merhaba herkese.
uzun zamandır yol bisikleti almak için para biriktiriyorum ve verebileceğim maksimum miktarı topladım(1500tl). uzun zamandır da internetten bisiklet fiyatlarını araştırıyorum. bana en mantıklı seçenek btwin triban3 veya 5 geldi. sora setli başka marka bisikletlere baktığım zaman 1700 liradan başlıyor neredeyse. triban 5 fiyat ve özellik olarak en mantıklısı gibi geldi o yüzden. şuan maalesef decathlonun stoklarında sadece 48 kadro var.
onun dışında triban 3ün uzun zamandır indirime girmesini bekliyorum bir umut
en olmadı 2015 modelleri geldiği zaman indirim olsun olmasın triban 3 veyahut 5 alırım diye düşünüyorum. son olarakta triban 5 2015 modeli sora set yerine microshift ile gelecekmiş. buda bir soru işareti tabi kafamda. ben sizinde yorumunuzu, tavsiyenizi almak istedim değerli forum üyeleri. sizce bu fiyata tribanlar dışında daha iyi bir alternarifim var mı?
uzun zamandır yol bisikleti almak için para biriktiriyorum ve verebileceğim maksimum miktarı topladım(1500tl). uzun zamandır da internetten bisiklet fiyatlarını araştırıyorum. bana en mantıklı seçenek btwin triban3 veya 5 geldi. sora setli başka marka bisikletlere baktığım zaman 1700 liradan başlıyor neredeyse. triban 5 fiyat ve özellik olarak en mantıklısı gibi geldi o yüzden. şuan maalesef decathlonun stoklarında sadece 48 kadro var.
onun dışında triban 3ün uzun zamandır indirime girmesini bekliyorum bir umut