Scudo Sports

MNG Kargo | Problem içerir.

@ebayusuff Hocam MNG ile Aydın'dan Ankara'ya bisikletim geldi kutuda.

Herif apartmanın önüne gelmiş gelin alın diyor :D :D

Evdeyim 2.Katta bekliyorum dedim getirdiler.Baya bir keko çalışanı var o şirketin.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Scudo
Dediğim gibi kargoyu getirmediklerinden bugün almaya gittim şube 2 gün kargom misafir ettikten sonra. Bir evrak için 16 lira aldılar. 5 lirası kapıya teslim ve sms bildirimi ücretiymiş. Sonradan fark ettim faturaya bakınca. Ne kapıya getirdiler ne de sms gönderdiler. Burnunuzdan gelsin emi. Bir daha mng benim için bitmiştir. Cehennemin dibine kadar yolu var. Şeytan görsün yüzlerini. Tüm kargolarımı tembih ettim sakın mng ile göndermeyin diye. Uzak durun, uzak tutun.

Yaşadığınız sorunları bir çok kargo firması ile yaşadım MNG ve Aras başta olmak üzere. Bugüne kadar sorun yaşamadığım tek firma UPS. Kargo firmalarında çalışan arkadaşlarım var ve emin olun ki firmaların şubelerinin çoğu sizin kargonuza 5 kuruş değer vermiyor. İçinde ne olursa olsun isterse kırılacak bir şey olsun sağdan sola atıyorlar adamların umurlarında değil şaka gibi ama gerçek.

Önüne gelen elemanı alırsan olacağı bu, daha çok kargo alıyım derken hizmet kalitesi iyice ayaklar altına düşüyor. Tabi ki işini hakkıyla yapan şubeler de var ama çok çok az. Bu da şans meselesi, size hangi şube gelir tamamen piyango çekilişi gibi. Bugüne kadar tek UPS firması ile sorun yaşamadım ama bu onlarla da sorun yaşamayacağım anlamına gelmez.

Bir keresinde hdd siparişi vermiştim, mng den bir kişi kapıyı çaldı, acele ederek hemen imza almaya kalkıştı, kutuya baktım yamulmuş iyice, dedim kontrol etmeden imza atmam. Abi ne gereği var bozuksa iade edersin sonra dedi. Tabi buna müsaade etmedim, verdiği cevabı siz düşünün yorumlayın artık nasıl kişilerin çalıştığını. Sonuç olarak kargo ile gelen ürünlerin sağlamlığı tamamen şans işi

Yeni konu açmamak adına buradan devam ediyorum. Arkadaşlar bilen zaten bilir ancak bilmeyenler için Mng diye tabir edilen ve kendisini kurumsal bir şirket zanneden yapı, başlı başına "rezilliktir". Mecbur kalmadıkça gönderi yapmayınız. Daha önce de yaşadığım sıkıntının tekrarını yine yaşattılar bana. Çoğunlukla internetten alışveriş yapan birisi olarak Aras, Yurtiçi veya Ups kargodan neredeyse haftada bir kargo beklerim ve hiçbirinde böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Sorun şu: "Gün İçinde Teslim Edeceğiz" şeklindeki, Mng adlı yapının (kargo şirketi sıfatını haketmiyor) klişeleşmiş yalanı. Ben işimi gücümü bunların sözüne göre ayarlayıp kargo bekliyorum ve beklediğim ürün gıda maddesi ancak söz konusu yapı, hiçbir gerekçe göstermeden 1 koca gün sizin kargonuzu hapsediyor ve eğer siz bunun peşine düşmezseniz ertesi gün getirip getirmeyeceği de meçhul. Ayrıca metropolde yaşamıyorum tabiri caizse kıç kadar şehirdeyim ve ne hikmetse yetişmeyen birkaç paketten biri mutlaka benim paketim... Şubelerini arıyorsunuz eğitimden yoksun bay/bayan personelden geçilmiyor, dağıtımdaki elemanları arıyorsunuz çoğu terbiye yoksunu. Bugün de yaşadığım olayın üzerine 4440606 no'lu hatlarını aradım ve müşteri hizmetlerine bağlanıp ağzıma geleni saydım. Dağıtımdaki elemanın ve şubenin numarasını da verdim. Umarım bir şeyler değişir. Ben ömrüm yettiğince bu yapının saçmalıkları devam ederse uğraşmaya, şikayet etmeye devam edeceğim

@Onur YCL benim basımada farkli bir olay gelmişti ve heryere şikayet ettim genel merkezlerinden müdürleri aaradi ve şubeye gidip iislemimi yapabileceğimi söyledi. Ertesi gün gittiğimde sşubenin sorumlusu senmi sşikayet ettin beni dedi bende evet dedim. Ben senin işlemini yapmıyorum gidip kime şikayet edersen et dedi. Tam kkafayı adamın suratına geçirecektir ki arkadaşım araya girip dışarı çıkardı beni. Daha isim olmaz bu firma ile...

@Ferhat Karaca Genel merkezlerini aradım. Telefona çıkan kadına müşteri hizmetlerini bağlayın dedim. 4440606'yı arayın dedi. Bu numarayı aradığımı ancak müşteri hizmetleri seçeneğinin bulunmadığını belirttim. 1 ve 5 tuşlarına arka arkaya basın dedi :) Kurumsallık budur işte.

Geri