karaomermustafa
Kozan Bisiklet ( KOZBİ)
- Tepki
- 760
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kusura bakmayın Adil in gazına geldim. Konu başlığıda Merlin olunca.Evet, burayı kullanan oldu mu acaba kargo ve geliş süresi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Jant seti düşünüyorum bende.
Ondan sonra ben yazınca; Adil psikopat.Kusura bakmayın Adil in gazına geldim. Konu başlığıda Merlin olunca.
Yalan mı?Ondan sonra ben yazınca; Adil psikopat.
Ölmüş eşek kurttan korkmazmış Çetin. Benim durum da o. Yoksa bir psikopatlığım yok. @cazci Cem abiye sorabilirsin.Yalan mı?
Site üzerinden iletişime geçin hocam,burda temsilcilikleri yokMerhaba arkadaşlar,
6 Şubatta bir sipariş vermiştim. Daha hala gelmedi. Merlin le ilgili iletişime geçebileceğim Türkiyede bildiğiniz temsilcileri var mı? Yoksa direk site üzerinden iletişime mi geçeyim?
Teşekkürler hocamSite üzerinden iletişime geçin hocam,burda temsilcilikleri yok
Merlin de birisi mataralara bakacağım kategoriyi paylaşabilir mi? Ne yazsam çıkmıyor![]()
Hocam benim de 1 ay oldu gelmediMerhaba arkadaşlar,
6 Şubatta bir sipariş vermiştim. Daha hala gelmedi. Merlin le ilgili iletişime geçebileceğim Türkiyede bildiğiniz temsilcileri var mı? Yoksa direk site üzerinden iletişime mi geçeyim?
track24 sitesinden takip kodunu atmışlar. orada 31 mart gözüküyor teslim. hayırlısı bakalım bekliyoruz.Hocam benim de 1 ay oldu gelmedi
daha önce merlinden sayısız alışveriş yaptım en geç 20 günde gelirdi.
Mail attım sabırlı olmamı söylediler.Bekliyoruz bakalım.Gümrükte yoğunluk var tarzı bir şey dediler.
saygılar.
hOCAM GELDİ Mİ SON DURUM NEDİR?track24 sitesinden takip kodunu atmışlar. orada 31 mart gözüküyor teslim. hayırlısı bakalım bekliyoruz.
bilgilendirme için teşekkürlerMerlin'den gelen siparişim bugün gümrüğe girdi %18 vergi hesaplanmış. İngiltere Avrupa Birliği bölgesinde olmadığı halde sanırım ya deposu Hollanda'da olduğu için yada İngiltere de Avrupa Birliği bölgesine dahil göründüğü için %18 hesaplamışlar. Merlin gibi iyi fiyatların ve Alman siteleri gibi marka gönderim kısıtlaması yapmayan bir siteden %18 gümrükle alışveriş yapmak sevindirdi.