şimdi farkettim burdan bi serkana teşekkür etmemişim.çok ayıp etmişim .çünkü burayı onun sayesinde tanıdım.destegin içinde teşekkürler serkan .sevgiler...
bodrum' da neler oluyor? bu sessizlik te ne? ölü toprağı mı serpildi üzerinize? niye kimse yok? bisikletini migrosa gitmek için alanlar varsa, daha iyi parkurlar biliyorum
Merhaba Bodrum'lu ve yarı Bodrum'lu arkadaşlar
Geçen Eylül ayında Bodrum'da bisikletli turist rehberliği yapmıştım.
Bu sayede ben de ilk defa Bodrum'un bisikletle gezilebilecek güzel yerlerini biraz olsun öğrendim.
Otelin mevkii Yalıçiftlik'teydi.Hapimag Sea Garden'ı belki bilirsiniz.
Yalıçiftlik'te birçok farklı mtb parkuru var.Yüksek noktalara çıkıp, teknik inişler yapabiliyorsunuz.
Hem Sea Garden'a varmadan, anayoldan giderken sola saparak güzel parkurlar var, hem de Sea Garden'ın önünden geçtikten sonra hiç sapmadan dümdüz devam ederek, Donkey Safari'yi geçtikten sonra ilerideki küçük bir mescit'i gördüğünüz anda sağa dönerek sizi sahile ulaştıracak harika bir yol var.
Yer isimleri şimdi aklıma gelmiyor, kusura bakmayın, aklıma gelirse buraya eklerim.
Merhabalar arkadaşlar ben şey dicem ee pazartesi günü bodruma geliyorum antalyadaki gezi organizasyonundan sonra bisikletimde yanımda olucak eğer bodrumda olan varsa ve zamanı olursa birlikte belki pedallayabiliriz diye düşündüm...