kardanadam_
Üye
- Tepki
- 21
- İsim
- Burak Yıldız
- Bisiklet
- Mosso
Mossodan memnun musunuz ben de legarda 1927 hidrolik disk fren almayı düşünüyorum izlenimleriniz nedirçok azda olsa bir tık boşluk olabiliyor. benim bisikletimde de var. legarda 1721.
selam bende 1821 msm h modeli var.gayet memnunum hele sizin ki 27 vites daha rahat edersiniz.Mossodan memnun musunuz ben de legarda 1927 hidrolik disk fren almayı düşünüyorum izlenimleriniz nedir
Öncelikle teşekkürler bide şey soracam kilitli maşası nasıl bazıları çok işe yaramıyo dedi deselam bende 1821 msm h modeli var.gayet memnunum hele sizin ki 27 vites daha rahat edersiniz.
bende hep kapalı kullanmıyorum için gerçeği.Öncelikle teşekkürler bide şey soracam kilitli maşası nasıl bazıları çok işe yaramıyo dedi de
Deneyimibiz nedir pekibende hep kapalı kullanmıyorum için gerçeği.
asfalt yolda açık kullandığım zamanda rahat kullanım sağlıyor evet ama kapalı ikende eksikliğini hissetmıyorum. sonuçta alacağınız model seçeneğinde olmayan var mı bilmiyorum yoksa boşa para vermeye değmez ama ıkıncı el alacaksanız onda yapacak birşey yok ben ıkıncı el almıştım.Deneyimibiz nedir peki