Scudo Sports

Mosso hakkında sorular, cevaplar, öneriler ve tartışmalar.

Scudo
Problem yok kullanıyoruz memnunuz. Şu yokuş tırmanma meselesi sanırım şahsi performans ile alakalı ama. Mosso 722 105 kullanıyorum. Bisikletin agırlık merkezinden dolayı iyi yokuş tırmanıyor olabilir. amA cok teknik bir mesele . Sonuçta 9. Viteste fena yokuşlar tırmanıyorum ve Mossomu seviyorum

Problem yok kullanıyoruz memnunuz. Şu yokuş tırmanma meselesi sanırım şahsi performans ile alakalı ama. Mosso 722 105 kullanıyorum. Bisikletin agırlık merkezinden dolayı iyi yokuş tırmanıyor olabilir. amA cok teknik bir mesele . Sonuçta 9. Viteste fena yokuşlar tırmanıyorum ve Mossomu seviyorum

Mosso ALV 201 bisikletim var ben bu bisiklet için ortadan uyumlu ayaklık arıyorum. Bana nereden temin edebileceğim hakkında bilgi verebilecek kimse var mı??

çok süper birşey aramıyorsanız bisikletçilerde vardır yada internetten sipariş

Ben sivas'ta yaşıyorum ve burada gitmediğim bisikletçi kalmadı. Hepsinde arkadan uyumlu var ama ben ortadan uyumlu istiyorum. İnternette de aradım ama bulamadım. bildiğiniz bir site varsa link atar mısınız?

çift ayaklımı istiyorsunuz tek ayaklımı?
özceylanlar falan var delta var bunların websitelerine bakın

Arkadaşlar Mosso Legarda 1521 HD 2015 Alıyorum Haftaya :)

• Beğen
Tepkiler: vatan
bende alıyorum hocam 2 gün sonra elimde hayırlı olsun

Teşekkürler sizede şimdiden h.olsun

güle güle kullan :harika:

Eyvallah kardeşim :)

cümleten hayırlı olsun o vakit.

Eksik görünenleri soyleyebilir mi arkadaşlar

Ben de legarda 1530 alıyorum 1600 tl taksitle ne dersiniz

Hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın fiyat ne oldu 151 hyd modelinde bende almayı düşünüyorum. ben netten almak istiyorum sizler nerden nasıl aldınız.

Teşekkürler.@Nando kardeşim alabilirsin sıkıntı yok tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Nando
Bisikleti alan arkadaslar artilarini ve eksikliklerini soyleyebilir mi detayli bir inceleme verirseniz cok sevinirim bende bisiklet alma arifesindeyim cunku mosso ile alakali sadece bu forum ilgili ve ben gibi yuzlerce arkadasa yol gosterici olacagina inaniyorum

@Typre256 arkadaşım ben dun mosso legarda 1527 aldım ve gayet güzel bisiklet.market bisikletlerine alıştığımız için ilk bindiğinde altında hiçbirşey yokmuşta uçuyormuşsun gibi geliyo :) eksi yonleri ise elciklet çok basit maalesef..

konuyu hortlatıcam ama :) bu kadrolarla ilgili bilgisi olan ya da daha önce kullanan var mı ?
ikinci el aldım bugün elime geçti ama ağırlığı çok hoşuma gitti :) mosso 670 minerva 26 mtb

Arkadaşlar 3 hafta önce mosso 2671 tb full deore mtb aldım herşeyi ile çok güzel tavsiye ederim IMG_5597.JPG IMG_5795.JPG IMG_5860.JPG IMG_5597.JPG IMG_5795.JPG IMG_5860.JPG FullSizeRender.jpg IMG_5503.JPG IMG_5592.JPG IMG_5797.JPG

Dosyalar

• IMG_5799.JPG
    IMG_5799.JPG
    213,7 KB · Okunma: 7
  • IMG_5807 (1).JPG
    IMG_5807 (1).JPG
    198,1 KB · Okunma: 8
  • IMG_5850 (1).JPG
    IMG_5850 (1).JPG
    224,9 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: ESİN34 ve sspl