Scudo Sports

Merlin Cycles

@M.A.Güneş

Merhaba, merlinden 8-9 kez ürün aldım. Hatta bir gün arayla 500TL değerinde ürün aldığımda oldu. Tüm ürünler ptt ile bana teslim edildi. Tnt yada Dhl ile hiç ürün gelmedi.

Scudo
@Erdal YILMAZ

Cevap için teşekkürler. Bildiğim kadarıyla TNT Post, Hollanda posta servisine ait bir şirket, Türkiye'ye kadar getirdikten sonra kargoyu PTT'ye teslim ediyorlar, sonra gümrük işlemlerinden geçip bize ulaşıyor. Asıl merak ettiğim Türkiye'ye kadar getiren şirket. Sizin takip numaralarınızın son 2 hanesi NL ile mi bitiyordu acaba?

Ben Wiggle'dan bisiklet dahil birkaç defa alışveriş yaptım çok hızlı ve sorunsuz geldi, gümrüğü ödedim teslim aldım sapasağlam. Chain Reaction'dan verilen siparişlerde duruma göre takip numarası olmayabiliyor ama yine de zamanında geliyor. Merlin'den ilk siparişimdi ama şimdiye kadar malesef pek iyi gitmiyor. Kargoda sorun ister istemez olabilir, gecikebilir, kaybolur bunlar muhtemel ama Merlin'in konuya ilgisizliği pek iyiye işaret değil.

@Erdal YILMAZ

Tamam teşekkür ederim, sizin kargolar Royal Mail ile gelmiş muhtemelen, o yüzden sorun olmaması normal. Güle güle kullanın ;)

merlincycles'teki satın alınan ürünler İngiltere çıkışlı ise Royal Mail ile geliyor. Hollanda çıkışlı ise TNT post ile geliyor. Son siparişim hariç hepsi Royal Mail ile 1 haftada elime ulaşmıştı. TNT post ile gelen siparişim de yolda ama 3 gündür istanbul içinde dolanıyor. Bugün 8. gün. Bekliyoruz bakalım :)

@Erdal YILMAZ

176 boy 75 kg ile L beden almayı düşünüyordum. Kafam karıştı şimdi

@Murat B.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

@Ali Demir

Bisikletim Focus Culebro 2.0. Anlamadığım nokta, bisikletin diğer parçalarında ultegra kullanılıp neden aynakolda çevirici kullanmaya mecbur bırakıldığımız. Firmalar niye böyle saçma şeyler yapıyor anlamak mümkün değil. Teşekkür ederim yorumunuz için.

@Fatih Çetin

Kilo değil de boy konusunda size M beden olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta bu ürünler vücudu saran tipte ve bol olmadıkları için, normal beden ölçüsünün üstünde büyük beden almamak gerekiyor.

@Hasim Demirtas

Shimano, ürettiği bütün aynakollarda octalink denen standartı kullanıyor. BB30 gibi daha geniş milli aynakolların pek çok avantajı olduğu için, bisiklet üreticileri Shimano'nun standartına uymak yerine, geniş orta göbek yatağı olan kadro üretip başka marka aynakol kullanmayı tercih ediyorlar. "Set bozulmasın, ultegra aynakol takacağım" demediniz sürece adaptör kullanmak zorunda değilsiniz. FSA'den başka pek çok firma var BB30 aynakol yapan.

Oguz_

Uzun zamandır sitede zaten bu fiyattan satılıyor indirim söz konusu değil

Ali Demir

Kusuruma bakmayın ama force ile red karıştırıyor olmayasınız ?

(link)

@Murat B.

şimdi daha iyi anladım :in:

@Cenk Yiğit

estafurullah ne kusuru.

merlinde sram force 22 2014 indirimsiz fiyati 3.400 lira civarinda, su anda %49luk bir indirim var. 1700 civarlarinda. cok buyuk bir indirim. merlinde oyle yaziyor simdilik, demek ki indirim ayagina bizi kekliyorlar o zaman. :) acikcasi sram force gibi bir set fiyati olarak iyi geldi bana

ebay linkindeki fiyatda iyiymis, bu indirimsiz hali mi? :)

Merlinden 105 set aldım 9 günde ulaştı elime. Gönderi kodu şuydu CD239324192NL Hollanda çıkışlı TNt ile takip ettim, Türkiye`ye girince aynı gönderi koduyla ptt dan takip ettim. Gümrük vergisinden doğan meblayı da kargocuya ödedim.

Ali Demir

(link)

gibi gibi örnekler çoğaltılabilir %10-%15 arasında bir indirim var %50 söz konusu değil . (link)

@Eser Sevinç

Bilgi için çok teşekkürler. Benimki 17 gündür şu adımda kaldı:

31-7-2014:
Sent to country of destination

Ayrıca yukarıda 'definitely missing' yazıyor. PTT ile takip ediyorum Hollanda'dan çıkışı var Türkiye'ye girişi yok. Muhtemelen kayıp ya da gelse bile 1 ay sürecek, ama Merlin sağolsun 10 gündür sorun yok yarın gelir bugün gider deyip duruyor. Bakalım son duruma ne cevap verecekler, bir gelişme olmaz ise parayı geri isteyeceğim.

@Ali Demir

Merlin'de indirimsiz gözüken fiyat, İngiltere için geçerli KDV'li fiyat (İngiltere'de %19 oranında olan bu vergi Avrupa Birliği dışına satışlarda fiyattan düşülüyor). O yüzden Merlin'de %20'den az indirimde gözüken ürün pek bulamazsınız. Ürünler bir de indirime girince, çok büyük ucuzluk varmış gibi gözüküyor bu yüzden.

(link)

arkadaşlar bu direct mount dediği şey tam olarak ne işe yarıyor? gerekli midir ?

@Hasim Demirtas

İki bacağı da doğrudan kadroya takılan frenlere "direct mount" deniyor. Bazı aero kadroların frenleri bu şekilde, standart bir kadronuz varsa bunları takamazsınız.

@Erdal YILMAZ

M beden sipariş etmek üzereyken son anda L bedene döndüm. Paçalar hafif uzun kalmasına rağmen kilo konusunda üzerime tam oturdu. M alsaymışım sıkıntı yaşarmışım

@Erdal YILMAZ

Haber vermeseydiniz fırsatı kaçırabilirdim. Teşekkürler :)

Geri