Scudo Sports

Metro Turizm'le bisiklet taşımak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Muavin kizin yuzene masturbasyon yapmis , daha neler duyacagiz acaba bu sirketle ilgili.

Scudo
hem kendinizin hem bisikletinizi sakata getirmemek için şu aralar sürerek gitmek daha mantıklı olacaktır.

bisiklete ilk başladığım sıralar erkek olarak şehiriçi otobüste taciz sıkıntısı çekmemek için bisiklete binilir diyordum.
artık bu kural şehirler arası otobüslerde de geçirlidir. hadi hayırlı ve uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk
Sürprizlere açık, kendinizle barışık mısınız? Tekdüze yolculuklar sizi sıkıyor mu? Seyahatinizin her kilometresi ayrı bir heyecan, ayrı bir renge mi dönüşsün isterdiniz? O halde, sizi ve bisikletinizi, insafımızın kollarına bekliyoruz.

normal bir devlette bu metro çoktan kapatılır birde üzerine başta finansal olmak üzere bir yığın kamu davası açılırdı. Bakın yalnız normal bir devlette diyorum, normal bir devlette, normal bir devlet, normal bir dev, normal bir, normal, norm...

Bu adamlarla odun taşınmaz canınızı da malınızıda emanet etmeyin .

Evet tahmin ettiğimiz gibi olay "paralel"in komplosuna bağlandı :D
(link)

@cYclopath Benim bisiklet çalındıydı geçen sene bak şimdi aklıma takıldı paralel olmasın.

• Beğen
Tepkiler: vatan
http://i.capsspot.com/s/30/5/1259083.gif

Tamda temsili video olmuş.

o muavini doğuştan abazaların olduğu ve %99.9 afrikalılardan oluşan ada sakinlerine teslim edilipte sakinleştirilmeli.

Demekki metro ile seyehat edenler bir yerlerine teneke bağlamalı.
@celilcetiner

Şimdi yazarken bile tüylerim diken diken oldu, dün akşam öğrendiğimiz iğrenç haber umarız doğru değildir umarız metroyu karalama kampanyasıdır dedik, yatana kadar eşimle konuşamadık bile, hala şoktayım, inanamıyorum, bundan ötesi yok olamaz imkansız. Psikoloji falan kalmadı bende kusura bakmayın. Metrodan açıklama geldi özür dileriz tüm yolcularımızdan diye. Offff of, canlı cansız hiç birşey emanet etmeyin metro turizme. Hala içimde bir umut var yanlış anlaşılmıştır yalan haberdir diye...

• Beğen
Tepkiler: ikraertas
Vallahi tebrikler yahu, muhteşem bir açıklama.. Muavin vatanı için şaaptıysa demek..

https://pbs.twimg.com/media/CjXoDx3UoAAzvU8.jpg:large

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri