Yaşadığınız sorunları bir çok kargo firması ile yaşadım MNG ve Aras başta olmak üzere. Bugüne kadar sorun yaşamadığım tek firma UPS. Kargo firmalarında çalışan arkadaşlarım var ve emin olun ki firmaların şubelerinin çoğu sizin kargonuza 5 kuruş değer vermiyor. İçinde ne olursa olsun isterse kırılacak bir şey olsun sağdan sola atıyorlar adamların umurlarında değil şaka gibi ama gerçek.
Önüne gelen elemanı alırsan olacağı bu, daha çok kargo alıyım derken hizmet kalitesi iyice ayaklar altına düşüyor. Tabi ki işini hakkıyla yapan şubeler de var ama çok çok az. Bu da şans meselesi, size hangi şube gelir tamamen piyango çekilişi gibi. Bugüne kadar tek UPS firması ile sorun yaşamadım ama bu onlarla da sorun yaşamayacağım anlamına gelmez.
Bir keresinde hdd siparişi vermiştim, mng den bir kişi kapıyı çaldı, acele ederek hemen imza almaya kalkıştı, kutuya baktım yamulmuş iyice, dedim kontrol etmeden imza atmam. Abi ne gereği var bozuksa iade edersin sonra dedi. Tabi buna müsaade etmedim, verdiği cevabı siz düşünün yorumlayın artık nasıl kişilerin çalıştığını. Sonuç olarak kargo ile gelen ürünlerin sağlamlığı tamamen şans işi