Scudo Sports

Merlin Cycles

Funkier active 10 panel shorts kullanıyorum, brooks seleden sonra derdime derman oldu, çok memnunum ihtiyacı olan kaçırmasın, tavsiye ederim.

Scudo
Merlinden 75 euro üstü alışveriş yapan var mı? Gümrük durumu nasıl oluyor? %18 vergi ödeyip mi alıyoruz yoksa başka masraf da çıkıyor mu?

sadece %18 vergi ödüyorsunuz başka masraf olmuyor.

@Baki KAYAN

Shimano içinde aynı şeyi söylüyorlar mt32 45 numara tam olarak oluyor acaba rexton'da sıkıntı yaşanır mı aynı numara alsam

Merhaba, yeni konu acmak istemedim, buradan sorayim.. Internette sayisiz cesit forma olmasina ragmen turkiyedeki bisikletcilerde cogunlukla, bayisi olduklari bisiklet markasinin formalarina rastliyorum.. Herhangi bir bisiklet markasi tasimayan formalari nereden bulabiliriz? Internetten getirtmek tam bir kumar..

@Erhan U
(link)

T-shirt diye satıyorlar ama bisiklet forması.

Hazır konu varken sorayım istedim. Askılı tayt alırken bir beden büyük almak gerekiyor mu arkadaşlar? Boy 184cm, Kilo 80. Normal tayt L beden kullanıyorum, askılı da durum nasıl olur, hangi beden almak lazım?

Teşekkürler.

@Erhan U

Decathlon'dan alabilirsiniz. (link)

@Erdal YILMAZ
Askılı taytın normal tayttan beden olarak farkı yoktur.
Yalnız üst gövdesi bacaklarına göre uzun olan kişilerde askılar belki kısa gelebilir. Ufak da olsa böyle bir ihtimal var.

@Murat B.
Teşekkür ederim.. Cok icime sinmedi ama alternatif sonucta :)

Geçen hafta aşağıdaki ürünü satın aldım ve bugün elime ulaştı. 184cm boy, 80kg ile bana L beden çok rahat oldu. Paçalar fermuarlı ve lastikli, bel kısmı lastikli ve kayacak bir yapıda değil, ped kısmı gerçekten tatmin edici kalınlıkta. Kumaşı ince ve serin tutuyor. İlkbahar ve yaz ayları için uygun bir kumaş yapısı var. Kışın alt katman olmadan kullanmak sıkıntı çıkartabilir. Düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

(link)

sram force 22 grup sette tam %50 bir indirim sozkonusuydu, ben de siparisi verdim. gercekten kacirilmayacak kampanyali urunler var.

ah bir de sterlin kuru daha asagilarda olsa. su haliyle bile cezbedici merlindeki urunler.

Mehmet Tuğrul CANBAŞ

Bu görsel yardımcı olur sanırım.

http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/15800_funkier_s_260_b7_summer_cycling_tights_2013.jpg

Ultegra ve Ultegra DI2 de 50% ye girmiş.

şeytan diyor ki FSA Gossamer aynakolu Ultegra ile değiş...geçişlerde, zincir atmasına neden olan ayar kaçmalarına karşı fark yaratır mı arkadaşlar ?

@Erdal YILMAZ

Ben 27 Temmuz'da sipariş verdim, ama malesef daha ulaşmadı - hatta Türkiye'ye daha girmemiş görünüyor. TNT ile takip ettiğimde 'definitely missing' bilgisi alıyorum yani kayıp gibi, konuyu defalarca Merlin'e ilettim gelir merak etmeyin, bugün güncellenir, 2 güne ulaşır gibi geçiştirmelik cevaplar veriyorlar sadece ve bu kadar süredir tek bir güncelleme yok. Bugün son bir mail attım yapıcı bir cevap dönerler diye bekliyorum.

Sizin ürünleri hangi kargo ile yolladılar acaba bilgi verebilir misiniz?

@Hasim Demirtas

Gossamer kullandığınıza göre kadronuz BB30 orta göbekli, Ultegra ile değiştirmek için adaptör kullanmanız gerekir. Bunun da hafiflik ve rijitlik bakımından belki biraz getirisi olur (belki de olmaz, bilmiyorum) ama ayar kaçırması açısından bir değişiklik olmaz; ayarı kaçıran aktarıcı, aynakol değil.

@Hasim Demirtas

Adaptör çevirici gerekiyor ise, kesinlikle tavsiye etmem. kadronuza uygun aynakol edinin, her zaman daha kullanışlı.

Murat hocamın dediği gibi ön aktarıcıda problem olabilir, bir de zincir aşınmış olma ihtimali de var. aşındıkça zincir sıkışması daha çok yaşanıyor.

Geri