altundalbugra
Üye
- Tepki
- 337
Kendi konumu hortlatıyorum
Başında da yazdığım gibi bu yaşayan bir proje yaptık ve bitti olmuyor. Beldesan üzerindeki grupseti başka bir kadroya geçirdim. Battaglin'i daha uzun sürüşlerde kullanmak istediğim için orjinal 52-42 aynakol yerine FSA Tempo 50-34 kare mil aynakol aldım. Hazır böyle işe girişmişken Reynolds 41 mm profilli karbon jantla tamamladım. Merak edenler için ayrı konu açmayıp fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.

Tüm bu işlemler sonunda vites seti, frenleri olmayan bir bisiklet ve başka bir projeden sora grup set kalmıştı. Ama bisikleti sora ile toplamak istemiyordum.

Elimde kalan parçalarla şöyle bir yere evrildi bisiklet. 8'li ruble, 2'li aynakol, 9'lu zincir ve sora sti'li dünyanın ilk single speedi oldu

Bisiklet henüz bitmiş değil fren kablolarına bağlamak için zamanım olmadı. Son halini ekleyeceğim.

Tüm bu işlemler sonunda vites seti, frenleri olmayan bir bisiklet ve başka bir projeden sora grup set kalmıştı. Ama bisikleti sora ile toplamak istemiyordum.

Elimde kalan parçalarla şöyle bir yere evrildi bisiklet. 8'li ruble, 2'li aynakol, 9'lu zincir ve sora sti'li dünyanın ilk single speedi oldu

Bisiklet henüz bitmiş değil fren kablolarına bağlamak için zamanım olmadı. Son halini ekleyeceğim.