Scudo Sports

Merlin Cycles

aynen arkadaş (link) alışveriş sitesinden bahsetmiş. Merlin cyclestan söz etmemiş. Bu arada bende yeni gördüm bu alltricks sitesini..

• Beğen
Tepkiler: eminemin
Scudo
Merhaba;
10 gün önce buradan vermiş olduğum siparişim bugün elime ulaştı. Kargocu teslimatta gümrük bedelini tahsil etti. Gümrük işlemleri için herhangi şeyle uğraşmama gerek kalmadı.

Merhaba arkadaşlar,
6 Şubatta bir sipariş vermiştim. Daha hala gelmedi. Merlin le ilgili iletişime geçebileceğim Türkiyede bildiğiniz temsilcileri var mı? Yoksa direk site üzerinden iletişime mi geçeyim?

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Merhaba arkadaşlar,
6 Şubatta bir sipariş vermiştim. Daha hala gelmedi. Merlin le ilgili iletişime geçebileceğim Türkiyede bildiğiniz temsilcileri var mı? Yoksa direk site üzerinden iletişime mi geçeyim?
Site üzerinden iletişime geçin hocam,burda temsilcilikleri yok

Merlin de birisi mataralara bakacağım kategoriyi paylaşabilir mi? Ne yazsam çıkmıyor :)

Ben bir çok kez bisiklet kıyafeti alışverişi yaptım Merlin'den. Hiç sorunla karşılaşmadım.
Kendi tecrübemi genelleyecek olursam içi rahat etmeyen arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilirler. Ama yurtdışı sonuçta o yüzden kargonun ulaşmasında gecikmeler olabileceğini unutmayın. Bir de pahada ağır bir şeyler alırsanız gümrük filan derken iyice uzayabiliyor tabii.

Merhaba arkadaşlar,
Hocam benim de 1 ay oldu gelmedi
daha önce merlinden sayısız alışveriş yaptım en geç 20 günde gelirdi.
Mail attım sabırlı olmamı söylediler.Bekliyoruz bakalım.Gümrükte yoğunluk var tarzı bir şey dediler.
saygılar.

Hocam benim de 1 ay oldu gelmedi
daha önce merlinden sayısız alışveriş yaptım en geç 20 günde gelirdi.
Mail attım sabırlı olmamı söylediler.Bekliyoruz bakalım.Gümrükte yoğunluk var tarzı bir şey dediler.
saygılar.
track24 sitesinden takip kodunu atmışlar. orada 31 mart gözüküyor teslim. hayırlısı bakalım bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Merlinden 16 martta başka bir sipariş vermiştim. O 14 günde teslim edildi. 6 şubatta verdiğim sipariş de sonunda gümrüğe sevk edilmiş. İlginç gerçekten.

31 martta kargoya verilen ürün dün saat 3 te gümrüğe sunulmuş. Bu haftasonuna yetişmedi ama olsun yine de bike24 ten hızlı😀

Derken bike24 kargom da gümrükte..

Son düzenleme:
29 Martta satın aldığım ürün dün teslim edildi.

Merlin'den gelen siparişim bugün gümrüğe girdi %18 vergi hesaplanmış. İngiltere Avrupa Birliği bölgesinde olmadığı halde sanırım ya deposu Hollanda'da olduğu için yada İngiltere de Avrupa Birliği bölgesine dahil göründüğü için %18 hesaplamışlar. Merlin gibi iyi fiyatların ve Alman siteleri gibi marka gönderim kısıtlaması yapmayan bir siteden %18 gümrükle alışveriş yapmak sevindirdi.

Merlin'den gelen siparişim bugün gümrüğe girdi %18 vergi hesaplanmış. İngiltere Avrupa Birliği bölgesinde olmadığı halde sanırım ya deposu Hollanda'da olduğu için yada İngiltere de Avrupa Birliği bölgesine dahil göründüğü için %18 hesaplamışlar. Merlin gibi iyi fiyatların ve Alman siteleri gibi marka gönderim kısıtlaması yapmayan bir siteden %18 gümrükle alışveriş yapmak sevindirdi.
bilgilendirme için teşekkürler

Geri