durumuna dair daha ayrntılı bilgiler verilirse sevinirim.

Scudo
Merhaba Erdinç ben önümüzdeki haftasonu boşum şenliğe katılacağım,beraber pedallarız.Şenlik hakkında nerden bilgi alabiliriz,milli sporcularında katılacağını duymuştum...

Hamdi bey 1.gündeki Ordu-Yason yolu yaklaşık 33-35km'lik bir sahil yolu.Tırmanışın olmadığı kolay bir parkur...
2.gündeki Ordu-Çambaşı yolu 61km uzunluğunda bol virajlardan oluşan asfalt bir yoldur.Bu parkur deniz seviyesinden yaklaşık 1850 metrelere kadar tırmanmayı gerektirdiğinden oldukça zor bir parkurdur...:boese157:

Karya bisiklet turu ile çakışmasaydı kesin gelirdim. Herkeze iyi pedallar.

Arkadaşlar, düzenleyenleri tebrik ediyorum. Memlekette böyle şeyle duymak güzel. Tanıtım için biraz daha birşeyler yapılabilir miydi acaba? Burada biraz şans eseri gördüm. Başka nerelere koydunuz? İl dışından katılım var mı?

MRB HAMDİ BEY BİLGİLENDIRME IÇIN CUNEYT BEYE KATILIYORUM
İLGİLİ BİLGİLER AŞAĞIDAKİ ADRESTE MEVCUT
GELEN GELMEYEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİZ

Merhabalar,bisiklet şenliğinin 1.günkü turuna katıldım.Son derece nadir bir olay gerçekleşti ve yağmur yağmadı! Sabah 09.00'da basın açıklamasından sonra yaklaşık 50-52 kişilik bir grup halinde Ordudan yason'a hareket ettik.(33km) İçimizde 4-5 bayan bisikletçide vardı,umarım sayıları zamanla artar. Yaklaşık 16-17 km/h ortalama hız yaparak iki saat sonra yason'a ulaştık.Burada bizlere verilen kötfte ekmek ve içecekleri mideye indirdikten sonra biraz dinlendik.Sohbet faslından sonra aynı yolu geri gelerek Orduya döndük. Bu tur bir şenlik havasında olduğundan fazla uzun tutulmadı,katılımcı sayısı fazla olduğundan hızda çok yükseltilmedi. Şansımıza hava güzeldi zaman zaman güneşi bile gördüm. Turda şehitlerimizi unutmadık,birkaç arkadaşla birlikte sırtlarımıza bayraklarımızı sardık.Hepimiz kollarımıza siyah kurdela taktık. Tekrar bisiklet üzerinde olmayı çok istiyorum bakalım ne zaman fırsatım olacak,selamlar.

etkinliğimize katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

ihsan bey sizinle tanışamadık bir türlü

Jant setİnİn fİyatini bİlmİyorum ama bana fazla pahali geldİ

Merhaba
Ünyede bisiklet kullanmayı seven kimseler yok mu acaba? Bir topluluk oluşturabilsek ne güzel olurdu

• Beğen
Tepkiler: u torun
Bisiklet kullanmayı seven ve sürekli kullanan hatta kullananlar var iletişime geçelim özele msj atıyorum senin

dün itibari ile yeni bisiklet alarak aranıza katıldım adım yiğit hekeze merhaba :)

bisikletim ghost se-1150

Aramıza hosgeldın,kazasız belasız pedallar.

Geri