Scudo Sports

Ön v fren montaj sorunu

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar geçenlerde yeni bir v fren takımı aldım arka tarafta sorun yok fakat ön tarafta boşluk kalıyor. tam oturmuyor resimde daha iyi görebilirsiniz. acaba benim bisikletemi olmuyor. yoksa aldığım yer bana yanlış ürünmü verdi ? böyle kullansam bir sorun çıkarmı ? yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
Resim hem çok büyük hemde bişey anlaşılmıyor malsef daha net bir resim çekerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: mehmetklc84
@Hasan Çağrı

http://img362.imageshack.us/img362/1661/vfrenro0.jpg

Teşekkürler

Boşluk olması olabili rfakat bu boşluk çok fazla geldi bana... Belkide freni pivota bağlayan vidalar uzun geliyordur...

• Beğen
bazen bu kadar boşlukta olabiliyor seni başka bir şikayetin yoksa öyle kullan bi sorun yok bence.bu durum pivotların uzunlukları ile ilgili.

• Beğen
O bosluk dogal, pivotlarin boyundan kaynaklaniyor. Eger ki fren yaylari dogru yere oturuyor ve cikacak gibi durmuyorsa rahat rahat kullanabilirsin.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce bir sahil turu yaptım yaklaşık 3 saattir. firenlerde hiç bir sorun çıkmadı oynama gevşemede yok. aynen sizin dediğiniz gibi . tekrar ilginize teşekkür ederim.

Saygılar

Geri