Scudo Sports

Mosso hakkında sorular, cevaplar, öneriler ve tartışmalar.

Scudo
@mariokaldato

İnanın aklıma ilk gelen o oldu, alın borusu uzundu, bende yukarıda olan gidonları sevmediğimden gidonu aşağıya alırken boşluk kalmamasına dikkat ettim ama sonuç yine aynı. Özellikle dikkat ettim kadro boğazına girişte bir oynama yok. Olmadı İstanbul'a yolum düştüğümde Delta Bisiklet yada Gürsel Beye uğramayı düşünüyorum.

Maşa suntuor modellerine çok benziyor ancak belli bir markasıda yok. Normal tur maşaları gibi 80mm. de değil 100mm lik bir maşa. Çalışmasını sevdim ancak bakalım bir gün çözüme ulaşmasını umuyorum.

Dostum gidon bogazini spacerlerin ustune koydugunda bi 3 mm civari bosluk kalmasi gerekiyor. Yani üstten bakinca alin borusu 3 mm kadar altta kalmasi gerekiyor. Ne eşit olacak nede alin borusu disari tasacak .

@Mustafa Şükrü Yıldırım
Nasil aldin ki sen o gidonu aşagi? Keserek mi yoksa bogazi spacerin altina koyarak mi ?

@mariokaldato

Boğazı spacerların altına alarak aldım aşağıya, fazlalığı kestiricem boş vaktim olduğunda.

Arkadaşlar konuyla ilgili gelişme oldu. Sorunun aslında maşadan değil diskin centerlock kısmından olduğunu farkettik. Bunun çoğu centerlockta olduğu söylendi. Diğer arkadaşlarında bu sorunu büyük ihtimalle maşadan kaynaklı değil bence.

çok azda olsa bir tık boşluk olabiliyor. benim bisikletimde de var. legarda 1721.
Mossodan memnun musunuz ben de legarda 1927 hidrolik disk fren almayı düşünüyorum izlenimleriniz nedir

Mossodan memnun musunuz ben de legarda 1927 hidrolik disk fren almayı düşünüyorum izlenimleriniz nedir
selam bende 1821 msm h modeli var.gayet memnunum hele sizin ki 27 vites daha rahat edersiniz.

selam bende 1821 msm h modeli var.gayet memnunum hele sizin ki 27 vites daha rahat edersiniz.
Öncelikle teşekkürler bide şey soracam kilitli maşası nasıl bazıları çok işe yaramıyo dedi de

• Beğen
Tepkiler: erman35
Deneyimibiz nedir peki
asfalt yolda açık kullandığım zamanda rahat kullanım sağlıyor evet ama kapalı ikende eksikliğini hissetmıyorum. sonuçta alacağınız model seçeneğinde olmayan var mı bilmiyorum yoksa boşa para vermeye değmez ama ıkıncı el alacaksanız onda yapacak birşey yok ben ıkıncı el almıştım.

Geri