Scudo Sports

Okulumuzda bisiklet dersi başlıyor...

@baymekanik

Biz de bu cuma gerçekleştireceğimiz panelde bu konyu belediye başkanımıza aktarıp bilgilendireceğiz ve tabii ki bir sonraki ECF'ye katılmasını isteyeceğiz.
Adnan Cangir
www.muglabisiklet.org
yahoo/groups/bisikletmugla

Scudo
Bu işe emeğini en çok koyan kişi Fransa'da yaşayan sevgili dostumuz Ali Nejat Sözen'dir. Kendi derneğinin temsilinin yanısıra İzmit belediye başkanının işleriyle de bizzat ilgilenmiştir.
Tabii ki burada Bisikletliler Derneği'nin adını zikretmemek olmaz. ECF'ye kabul edilmek onların büyük başarısıdır.
Adnan Cangır
www.muglabisiklet.org
yahoo/groups/bisikletmugla

Kutluyorum bunu basaranları.Baska konulara da ornek teşkil etmesi bakımındanda onemli bir olay.Dilerim baska okullarada bu dusunceniz ornek olur,sabah forumu acınca gordugun en iyi haber buydu.

mezıtlıye neredeyse her sene gelrım geldıgımde mutlaka sızı zıyaret edecegım
çok iyi düşünmüşsünüz
TEBRİKLER

her şey istersek başlar

teyp bile play düğmesine basınca başlar çalmaya sürekli uğraşır kaseti döndürmek için bir an durdurayım pauseleyım dersenız adı ustunde durmus oolursunuz

bir seyler yapmak ıstıyorsak caba sarfetmelıyız...

çaba ve gayretlerinizde allah sizi muvaffak etsin inşallah......

aydın hocam, ve baymekanik

sizi ve okulunuzun idarecilerini tebrik ederim. gerçekten çok duyggulandım. umarım emeklerinizin karşılığını dersinizin talim terbiyeden onay almasıyla görürsünüz.

@abrean

Aydın hocam merhaba :)

Çok uzun zamandır sizden bir haber yok.
Yakın zamanda, bizim de, sizin de, dostumuz baymekanik Mehmet arkadaşımız bu konunun bir benzerini güncelledi. Ama sizi merak ettim . :)

Gelişmelerden haberlerinizi bekliyoruz. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Geri